Close
Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 295
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    O Legjion kujt i thua " m'plakun ti mer" ? Ai eshte 35 vjec. Plak qenka per ty kshu ?

Pastaj kush jeni ju t'kerkoni llogari njerzve ? Cfare keni bere dhe ju atdhetare te flakte per ate vend? Pervec thashethemeve ?
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga PINK
    I pakapshem , nese ka share shqiperine ai nuk ka share njerezit e thjeshte ? Kapishi ti ? O e kam share dhe une " shqiperine" dhe " shqiptaret" .. e cfare do me besh tradhtare ? (lol)
    Eshte tjeter te kritikosh vendin tend per problemet qe ka dhe eshte tjeter ta mohosh komplet, te thuash qe s'kam gjak shqiptar ne venat e mia, te hedhesh flamurin grek ne supe e te garosh per greqine.

i/e regjistruar Maska e leci
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Kam 32 vjeç per ate qe don te dije.Kush don me shume info ka mp.
    Me siper thashe qe nuk kam informacione per kete sportist sepse kam ikur heret nga Shqiperia.Apo nuk dini te lexoni?
    Kur pashe personalisht intervisten,ketu shkruajta ate qe pashe e jo llafe te degjuara andej kendej
    Pastaj une thashe mendimin tim,e nuk ma plas per Pirron,per Greqine e ku di une.
    Ju keni ndonje gje per temen? Thuani mendimin tuaj pa sulmuar asnjeri sepse çdonjeri ka te drejten fjales ketu.

i pakapshem ke ndonje problem me mua?
    Shiko boterorin se qenkemi te dy tifoz me Brazilin e mos u merr me llafe te kota.
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

SupremacY Maska e IL__SANTO
    Anëtarësuar
    23-08-2004
    Vendndodhja
    Larg
    Postime
    4,248
    Ore ai Pirro Dhima duhet ta dije qe robi ka cipe ne surrat per disa gjera.
    Mgjt si Grek qe eshte Turpin e quaka nder.Po me cte bukura mend na ardhka ne Shqiperi edhe ndoshta na prek edhe flamurin?
    Faj ka shteti jone qe nuk e bllokon hyrjen e disa Pleherave ne teritorin tone.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2006
    Postime
    98
    I pakapshem , nese ka share shqiperine ai nuk ka share njerezit e thjeshte ? Kapishi ti ? O e kam share dhe une " shqiperine" dhe " shqiptaret" .. e cfare do me besh tradhtare ? (lol)

PINK ??
    Edhe pse nuk mu drejtove mua,
    por ??
    nuk u durova qe te pergjigjem mi goce,
    te pergjigjem, per ate se thua ''edhe une kame share shqiperin''
    te shaje shtein e nje populli ben nje krim kapital,
    te shaje ndokend nuk do te thote se je tradhetare, por do te thote flliqeri.
    po te shaje nje popull dhe shtetin e nje populli, eshte primitivizem, ku ai person nuk din perse jeton, dhe per cfare jeton.
    nuk dua ta zgjase me, se llafi llafin e bon mo te modhe ??
    Ndryshuar për herë të fundit nga Legjioni : 26-06-2006 më 13:16

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    28-02-2006
    Postime
    98
    O Legjion kujt i thua " m'plakun ti mer" ? Ai eshte 35 vjec. Plak qenka per ty kshu ?

Pastaj kush jeni ju t'kerkoni llogari njerzve ? Cfare keni bere dhe ju atdhetare te flakte per ate vend? Pervec thashethemeve ?

e mi pinko,??????????????

por, peshengritesit, gjere me te 30 tat jane penzionere kurse mbi te tridhejetat jane pleqe,
    te theme nga ana e sportit,
    e jo e moshes.

une nuk kerkoje, llogari ke njerzit, dhe kurre nuk do kerkoje,
    por dua rrealitet.

Kurse, rrealiteti flete ndryshe,
    nuk te kujtohet, kur hapte dhembet me te medhenje se te gomarit, dhe ngrihte , larte e me larte flamurin, e armikut te perbetuar te popullit Shqiptare.
    perse nuk beri si sportistet tjere, qe marrin pjese per nje shtete tjeter ku ata kane edhe flamurin e origjines se vete.
    tek ai nuk e pame, jo qe nuke pame flamurin, por edhe kurre nuk degjuame, nje te fala, popullit qe e rriti, :
    Ndryshuar për herë të fundit nga Legjioni : 26-06-2006 më 13:21

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Citim Postuar më parë nga Humdinger
    Nuk po e shan njeri si sportist, por si karakter copë copë... ti sikur ke qenë edhe në Greqi, nuk e paske dëgjuar ??!! Nuk e ke dëgjuar në TV se si shprehej ndaj shqiptarëve ai dhe Alfred Xhelili a.k.a Jorgo Xhelilis??!!

Mund të shkosh e të tregosh talentin tënd në sport me këdo tjetër shtet, siç edhe Luan Shabani apo edhe vëllai yt, siç thua vetë, por nuk të detyron njeri të shash atë që ke jetuar dhe ata që ndihmuan të jesh ky që je sot, vetëm e vetëm sepse grekët nuk i duan.
    Edhe Luan Shabani siç të thashë është me ngjyrat greke dhe Luan Koka edhe Viktor Mitro (ky i fundit minoritar), por a i ke dëgjuar ndonjëherë të shajnë apo të mos flasin për hapat e tyre, për trainerët e parë që i stërvitën dhe për popullin ku ata lindën??
    Sigurisht që nuk i ke dëgjuar sepse ata nuk shanë kurrë.

Pirro Dhima, injoroi me dashje kohën që jetoi në Shqipëri, punën e Bujar Bodinakut dhe të të tjerëve që u morën me trainimin e tij etj etj, pa përmendur sharjet ndaj ALLVANOS-ve.
    Për sportist bravo i qoftë, ama për njeri, shkoftë në djall... helbete vërteton ca shprehje të vjetra në këtë lloj sporti që thoshin :" ec mo se hekra ngre dhe i ka met truni kokërr caraci".
    Lorenc Goga jo Luan Koka
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

i regjistruar gabimisht Maska e FЯODO
    Anëtarësuar
    27-03-2005
    Postime
    652
    Une akoma s'arrij ta kuptoj pse e shajme Pirro Dhimen?
    Ai eshte minoritar grek, pra nuk eshte shqiptar.
    "Tradhtare" nese mund ti quajme te tille, jane Luan Shabani, Lorenc Goga apo Mirela Manjani qe jane shqiptare.
    Creative artwork requires creative thinking from a creative mind

Southern Prince Maska e Pyrrhus_Mollos
    Anëtarësuar
    12-01-2006
    Vendndodhja
    Çamëri
    Postime
    315
    Citim Postuar më parë nga Albo
    Nga te lindi ideja se Pirro Dhima eshte hero? Ai nuk ka luftuar ne ndonje lufte dhe as nuk ka dhene jeten e tij per ndonje ceshtje madhore, keshtu qe nuk ka se si te jete hero. Profesioni i tij eshte sportist, peshengrites, prandaj mos fluturoni.

Prandaj kur uleni te shkruani, filloni e shkruani per Pirro Dhima peshengritesin.

Albo

P.S Sondazhi u ndryshua me lart qe te jete me adekuat.
    Ore Albo qe mos te thenshin dhe ty ...
    1. Pse ma ndrron temen dhe ma ben me "adekuat"
    une qe e hapa kete teme qe ju hapsha koken te gjithe shqiptareve pro-grekeve
    2. une kam liri fjale dhe liri shprehjeje...
    3. gjeja me e keqe eshte se postimi im origjinal nuk figuron
    4. Pyetja a eshte hero Pirro Dhima nuk do te thote qe une mendoj qe eshte hero...por ata Himariotet utopike
    5. moderatoret nuk duhet te jene "biased"
    Ju lutem fshieni temen sepse shkrimi im nuk eshte me imi sepse ju vute duart tuaja te qelbura dhe nuk eshte me i paster dhe origjinal
    ÇAM 24 KARAT

i/e regjistruar Maska e SnoW~DroP
    Anëtarësuar
    05-05-2004
    Postime
    432
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Pirro ndoqi karieren e tij dhe beri ca ishte me e mire per te ardhmen e tij. kur te harini dhe ju sa ka haritur ai ne fushen e karieres qe do ndiqni ne jeten tuaj, hajdeni ktu dhe shkruani ca keni per te shkruar. Sportisti shikohet si sportist dhe per mua eshte nje peshngrites i mire dhe kaq. mos shtjelloni shume budalliqe dhe mos i coni gjithmon gjerat ne patriotizem se nuk ja vlen. Ne shqiperi ai sdo ishte as gje sepse nuk do kishte mundesi te harinte aq sa hariti ne greqi. Dhe vellai im eshte ber kampion me ngjyrat greke sepse atie u rrit dhe kur vajti te ndeshet nuk tha qe "oh me falni une nuk do ndeshem sot se jam patriot shqiptar dhe kam frike se mos shkruajn keq per mua tek forumishqiptar.com" lol...ai mori leket i futi ne xhep dhe vazhdovi pune. Kush eshte sportist nuk eshte ktu ne forum, po dhe po te ket ndo nje ktu e di cdo methen te dedikosh gjith jeten tende ne nje sport, te gjesh mbeshtetje dhe te harrish dicka.

Arritje dhe jo haritje
    arrita,arriti, etj etj

Te shoh qe paske shkruar me nxitim.Aty e ke Pirron a derbardhe nuk te iken.Merr fryme.
    Te dalesh kampion ne nje vend te huaj nuk ka asgje te keqe.Bile duhet ta respektosh ate vend qe te jep mundesi me te mira per jeten .Sporti nuk eshte vetem pasion por dhe Burim i fuqishem PARAJE.Mirpo keto para duhet vetem te te rregullojne jeten dhe jo te te shnderojne nje monster,te humbasesh cdo vlere ,tipar,te mohosh gjakun ,atdheun.
    Pirro Dhima eshte nje pjell Bastarde i cili neper 10-tra intervista ka mohuar ne menyre absolute te qenit Shqipetare.
    Pirro nuk ka share regjimin PINK ,ka mohuar gjakun dhe komebsine.
    Ketu ku jetojme ne dhe ster-gjysherit u kane lindur ne Usa dhe kur i pyet thone :
    1/4 nga filan vned..2/4 nga fistan ...
    Te mohosh atdheun dhe te jesh krenar te jesh Grek???Kjo eshte shume per te ardhur keq.Greket jan njerzit qe shihen me percmim kudo.Jane njerzit me pa moral, me injorant.Greqia eshte vendi ku Shqiptaret percmohen e shfrytezohen me shume se kudo.Eshte i vetmi vend qe te detyron te ndrosh emrin e fen te jetosh atje.
    Ptuj komb i ndyre.

Po shyqyr krimba si ky nuk ka shume.Ka plote artiste,sportiste,njerez te thjeshte qe po na nderojne ne mbare boten.Ka plote qe po e ngrejne emrin e Shqiperise atje ku duhet.Atyre i perulemi me respekt e me mirenjohje.

Faqja 15 prej 30 FillimFillim ... 5131415161725 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Në Himarën e kapedanëve të penës e të dyfekut
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 14:04
  2. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga brooklyn2007 në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-12-2008, 00:52
  3. Kryeministri Nano viziton Kinën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 12
    Postimi i Fundit: 19-09-2004, 03:57
  4. Te Verteta Te Panjohura E Te Pathena Per Himaren
    Nga shendelli në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 31
    Postimi i Fundit: 11-05-2003, 13:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •