Close
Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 191 deri 200 prej 295
    Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    Citim Postuar më parë nga alDI
    Po varja pirros se fundja grek ishte..po Luan shabanit qe e beri emrin Leonidhas Sabanis dhe ai Alfred xhelili qe e beri emrin Jorgo xhelilis ketyre si i vete halli?

kete te Alfredit nuk e kam shume parasysh, kurse Leonidhas Shabanis po, se isha ne Greqi ne ato kohe dhe e dgjoje ne lajme gjithmone O dhikos mas, o Leonidhas Shabanis

vertet shume te pafytyre greket ne kete aspekt, por edhe they made a full of themselves, se emri Luan ska asgje te perbashket me emrat greke dihet, e aq me teper mbiermi Shaban qe eshte me origjine muslimane

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    26-09-2003
    Vendndodhja
    varavingo
    Postime
    1,084
    Citim Postuar më parë nga Ermal 22
    Ky Pirro ne kete moshe duhej ta kishte kuptuar se ne vitet e para te demokracise njerezit shikonin per buke, pune, gardhe kufinjsh apo ndonje anije per te ikur drejt tokes se pasur kapitaliste. Pra nuk e kishim kulture marrjen e autografeve. Nuk ka pse i mbetet hatri fare pasi mungesa e kultures perendimore sportive nuk duhet pare me syrin e nje sportisti qe duhet te kuptoje me shume nga mentaliteti i shoqerise ish komuniste nga erdhem. I paska ngel hari. Hajde mendje hajde!
    .
    Jam shume dakort me ty po do shtoja qe mire ne vitet e para te demokracise nuk e kishim kulture marjen e autografeve por tani pak a shume e kane fituar dhe shqiptaret kete kulture. Po te garantoj qe nuk eshte ajo arsyeja qe Pirros nuk i kerkon njeri autografe. Nese Pirro shkon ne shqiperi prape nuk i kerko njeri atij autograf. Autografi i kerkohet nje personazhi qe e audhuron dhe e ke ne zemer, qe ke mbush murrin e dhomes me foto te ketij perzonazhi. Kurse Pirron shqiptaret e urrejne prandaj nuk i kerkon njeri autograf.

Si nuk i vjen Turp qe kerkon tu jap shqiptareve autografe.

. Maska e alDI
    Anëtarësuar
    27-08-2002
    Vendndodhja
    London
    Postime
    663
    Citim Postuar më parë nga Cyclotomic

Ndersa postimet e Albos... kuptohet se kujt "ndergjegje" i bejne thirrje.
    E ka qef te mbroj greket he ca do ti? ke ndonje hall? yyy njerez ziliqar

O lal po le te ket lind ne shqiperi ai grek eshte e di une..dmth nga minoriteti grek.
    Neser me lind djali mu ne angli kjo sdo te thote se do behet irrlandez :P

Kurse Alfred xhelili=jorgo xhelilis ky ka qen gjithashtu shtangist dhe eshte martu me ate Manjanin mos gaboj qe ngulte shtiza per grekun .
    Ndryshuar për herë të fundit nga alDI : 05-07-2006 më 01:33
    .

fushori Maska e Ermal 22
    Anëtarësuar
    19-07-2005
    Vendndodhja
    Itali
    Postime
    549
    Citim Postuar më parë nga Brari
    si s'pertoni te merreni me nje shtangist..
    hajde shqipo hajde..
    Mire e the Brari, po nje dite keta shtangista si Zhvarcenegeri perfundojne lidera shtetesh. Nga artikulli i gazetes lexojm se ka pasur edhe njerez ne Shqiperi qe i kane bere ftese per tu futur ne politike. Shife c'behet e ca shembulli duan te perkrahin. Por Pirro beri mire qe nuk pranoi te futej ne politike.

