Μua me thane qe eshte nga Kudhesi i Himares fshat i cili eshte etnikisht shqiptar i paster.Postuar më parë nga Tannhauser
Μua me thane qe eshte nga Kudhesi i Himares fshat i cili eshte etnikisht shqiptar i paster.Postuar më parë nga Tannhauser
Nuk ka njerez te perkryer ka vetem qellime te perkryera!
Po Petro Nini Luarasi cfare kombesie kishte?
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Petros Ninis Luarasis, si cdo gje, mjafton ti fusesh nga nje IS mbrapa dhe Grek behet po he, dmth Grek i coroditur qe ka luftu kundra Grekeve, se gjith Ballkani Grek eshte mo Styxo.
Te ishte ky Ninua kaq Grek nuk besoj se do priste Pirro(jazek te qofte qe mban ket emer) Dhimen qe ta kercenonte.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Per ca kercenimi e ke fjalen ti?Postuar më parë nga Genesis
Kush kercenoi ke?......
Nuk e shef atje ? Qe nje figure te vije ne kete menyre me kaq presion ndaj nje futbollisti 16 vjecar, kjo nuk eshte normale fare. Me sa di un nga FSHF dhe zyra e talenteve Nini ka patur kercenime, nuk po them te jetes. Por meqe do qe cdo gje ta shkoqis sepse inteligjenca jote nuk e kap dot:
1) Nini eshte emigrant ne Greqi
2) Familja e Ninit punon ne Greqi
Nese Nini do pranonte Shqiperine, beje vet llogarine se si do dilte ai ekuacioni siper.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Une di edhe shume kosovare qe kane marre pasaporta finlandeze e skandinave e qe luajne ne ato kombetare. Perparim Hetemaj eshte nje nga ata i cili luan edhe me skuadren AEK i Athines.
Deri sa Shqiperia nuk ka ca u ofron atyre normal qe ata do kerkojne per nje jete me te mire diku tjeter.
Fundi i fundit, nje sportist shkon e luan aty ku e paguajne me mire keshtu qe nuk keni pse kapeni me Ninin etj.
Po Pse Te Gjith Ju Qe Shani Po Tju Jepnin Lek Do Thoshit Jo E??
Derisa Shqipra Si Jep Asgje Atyre Llogjikshme Eshte Qe Do Behen Grek
Pirro Dhima Ka Sherbetor Ne Shtepi
Ju Thoi Cfar Te Doni
Dhe Mua Mi Ngern Nervat Ai Njeri Po Cfar Te Bejm Kur Skemi Shtet Keshtu Eshte
Elbasani qyteti femijerise.Elbasani the best
Ne te vertet,ne thellesi te shpirtit, ne nuk na ngrihen nervat me shtetin, por me mungesen e talentit qe kemi si njerez........dhe keshtu ajo ndjenja e xhelozise dhe hakmarrjes ndaj te talentuarit,(sepse nuk na perfaqesoje ne por nje popull tjeter),keto ndjenja dalin ne siperfaqe....Postuar më parë nga Dark_Fighter
Si perfundim...ne nje shoqeri te mire,c`do individ ul koken dhe perpiqet te zhvilloje talentin dhe produktivitetin e tij...keshtu ndihmon edhe kombin, por kuptojne me mire edhe natyren njerezore.
Nje talent nuk e ka nevoje kombin,(ata i perdorin kombin per te nxjerre ne pah talentin e tyre.)pra kombi ka nevoje per talente qe te shquhet mbi kombet e tjere....dhe kjo gje nuk vjen duke share e bere moral nacionalist ndaj talentit,por duke u perpjekur secili te gjeje rolin e tij qe i takon ne fushen e krijimit qe ka zgjedhur.......
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Postuar më parë nga tani_26
pikerisht nga kudhesi eshte dhe nuk ka lidhje fare me minoritetin
po lere ca thote ky mavria qe nuk dua ti ze as emrin ne goje se dava greku eshte
proud 2 be me, the eagle's son
fatkeqsisht vendi yne ska takat me ndihmuar bijte e humbur ,kush do qe te ishte mund te reagonte ashtu i sigurohet jeta mbi te gjitha ai mbase ne letra mund te behet grek se ca mund te ndihet cdo kush eshte e veshtire ta cilesosh ,per arsyse se rroj vet ne greqi dhe e di shume mire ,mund te bej te pamundren cdo kush refugjat ne greqi te behet grek por shqiperin se mohojme dot keshtu qe ne shpirt e ne zemer jemi shqipetar ,tani se ka pasaporte greke kjo sdo te thot se eshte tradhetar,se fundi fundit s'jemi ne lufte ne na behet qefi si emigrant ne greqi kemi nxjerr yje dhe jemi krenar ne asnje vend tjeter s'ka aq talenta shqipetar ,ne nje menyre ne na japin doren dhe na ndimojne ne interes te njerit-tjetrit per mua eshte gje e bukur qe ne shqipetaret ketu ne greqi jemi ne faqet e para te gazetave urime per talentet e reja
Krijoni Kontakt