Albo pershendetje.
Une e kuptoj pozicionin tuaj te "qengjit qe pi me dy mema" dhe nuk ka asgje negative per nje nje person qe formon nje strukture individuale, mjafton qe ajo te mos jete e demshme
Himaren nuk e ka cilesuar asnje nga shqipetaret ketu ne forumin shqipetar si ceshtje te vecante ose sikur ju shpreheni vazhdimisht
Une shqip e kam thene edhe e them, Himara ka qene, eshte dhe do te jete toke shqiptare, por kjo nuk do te thote qe te gjithe ata njerez qe jetojne ne Himare jane "shqiptare" pasi keshtu u pelqen ju te mendoni e gjykoni. Ne Himare dhe ne Jugun e Shqiperise jetojne minoritare greke, qe jane ne MINORANCE krahasimisht me shqiptaret
Edhe te nje teme tjeter, ju me bindjet tuaja fikse enveriste, mbyllet nje teme qe po zhvillohej ne menyre normale dhe nuk e late temen te hapur, te diskutohej e gjithe permbajtja dhe te behej nje analize e pergjegjshme dhe e sinqerte por ju menduat se ne kete forum keni disa aderues naive qe "dergojne uje ne mullirin e xha Brahos".
Ketu gabuat dhe akoma edhe ne kete teme vazhdoni ti bini kembanave te ideologjise suaj deri ne ate moment qe te ju mbushet mendja se edhe kjo teme duhet mbyllur.
Mos kemi te bejme me iluzione ose me gabueshmerine e shumices?
Himara per te gjithe forumsat eshte toke shqipetare duke vazhduar deri ne Arte por ajo qe i mundon ata(aderuesit e ketij forumi) eshte problematika minoritare e cila ngre flamurin e nje shteti te huaj ne Shqiperi pa pranine e flamurit shqipetar.
Ketu ne kete forum ka edhe aderues qe jane emigrante ne Greqi dhe shpesh jane poshteruar por ka edhe aderus qe jane ne Greqi si emigrante por qe gezojne privilegje.
Jepni mundesi vetes dhe anetareve te arrini qellimin final ate te respektit te reciprokte.
Pirro Dhima kur u be kampion bote, duhej te kujtonte ate trajner shqipetar i cili i dha rrugen e fames boterore.
Nuk eshte vetem Pirroja por aty ku jeton Pirro ka dhe Pirro te tjere(fatkeqesisht shqipetare).
Le te vije ne Tirane e kudo, mireseardhjen nuk ja kemi mohuar asnjeriut deri me sot sepse tradita shqipetare e mikepritjes ka qene historike.
Mbi veten time nuk le njeri te ngjitet.
Mbi shpinen e shqipetareve nuk le njeri te vere kembet.
Greqia, Greqi
Shqiperia .Shqiperi
Minoriteti, minoritet
Rregullat rregulla
Ligjet ligje
Kushtetuta kushtetute.
Mirembetci.
Krijoni Kontakt