Close
Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 222
    Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    E para
    Per mendimin tim Muhameti ka qene nje produkt i kohes kur ka jetuar, thjesht ka qene nje udherrefyes ideologjik dhe psikologjik per filozofine islamike dhe fondamentaliste qe e pasuan. Per mua, edhe pse nga aspekti si i trajton gjerat tenton te duket hyjnor, ai nuk eshte as me pak e as me shume se Abrahami, Moisiu, Jezui, Raeli, ..........me shoke.
    Ishte thjesht nje moderator filozofik i kohes dhe assesi nuk ja vlen ti merret per baze fjala e tije sot.

ta rregullova pak

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ju lus mos ofendoni njeri tjetrin

Tashti nje pyetje ne lidhje me temen.
    Si ka mundesi te krijohet dicka nga vakumi, dhe kjo te jete gjeja me e persosur, ose e vetmja e persosur?
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Citim Postuar më parë nga Dito
    Je ende heret te kuptosh Friedrich Nietzschen, sepse po te kishe vertet aq tru do analizoje edhe faktin perse egziston Zoti.
    Zoti eshte krijese e shoqatave sekrete si Templaret apo Kryq-rozet per te udhehequr nje turme nje specie, vete zoti meson kunder natyren pasi ai meson meshiren, antimoralin, aq me teper ai meson antivleren.
    Mallkuar qofte ai qe ha nje vakt buke me nje prift, prifti duhet syrgjynosur ne shkretetirat me te thella, sepse meson kunder natyren.

Dito.
    Normalisht qe jam heret ta kutoj Nicen duke llogaritur qe nuk kam lexuar ndonje liber te tij dhe as qe e kam nder mend te harxhoj kohen me to.
    Por sado qe te lexoj nga Nice nuk ka asnje argument bindes as te tijin as te ndonje shoku te tij qe te afirmoje se Zoti ka vdekur. As ne menyre figurative. Kjo eshte e palogjikshme. Dhe nje kunderargument i kesaj thenie te Nices eshte ai qe shkrova une. Per ta hedhur poshte Nicen mund ta hedhin ato qe kane durim me u marre me librat e tij.

Pastaj sipas teje meqe nuk m'i sheh trute do te thote se nuk kam. Apo jo.
    Sa per informacion e kam steranalizuar faktin nese egzizston Zoti pasi nuk kam luajtur mendesh te adhuroj dicka qe nuk ekziston ose qe ka te meta. Madje nuk arrij te kutoj se sa driteshkurter jante ato qe nuk e besojne ekzistencen e Zotit.
    OK nuk mundesh te zbatosh rregullat e fese dakort por mos luaj mendesh e te thuash se nuk ka Zot.
    Harroi dheu se ishte dhe`

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    Sidoqofte mos te dalim nga tema.
    Nje pasanik therret dy te varfer (te keputur fare kur i thone)
    Njerit i dhuron nje pule.
    Tjetrit i dhuron nje shtepi.
    Ky qe mor pulen filloi te ankohej. Jo perse mua pule e atij shtepi ky pasaniku paska qene i poshter etj etj.
    Harroi i shkreti se nuk ishte asgje e tani te pakten e ka nje pule.
    Keshtu edhe njerezit nuk ishin asgje e tani jane. Por prap ankohen tek Zoti dhe ne vend qe ta falenderojne per ate qe kane e mohojne dhe e shajne. Pastaj me bukra eshte se kerkojne prap. Megjithse e mohuan dhe e shane Zotin.

Te ishte per mua mosmirenjohjen do ta kisha denuar me ligj
    Harroi dheu se ishte dhe`

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-09-2006
    Postime
    18

Po Jo Mor I Mjer Jo

Citim Postuar më parë nga kiniku
    Kush vret një njeri; e quajnë vrases.

Kush vret 100; e quajnë hero.

Kush vret 1 milion njerez; e quajnë pushtues.

Kush vret terë njerzimin; e quajnë ZOT!!!

So they say....
    NGS TI JE NJE PERSON MBI TOK E KE NJE FAMILJE E NJE SHOQERI E NJE SHPIRT QE VUAN DASHURON KETO I KE DHURATA NUK LINDE TI PRA LINDI NJERZIMI TI JE KRIJES TI JE I KRIJUAR I KRIJUAR PER DASHURI SI MUND TI THOT LULJA KOPSHTARI PSE ME SHARON E ME HEDH TUTJE? SI MUND TE FLASIM NE QE NUK DIM AS NUK KUPTOJM SE JETA JON NE TOK ESHTE SI AJO SKENA NE TEATER QE SECILI KA ROLIN E VET PRA N.G.S TI I KE KETO FALENDERO ZOTIN E MOS BEJ PYETJE SE DO TI KUPTOSH

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    seriozisht ne shqipri duhet te stabilizohet i rrjet psikanalize se kta mjeket tip zeqo pilafi sjan tu zgjidh asigje mbi ket epidemi histerie

necrotizing fasciitis Maska e vacuum
    Anëtarësuar
    26-05-2006
    Vendndodhja
    In Hell
    Postime
    6
    dhe ne diten e tete Zoti krijoi Birren qe njerzit mos te canin me drasat me lutjt dhe faljet.

necrotizing fasciitis Maska e vacuum
    Anëtarësuar
    26-05-2006
    Vendndodhja
    In Hell
    Postime
    6
    Ju lus mos ofendoni njeri tjetrin

Tashti nje pyetje ne lidhje me temen.
    Si ka mundesi te krijohet dicka nga vakumi, dhe kjo te jete gjeja me e persosur, ose e vetmja e persosur

Thjesht shkenc dhe evolucion

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DjJ
    Te ishte per mua mosmirenjohjen do ta kisha denuar me ligj
    po te ishte per ty do ishim ne kohen e gurin akoma

i shkreti zot, vuan se nuk i jane mirenjohes njerezit qe i ka krijuar.

kete nuk kuptoj une me keto fete monoteiste,
    se nga nje ane myslimanet thone se ne kemi bere marreveshje me allahun perpara se te lindnim ne kete toke, nga ana tjeter thone se na ka krijuar nga hiçi.
    Po qe se ne kemi ekzistuar si shpirtra perpara lindjes sone(dhe kjo ka gjasa te jete e drejte) atehere zoti qe na ka prure ne kete toke nuk na ka bere nder por na ka burgosur.
    Mos valle jane te verteta ato shkrimet gnostike ku thuhet se Allahu (jehovahu) eshte thjeshte nje krijese e Zotit te vertete cilesite e te cilit jane larg nga cilesite e Allahut te quajtur ndryshe edhe Yaltabaoth ose Samael(Zot i te verberve) qe urren njerezimin.
    Ndoshta,
    si ka thene dhe gjeniu i madh Nikola Tesla, "Ndonjehere e verteta eshte me e pabesueshme se vete fantazia" (apo diçka e tille)
    Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 21-09-2006 më 07:12

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    E para
    Per mendimin tim Nice ka qene nje produkt i kohes kur ka jetuar, thjesht ka qene nje udherrefyes ideologjik dhe psikologjik per filozofine komunsite dhe naziste qe e pasuan. Per mua, edhe pse nga aspekti si i llogjikon gjerat duket i drejte, ai nuk eshte as me pak e as me shume se darvini, marksi hegeli..........me shoke.
    Ishte thjesht nje moderator filozofik i kohes dhe assesi nuk ja vlen ti merret per baze fjala e tije sot.
    sa bukur i thua ca llafe ti:
    mjafton qe ne shkrimin me lart te bejme ca zevendesime emrash dhe:
    Citim Postuar më parë nga xfiles
    E para
    Per mendimin tim Muhamedi ka qene nje produkt i kohes kur ka jetuar, thjesht ka qene nje udherrefyes ideologjik dhe psikologjik per filozofine islame dhe wahabiste qe e pasuan. Per mua, edhe pse nga aspekti si i llogjikon gjerat duket i drejte, ai nuk eshte as me pak e as me shume se aliu, uthmani ..........me shoke.

Faqja 18 prej 23 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •