Close
Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 222
    strano.....veretet me cudit.....kisha vendosur te mos shkruaja me ketu....po eshte me e forte se une....

ti thua qe nje njeri i pafajshem vdiq....ne rradhe te pare ti ku e di qe ishte i pafajshem....
    pastja fakti qe Zoti nuk nderhyri as te Jezusi...ka dmth e vet apo jo?
    dmth qe ai i ve ne prove njerezit nese edhe pas ketyre ndodhive ato do vazhdojne te besojne apo jo?...as Maria qe i kryqezuan te birin nuk e mohoj asnjehre...e Zoti dha shenjen e ekzistences se tij duke e kthyer serish ne jete....
    prandaj Zoti di gjithcka,e ai ka shkruar se c'do ndodhi me jetet tona,sepse ai na ka krijuar,keshtuqe e di ai se cfare fati duhet te kemi.....kupton?

kshuqe njeriu duhet te pranoj fatin e tij ashtu sic vjen,se normalisht te ishte 100% ne doren tone do kishim qene te tere te lumtur,te pasur...e ku di une....

Ikon-thyes Maska e Qafir Arnaut
    Anëtarësuar
    27-07-2002
    Vendndodhja
    Shum po shndrit aj Diell, e pak po nxeh
    Postime
    1,542
    Citim Postuar më parë nga '[strano

Ne rast se ka zot...?? nuk ka ardhur koha valle qe ai te tregoje se sa i madh eshte..!!?? Çfar po pret?

Çfar po pret ZOTI qe te tregoje se ai me te vertete EKZISTON.. qe ai me te vertete eshte i plotfuqishmie, qe ai me te vertete na krijoji neve..!!

Tamom pyetje adoleshentash. S'ke ku te krruhesh tjeter ti o byrazer? A thua se pjerdh krijuesi i universit per ty apo se s'eshte kap hala Bin Ladeni!!
    Adresat e faqeve personale mund ti vendosesh ne profil por jo ne firme. Stafi i Forumit

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Po nuk ka o Strano jo pse lodhesh kot tu e thirr o birazer, nuk te nigjo ai nuk ka nigju asniher, mjaft e thirrin pes her ne dit kha afganistani, kurdistani e cecenia po neper stane i ka lan tu vdek nga uria e nga predhat e pushtuseve.
    Pranej nigjo mu flije menjen e mos u lodh kot tu e kerku se nuk ekzisto kerkun pervecse ne menjet e smuna te besimtarve e ne gojet e ndyta te prifterive e hoxhallarve.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    16-11-2005
    Postime
    8,691
    Citim Postuar më parë nga kleadoni
    strano.....veretet me cudit.....kisha vendosur te mos shkruaja me ketu....po eshte me e forte se une....

ti thua qe nje njeri i pafajshem vdiq....ne rradhe te pare ti ku e di qe ishte i pafajshem....
    pastja fakti qe Zoti nuk nderhyri as te Jezusi...ka dmth e vet apo jo?
    dmth qe ai i ve ne prove njerezit nese edhe pas ketyre ndodhive ato do vazhdojne te besojne apo jo?...as Maria qe i kryqezuan te birin nuk e mohoj asnjehre...e Zoti dha shenjen e ekzistences se tij duke e kthyer serish ne jete....
    prandaj Zoti di gjithcka,e ai ka shkruar se c'do ndodhi me jetet tona,sepse ai na ka krijuar,keshtuqe e di ai se cfare fati duhet te kemi.....kupton?

kshuqe njeriu duhet te pranoj fatin e tij ashtu sic vjen,se normalisht te ishte 100% ne doren tone do kishim qene te tere te lumtur,te pasur...e ku di une....

po eshte e vertete qe Zoti nuk nderhyn vete,
    ai perdor disa njerez qe te vrasin disa njerez.
    Me te vertete gjenial.

King Tirone Maska e Mr_Tironci
    Anëtarësuar
    05-04-2004
    Vendndodhja
    gjithanej
    Postime
    154
    Vallaj menimi im osht se ne e qujm qe i gjo qe te na nodhi shpresojm tek zoti, ke njerez qe nuk besojn tek zoti edhe kur osht ne momentin e funit te jetes thot amon o zot. Zoti te jep menjen, dhuntite, ti jetoje vet. Zoti nuk te thot zihu me dashnoren ene nga inoti hec me makin ene perplasu. Ka dal shume gjona qe besojn robt, pershemull portugezt kan nji femer te shenjt qe luten para saj. Nqs nuk do kishte zot kush e ka kriju boten?
    Mr_Tironci

Perjashtuar Maska e strano
    Anëtarësuar
    07-04-2006
    Vendndodhja
    n'toke
    Postime
    371
    Citim Postuar më parë nga Qafir Arnaut
    Tamom pyetje adoleshentash. S'ke ku te krruhesh tjeter ti o byrazer? A thua se pjerdh krijuesi i universit per ty apo se s'eshte kap hala Bin Ladeni!!

na fal se te fika llullen ty...!!! Kur nuk pjerdhka per mu as per dike tjeter...atehere sja vle as te besoj qe ekzistoj edhe as qe me dashka te miren.

progress Maska e BvizioN
    Anëtarësuar
    18-03-2005
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    3,119
    Citim Postuar më parë nga [strano]
    ku eshte zoti
    Zoti ka qene,eshte dhe do te ngelet KRIJESE e feve te cilat pa perjashtim te gjitha jane te bazuara ne besim te verber.

Mundesia e egzistences se nje superfuqie ne univers kalon c'do kufij te intiligjences njerzore,eshte dicka qe truri i njeriut nuk mund te arrije kurrsesi ta zbertheje.

Feja nga ana tjeter eshte krijese e njeriut.Njeriu ka krijuar fene nga nevoja per te besuar ne dicka.Feja ka ndikuar pozitivish po ashtu dhe negativisht gjate historise njerzore.Ne vetvete fete kane evoluar disi po imazhi i zotit per ta ka ngelur ne nje version te njejte.Personalisht nuk besoj ne ate zot qe interpretohet nga fete. Mundesia e egzistences se nje superfuqie natyrale qe balancon ligjet e universit (dhe nuk merret me kush vrau ke ne nje nga miliona miliona planete te triliona galaksive qe verviten perreth nje pafundesie) eshte dicka me e besueshme.

PS: Ky eshte thjesht mendimi im.Respektoj besimin e fetareve ashtu siq kerkoj nga ta te respektojne besimin tim.
    Ndryshuar për herë të fundit nga BvizioN : 03-07-2006 më 14:52
    Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    ku eshte zoti--> Search
    The host was not found!!!

- - - - - - - - - - - - -

Abort, Ignore, Retry?
    Ndryshuar për herë të fundit nga darwin : 04-07-2006 më 18:51 Arsyeja: +
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    Zotin e kane marre peng muxhahedinet, dhe mbase kerkojne cmim te hatashem per ta leshuar.

Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Zotin e kane marre peng muxhahedinet, dhe mbase kerkojne cmim te hatashem per ta leshuar.
    Ua ua ca mendje,ore je ne metro ti mo?
    me mire vone sesa kurre....

Faqja 2 prej 23 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •