Postuar më parë nga DEN_Bossi
ta rregullova pak
Ju lus mos ofendoni njeri tjetrin
Tashti nje pyetje ne lidhje me temen.
Si ka mundesi te krijohet dicka nga vakumi, dhe kjo te jete gjeja me e persosur, ose e vetmja e persosur?
Lumi ka ujin e paster ne burim
Kombi mbi te gjitha
Normalisht qe jam heret ta kutoj Nicen duke llogaritur qe nuk kam lexuar ndonje liber te tij dhe as qe e kam nder mend te harxhoj kohen me to.Postuar më parë nga Dito
Por sado qe te lexoj nga Nice nuk ka asnje argument bindes as te tijin as te ndonje shoku te tij qe te afirmoje se Zoti ka vdekur. As ne menyre figurative. Kjo eshte e palogjikshme. Dhe nje kunderargument i kesaj thenie te Nices eshte ai qe shkrova une. Per ta hedhur poshte Nicen mund ta hedhin ato qe kane durim me u marre me librat e tij.
Pastaj sipas teje meqe nuk m'i sheh trute do te thote se nuk kam. Apo jo.
Sa per informacion e kam steranalizuar faktin nese egzizston Zoti pasi nuk kam luajtur mendesh te adhuroj dicka qe nuk ekziston ose qe ka te meta. Madje nuk arrij te kutoj se sa driteshkurter jante ato qe nuk e besojne ekzistencen e Zotit.
OK nuk mundesh te zbatosh rregullat e fese dakort por mos luaj mendesh e te thuash se nuk ka Zot.
Harroi dheu se ishte dhe`
Sidoqofte mos te dalim nga tema.
Nje pasanik therret dy te varfer (te keputur fare kur i thone)
Njerit i dhuron nje pule.
Tjetrit i dhuron nje shtepi.
Ky qe mor pulen filloi te ankohej. Jo perse mua pule e atij shtepi ky pasaniku paska qene i poshter etj etj.
Harroi i shkreti se nuk ishte asgje e tani te pakten e ka nje pule.
Keshtu edhe njerezit nuk ishin asgje e tani jane. Por prap ankohen tek Zoti dhe ne vend qe ta falenderojne per ate qe kane e mohojne dhe e shajne. Pastaj me bukra eshte se kerkojne prap. Megjithse e mohuan dhe e shane Zotin.
Te ishte per mua mosmirenjohjen do ta kisha denuar me ligj
Harroi dheu se ishte dhe`
NGS TI JE NJE PERSON MBI TOK E KE NJE FAMILJE E NJE SHOQERI E NJE SHPIRT QE VUAN DASHURON KETO I KE DHURATA NUK LINDE TI PRA LINDI NJERZIMI TI JE KRIJES TI JE I KRIJUAR I KRIJUAR PER DASHURI SI MUND TI THOT LULJA KOPSHTARI PSE ME SHARON E ME HEDH TUTJE? SI MUND TE FLASIM NE QE NUK DIM AS NUK KUPTOJM SE JETA JON NE TOK ESHTE SI AJO SKENA NE TEATER QE SECILI KA ROLIN E VET PRA N.G.S TI I KE KETO FALENDERO ZOTIN E MOS BEJ PYETJE SE DO TI KUPTOSHPostuar më parë nga kiniku
seriozisht ne shqipri duhet te stabilizohet i rrjet psikanalize se kta mjeket tip zeqo pilafi sjan tu zgjidh asigje mbi ket epidemi histerie
dhe ne diten e tete Zoti krijoi Birren qe njerzit mos te canin me drasat me lutjt dhe faljet.
Ju lus mos ofendoni njeri tjetrin
Tashti nje pyetje ne lidhje me temen.
Si ka mundesi te krijohet dicka nga vakumi, dhe kjo te jete gjeja me e persosur, ose e vetmja e persosur
Thjesht shkenc dhe evolucion
po te ishte per ty do ishim ne kohen e gurin akomaPostuar më parë nga DjJ
i shkreti zot, vuan se nuk i jane mirenjohes njerezit qe i ka krijuar.
kete nuk kuptoj une me keto fete monoteiste,
se nga nje ane myslimanet thone se ne kemi bere marreveshje me allahun perpara se te lindnim ne kete toke, nga ana tjeter thone se na ka krijuar nga hiçi.
Po qe se ne kemi ekzistuar si shpirtra perpara lindjes sone(dhe kjo ka gjasa te jete e drejte) atehere zoti qe na ka prure ne kete toke nuk na ka bere nder por na ka burgosur.
Mos valle jane te verteta ato shkrimet gnostike ku thuhet se Allahu (jehovahu) eshte thjeshte nje krijese e Zotit te vertete cilesite e te cilit jane larg nga cilesite e Allahut te quajtur ndryshe edhe Yaltabaoth ose Samael(Zot i te verberve) qe urren njerezimin.
Ndoshta,
si ka thene dhe gjeniu i madh Nikola Tesla, "Ndonjehere e verteta eshte me e pabesueshme se vete fantazia" (apo diçka e tille)
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 21-09-2006 më 07:12
sa bukur i thua ca llafe ti:Postuar më parë nga DEN_Bossi
mjafton qe ne shkrimin me lart te bejme ca zevendesime emrash dhe:
Postuar më parë nga xfiles
Krijoni Kontakt