Citim Postuar më parë nga vagabondo_nyc
    Jam shume dakort me ty po do shtoja qe mire ne vitet e para te demokracise nuk e kishim kulture marjen e autografeve por tani pak a shume e kane fituar dhe shqiptaret kete kulture. Po te garantoj qe nuk eshte ajo arsyeja qe Pirros nuk i kerkon njeri autografe. Nese Pirro shkon ne shqiperi prape nuk i kerko njeri atij autograf. Autografi i kerkohet nje personazhi qe e audhuron dhe e ke ne zemer, qe ke mbush murrin e dhomes me foto te ketij perzonazhi. Kurse Pirron shqiptaret e urrejne prandaj nuk i kerkon njeri autograf.

Si nuk i vjen Turp qe kerkon tu jap shqiptareve autografe.
    Nuk eshte mire t'i marrim njerezit neper goje por hakun ta thote gjithkush. A e urojme ne dot nje shqiptar tjeter me fjalet U befsh si Pirro! Jo, pasi sporti eshte vetem nje pjese e jetes se personit. Ky edhe ne autografin qe i jep nje shqiptari e politizon firmen dhe na shkruan Hellas [Greqi] a thua se po na tregon ndonje mburrje te madhe me te cilen ne duhet te krenohemi??? Ndoshta disa nga ata te insitutit te fiskultures nuk kane ditur te mbajne kampione, apo ndoshta kane qene inatcinj e mendjengushte, e ndoshta shteti i dobet nuk kishte mundesi financiare per te kenaqur e zhvilluar kampione. Pirro i perket te kaluares, si per arritjet sportive, ashtu dhe per ato gjera te papelqyeshme qe tha per ne. I perket te kaluares . Por prape e kam veshtire te them se krenohem me arritjet e tij pasi nuk e ndaj dot nje njeri ne sportist e ne jo sportist. E ardhmja do tregoje se cfare drejtimi do marre jeta e tij dhe ai qofte sa me pak problematik ndaj nesh dhe paste zene mend nga e kaluara. kaq.

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga alDI
    E ka qef te mbroj greket he ca do ti? ke ndonje hall? yyy njerez ziliqar

O lal po le te ket lind ne shqiperi ai grek eshte e di une..dmth nga minoriteti grek.
    Neser me lind djali mu ne angli kjo sdo te thote se do behet irrlandez :P

Kurse Alfred xhelili=jorgo xhelilis ky ka qen gjithashtu shtangist dhe eshte martu me ate Manjanin mos gaboj qe ngulte shtiza per grekun .
    alDI !!
    Pirro Dhima, nuk është nga minoriteti, nuk është nga Dropulli, por nga Himara dhe si rrjedhojë nuk është grek.
    Për Alfred Xhelilin, (sinonim i Pirros në sharje dhe tangërlliqe) nuk është më burri i Manjanit (dhe kjo ka në dejet e saja gjak greko-romak, siç ka deklaruar sa zbriti në tokën helene) sepse u ndanë... martesa tyre ishte thjeshtë një kontratë për të bërë Mirela Manjanin qytetare greke në bazë të greqizimit që kishte i "shoqi" Jorgua d.m.th Alfred Xhelili (se nga na doli minoritar ky me mbiemër mysliman, një "gomar" e di).
    Kur thua që të të lindë djali ty në Angli, nuk do bëhet anglez, kjo ka dy të kundërta:

Së pari, Pirro Dhima, nuk është brezi i parë i grekëve që solli bej Vrioni në fushat e jugut (edhe sikur të ishte minoritar... se nuk është thamë)

Së dyti, nëse nuk do quhej shqiptar me kombësi pas 3 brezash në tokë shqiptare, do quhej qytetar shqiptar dhe kjo vlen edhe për fëmijët shqiptarë që lindin në Greqi e kudo tjetër në botë sot, në kushtet e emigrimit... por ashtu si mijëra shqiptarë që janë asimiluar nëpër shtete të ndryshme me kalimin e dhjetra vjeçarëve apo më shumë edhe këta fëmijë që lindin sot, do kenë një ditë fëmijët e tyre të lindur aty ku ata lindën, do kenë nipër e mbesa e si rrjedhojë, nacionaliteti do të zhduket vetvetiu, ashtu siç ka ndodhur psh me Richard Greco, i cili e di që ka rrënjët nga Greqia, por nuk pranon se është grek, ashtu siç e di dhe Belushi që është shqiptar (dhe është brezi i dytë në USA) por ka kombësi dhe shtetësi amerikane.

Nuk e di se përse lodhemi me Pirro Dhimën dhe i bëjmë dashur padashur reklamë... ai tashmë është asgjë më shumë se sa një qytetar normal i cili ka jetën e tij ashtu siç ai e do dhe i pëlqen.
    Se sa e kanë ftuar për në politikë në Shqipëri dhe cilët e kanë ftuar, mua më duket një reklamë e Pirro Dhimës dhe asgjë më shumë se kaq... asnjë parti politike shqiptare nuk do mund të merrte nën flamurin e saj Pirro Dhimën me emrin e keq që ka në opinionin shqiptar, sepse do rrezikonte kredibilitetin e saj në popull... por... nëse e ka ftuar organizata e omonias apo partia e tyre, ka mundësi... për ndonjë ftesë tjetër nga parti shqiptare... harrojeni, sepse është figurë e djegur në Shqipëri dhe figurë mjaft e përfolur.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Humdinger : 07-07-2006 më 22:41

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-10-2004
    Vendndodhja
    Greqi
    Postime
    1,599
    Nuk e kuptoj ckuptim ka qe ky arriti ne Himare pas kaq vjetesh ku ka qene vitet e me pare.Asnjehere se ka zene ne goje qe eshte nga Himara por dilte neper televizore edhe jepte intervista si VIP Greke nje emigrante si gjithe te tjeret ishte marre ne Shqiperi me nje sport edhe arriti te vazhdonte edhe ne Greqi.Kjo nuk do te thote qe harron se ku lindi edhe te beji sikur lindi dje edhe u be Grek.

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anëtarësuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    Citim Postuar më parë nga Xhuxh Xhumaku
    Salihi duhet ta prese P. Dhimen, e te beje nje fotografi me te.

Se mos N. Cage eshte burre me i mire se ai ...

dhe un me ty jam hahahhaaaaa po amano dhe nanon ne mest qe te jen trio vokaleeee loooooooooool
    PeRjEt VlOnJaT

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-07-2006
    Postime
    22

Cool

[QUOTE=FierAkja143]Pirro ndoqi karieren e tij dhe beri ca ishte me e mire per te ardhmen e tij. kur te harini dhe ju sa ka haritur ai ne fushen e karieres qe do ndiqni ne jeten tuaj, hajdeni ktu dhe shkruani ca keni per te shkruar. Sportisti shikohet si sportist dhe per mua eshte nje peshngrites i mire dhe kaq. mos shtjelloni shume budalliqe dhe mos i coni gjithmon gjerat ne patriotizem se nuk ja vlen. Ne shqiperi ai sdo ishte as gje sepse nuk do kishte mundesi te harinte aq sa hariti ne greqi. Dhe vellai im eshte ber kampion me ngjyrat greke sepse atie u rrit dhe kur vajti te ndeshet nuk tha qe "oh me falni une nuk do ndeshem sot se jam patriot shqiptar dhe kam frike se mos shkruajn keq per mua tek forumishqiptar.com" lol...ai mori leket i futi ne xhep dhe vazhdovi pune. Kush eshte sportist nuk eshte ktu ne forum, po dhe po te ket ndo nje ktu e di cdo methen te dedikosh gjith jeten tende ne nje sport, te gjesh mbeshtetje dhe te harrish dicka.[/QUOT

O SHEFO

JO TE THUASH QE I URREJ SHQPETARET.
    POR TE PAKTEN THOJ DICKA PER SHQIPERINE
    OSE SHKO ME PUSHIME NE SHQIPERI
    QE DHE GAZETAT TE SHKRUAJNE DICKA TE MIRE PER SHQIPERINE

DIME QE TE GJITE KEMI LENE SHQIPERINE PER 1 JETE ME TE MIRE
    POR ASNJEHERE MOS HARRO SE JE SHQIPETAR

DHE TE JESH KRENAR

TUNG

forever hers Maska e Eagle
    Anëtarësuar
    21-07-2002
    Vendndodhja
    boston-temporarly
    Postime
    505
    who the hell is pirro dhima and how stupid of you to talk so much about him
    si nuk ju dhimbset vetja njehere, se te tjerat po shifen...
    nuk e duroj dot i-ne pa pike.

Biznesmen i ardhshem Maska e Tepelenas_nr_1
    Anëtarësuar
    30-11-2005
    Vendndodhja
    Athina fck city
    Postime
    202
    Ne shqiperi ...per ata qe se din njihet nje pakic greke..te cilet jetojen ne pjesa te ndryshme te shqiperis..gjirokaster ..sarand..himar...dropul...etc..kjo eshte e verteta..Problemi eshte mbas 90 kur u hapen dhe kufinjt shume nga pakica greke vajten ne greqi ...dhe per ta prejardhja nga shqiperia ishte (dhe eshte me duket) turp ...kjo gje ndodh dhe me Piro Dhima ..me sa duket duan te harrojen qe dikur jetonin ne shqiperi ...me zakonet tona flisnin gjuhen tone...etc..ishin pra dhe greker,,,por dhe shqiptar...por duke vajtur ne greqi...Leku beri punen e vet..Problemi aman qendron tek fjala vorioipiros...eshte nje propagand me ter mend e madhe Veriu i epirit konsiderohet nga propaganda greke si tok e tyre madje harrojen qe grekerit ne veri te epirit jan PAKIC pra ajo eshte toka jone,,kete propagand ua mesojen femijve te vegjel ja kan mesuar dhe vetvetes...dhe vazhdojen te bejen larje truri tek te gjith grekerit per Veirun e epirit..duke harruar qe gjithnje ne ate vend ka pas shqiptar dhe qe ne jemi zoterinjt e kesaj toke..Kam ikur na tema por kete e bera per te kuptuar se cfare ndodh me pakicen greke...si harrijen ti bejen ata nje lloj larje truri dhe te harrojen qe deri dje..ata jetonin me ne.
    Akis Panas vasika dn epitrepete kami xeni glosa aplws epeidi einai albanoi apo polles gonies tou kosmou...gia auto kai simbainei kami fora na milame xeni glosa...tespa
    1: Bgale tin upografi dn epitrepontai oi diafimisis
    2: Albanika dn xereis?..Nuk di shqip...pistevo pws xereis.....besoj se di...apo ti vlepws katalabaineis albanika ...kuptoj qe di shqip ndaj fol shqip
    3: Budalleqet e tuaja ( te grekerve ne pergjithesi) qe kur thone Veriu i epirit e kan llafin vetem per grekerit...kur ju ini PAKIC ne ate vend...nuk do bejen vec gje tjeter se sa konflikte midis shqiptarve dhe pakices greke...mos kini ndonje enderr...per vjedhje toke ..ose se di dhe une cfar...propaganda juaj vetem keq do ju bej...juve te pakten pakic greke ...ndaj ..filo te mesosh dhe pranosh te verteten.Shnet
    Ndryshuar për herë të fundit nga Tepelenas_nr_1 : 07-09-2006 më 08:41
    Mind is like a parachute it works best when it is open
    Dalai Lama

Faqja 20 prej 30 FillimFillim ... 101819202122 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në Himarën e kapedanëve të penës e të dyfekut
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 14:04
  2. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 00:52
  3. Kryeministri Nano viziton Kinën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 19-09-2004, 03:57
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •