Close
Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 222
    Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga kurkushi
    Per te gjithe ju ateista qe mburreni me injorancen tuaj...

Eh more i mjere...Den Bossi

Injoranca nuk zhduket nese njeriu beson siq eshte ketu rasti me ty!

Paske marrur ketu mundim te madh te na tregosh mendime te njerezve te njohur per gjera te ndryshme,dijetare dhe shkencetare...por paske harruar( jo s`ke harruar por s`ke dijtur ta mendosh) se secili njeri qe ne kete bote eshte ateist,ai keto perralla qe ti i ke sjellur ketu i ka lexuar dhe degjuar para teje...
    Ateist nuk do te thot qe ke lindur i tille,as te mos lexosh dhe studjosh,por ateizmi i dikujt eshte,apo vie si rezultat i studimeve te tija.
    Nese per injorancen tende,permendja e ketyre dijetareve dhe shkencetareve(te kohes se tyre) eshte nje argument dhe fakt i mjaftueshem te sulmosh ateistet e sotem...ky eshte nje iluzion,nje vetmashtrim,nje vetdhunim i vetedijes sate!
    Kjo eshte te jesh ateist, per mendimin tend.
    Po per mendimin tim eshte komplet ndryshe.
    Te jesh ateist do te thote te jesh nje kokerr komunisti, nje materjalist, nje njeri qe mburret me vetveten me dijen e tije, dhe per me teper ,per mua, nje ateiset eshte nje kokeforte qe nga epshe dhe deshire per te qene gjithnje i pare dhe ne krye te te "menqurve" nuk pranon te pranoje te verteten.

Ne fakt une kam eksperience ne komunikime me keto lloj njerezish.
    Kur isha ne shkolle te mesme, ne shkoder, e gjithe shoqeria apo njerezit qe kisha kontakt ishin besimtere, ne mos musliman ata ishin katolik apo ortodoks.

Kur shkova ne uiversitet vura ra se kishte disa tipa (nja dy tre) qe mburreshin me faktin se ishin ateista dhe perkrahnin me shume deshire dhe etje politiken komuniste dhe naziste.
    Ne nje debat, 3 kunder 30 ne klase, ne lidhje me faktin se a duhet apo jo te ekzekutohen te semuret psigjik sic benin nazistat, keta tre edhe pse kishin deshtuar 100% ne debat prap se prap kembngulnin ne ate qe ata besonin, jo me zgjuarsi po me kryenecsi dhe injorance.
    Ajo qe dua te them eshte se thuajse ne te gjith debatet me tema te tilla ata edhe pse deshtonin, edhe pse e shikonin pse kane humb, ata kurr nuk merrnin guximin qe ta pranonin te verteten.

Megjithate me ndihmen e Allahut ne u munduam qe ta benim njerin (qe ishte me rrealist ne mendime) besimtare, dhe sot , ky vllai sot falet ne xhami me ne, (po ju jap emer e mbiemer nese doni, si ka qene dhe kush eshte sot), po kshtu edhe kto te tjeret, nese ende nuk kane pranuar monoteizmin si te vetmin arsytim qe shpjegon ekzistenen e gjdo gjeje, ata te pakten heziteojne te bejne debat per te tilla tema dhe qe duket qarte se ne mendjen e tyre ka hije dyshimi per mendimet ateiste, por si duket u vjen turp ta pranojne te verteten. Ky djali qe sot eshte bere musliman, nuk i len kto te tjeret me e hap gojen, sepse ma ato pika diskutimi ku pretendonte me na zene ne, ai i ban ato qe te deshtojne.

Tani per temen.
    "Ku eshte zoti"
    Une po ju pyes, a i ka pare kush ; elektronin , protonin, neutronin, pozitronin........meqe s'i keni pare a ma verteton kush se ata nuk ekzistojne, meqe syri nuk i shikoka.
    Me ktheni pergjigje me keto dhe mos rrini tu me ba filozofira mua.

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga Antipatrea
    Nje prift ishte ne prag te vdekjes, dhe kur e pa qe skishte me shpetim u shkreh ne vaj. Murgjit qe i rrinin mbi koke i thane : Cfere ben urate, mbaje veten. Ti duhet te jesh i gezuar sepse do te takosh krijuesin...vete na i ke mesuar te gjitha keto....
    U pergjigjet prifti : Eh more djem, ato qe ju kam thene edhe une me te degjuar i kam, po vete konkretisht sdi gje...

Kurse mua me rrezulton ndryshe.

Kam lexuar se vete Darvini, para se te vdiste ne qastet e fundit te jetes i ka kerkuar sherbetorit te tije qe ishte nje katolik qe tia sillnin Biblen.
    (per momenin nuk me kujtohet ku e kam lexuar,po sapo ta gjej do jua jap referenen)

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga hi, ryder
    ti flasesh kti den bosit me logjike esht si te mundohesh me zhvillu i debat koherent me i top tenisi
    mua me duket ndryshe, mua me duket si me qene duke luajtur me top pingpongut, (sepse pingpongun e luaj shume mire)

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    Kjo eshte te jesh ateist, per mendimin tend.
    Po per mendimin tim eshte komplet ndryshe.
    Te jesh ateist do te thote te jesh nje kokerr komunisti, nje materjalist, nje njeri qe mburret me vetveten me dijen e tije, dhe per me teper ,per mua, nje ateiset eshte nje kokeforte qe nga epshe dhe deshire per te qene gjithnje i pare dhe ne krye te te "menqurve" nuk pranon te pranoje te verteten.

Ne fakt une kam eksperience ne komunikime me keto lloj njerezish.
    Kur isha ne shkolle te mesme, ne shkoder, e gjithe shoqeria apo njerezit qe kisha kontakt ishin besimtere, ne mos musliman ata ishin katolik apo ortodoks.

Kur shkova ne uiversitet vura ra se kishte disa tipa (nja dy tre) qe mburreshin me faktin se ishin ateista dhe perkrahnin me shume deshire dhe etje politiken komuniste dhe naziste.
    Ne nje debat, 3 kunder 30 ne klase, ne lidhje me faktin se a duhet apo jo te ekzekutohen te semuret psigjik sic benin nazistat, keta tre edhe pse kishin deshtuar 100% ne debat prap se prap kembngulnin ne ate qe ata besonin, jo me zgjuarsi po me kryenecsi dhe injorance.
    Ajo qe dua te them eshte se thuajse ne te gjith debatet me tema te tilla ata edhe pse deshtonin, edhe pse e shikonin pse kane humb, ata kurr nuk merrnin guximin qe ta pranonin te verteten.

Megjithate me ndihmen e Allahut ne u munduam qe ta benim njerin (qe ishte me rrealist ne mendime) besimtare, dhe sot , ky vllai sot falet ne xhami me ne, (po ju jap emer e mbiemer nese doni, si ka qene dhe kush eshte sot), po kshtu edhe kto te tjeret, nese ende nuk kane pranuar monoteizmin si te vetmin arsytim qe shpjegon ekzistenen e gjdo gjeje, ata te pakten heziteojne te bejne debat per te tilla tema dhe qe duket qarte se ne mendjen e tyre ka hije dyshimi per mendimet ateiste, por si duket u vjen turp ta pranojne te verteten. Ky djali qe sot eshte bere musliman, nuk i len kto te tjeret me e hap gojen, sepse ma ato pika diskutimi ku pretendonte me na zene ne, ai i ban ato qe te deshtojne.

Tani per temen.
    "Ku eshte zoti"
    Une po ju pyes, a i ka pare kush ; elektronin , protonin, neutronin, pozitronin........meqe s'i keni pare a ma verteton kush se ata nuk ekzistojne, meqe syri nuk i shikoka.
    Me ktheni pergjigje me keto dhe mos rrini tu me ba filozofira mua.

ca me te kthy pergjigje o viktime lobotomie, ti as vete se di se ca po thu

e fillon postimin me "nje ateist esht nje njeri qe mburret me vetveten dhe dijen e tij"
    komplet njerezimi mburret me vetveten dhe me dijen qe ka o toc, esht natyra e njeriut

pastaj fillon e flet traplleqe te renda komplet "a e ka pa kush protonin"

jo nuk e kemi pa protonin, kshq hajde perkulemi 5 here ne dite para protonit

fuckin moron, shko vrit veten

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Citim Postuar më parë nga DEN_Bossi
    mua me duket ndryshe, mua me duket si me qene duke luajtur me top pingpongut, (sepse pingpongun e luaj shume mire)

sa vjec je kot me tpyt?

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    ca me te kthy pergjigje o viktime lobotomie, ti as vete se di se ca po thu

e fillon postimin me "nje ateist esht nje njeri qe mburret me vetveten dhe dijen e tij"
    komplet njerezimi mburret me vetveten dhe me dijen qe ka o toc, esht natyra e njeriut

pastaj fillon e flet traplleqe te renda komplet "a e ka pa kush protonin"

jo nuk e kemi pa protonin, kshq hajde perkulemi 5 here ne dite para protonit

fuckin moron, shko vrit veten

o robo, s klas shkoll ke ti, a ke ma shum se dy.

mburrja eshte natyre njerzore, po vetem per budallejt ama, e mos te duken te gjith si vehtja jote ty.

sa per protonin
    qeshtja eshte se ti nuk e ke idene e debatit qe po behet. ajo qe dua te them eshte se jo cdo gje eshte e domosdorshme qe te shihet ne menyre qe te besohet ekzistenca e tije,
    gjerat besohen se ekzistojne edha pa i pare, por duke vezhguar efektet qe ato japin, kete e jep si shembull shkenca e jo truri yt bosh

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    sa vjec je kot me tpyt?
    hahaha.... mosha dhe kuleta nuk i tregohet cdokujte ( thot populli )

pse ti sa je?

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    ti dmth po hapesh qe ke me shum klas shkolle se un?

Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    aspak

une ktu po jap fakte qe i kam marre nga njerez qe kane shume me shume klase shkolle se une e se ti, bile se te dy bashke.

po ti po e tregon vehten se skem me shum se 2

Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    i keshille e vogel grup se duket qe je i parrahur nga jeta edhe i ke marr shum me vrull kto konceptet "ateist/fetar"

kur te vije me then dicka, mos e thuj direkt...mendoje iher

Faqja 8 prej 23 FillimFillim ... 67891018 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •