Close
Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 141 deri 150 prej 222
    Allahu te shikon kudo.... Maska e i fundit
    Anëtarësuar
    22-05-2006
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    244
    Citim Postuar më parë nga bebushja
    ty tregoj dicka personale ,ju mbase do qeshni,kurse une e them me lote ne sy
    sdo ta haroj sa te vdes ate nate dhjetori kure mami im ishte duke vdekur te dy mjeket me shinin me dhimbje mua dhe vellain cdo aparatur reth mamit tim filloj te mos funksjononte me ,pra mami im klinikisht vdiq
    ulerija klitha bertisa si ecmendur ohh zot te lutem oh zottttttt oh zot
    gjithashtu dhe velli im ai thriste mami mami mos ik hidherimi ishte ne skajen me te lart sdinim cbenim (mereni me mend dhimbjen ton)
    ndodhi mbrekullia ate caste pas 7 minutash qe aparaturat nuk punonin me filluan te punonin ohhhhh zot o zot therisa qeshja qaja prap bertisa duke then o zot ajo nuk iku ajo eshte gjalle ,te gjithe shtangen dhe vet mjeket u habiten,babi na perqafonte te dyve te tre qeshnim dhe qanim ,ne perjetuam nje tmer dhe mbrekulli njekosisht
    ne ishim perseri te 4
    zoti i degjoj lutjet tona ndjeu dhimbjen ton deshperimin ton oh zot ju smund ta kuptoni dot
    te gjithe aty kuptuam dicka dhe mjeket qe ishin dhe ata qe erdhen ne caste gjithe stafi i repartit se ndodhi dicka hynore ndodhi dicka jo nga dora e tyre
    prandaj o njerez te mire u them me bindje te madhe se ZOTI EKZISTON
    ai eshte kudo ku ne jemi . ai vepron pikerisht atehere kure e ndjen se e duam e respektojm fuqin e tij te jashtezakonshme
    me respekt bebushja

Vertet ngjarje mbreslenese,ja nje nga shenjat me te vogla mbase themi te egzistences se Zotit,dikujt qe ka ne dore jeten,vdekjen,te miren,te keqen (por nuk i ben keq kujt,mos e harroni) cdo gje eshte pasoje e veprave tona.
    Dhe me ne fund bebushe ka dhe shume rendesi qe mamin e ke gjalle e?
    Me te vertete Zoti eshte i Madh,kam dhe une plot histori te bukura me lutje ku Zoti mi ka plotesuar deshirat,dhe nuk eshte se kam bere ndonje sebep te madh vete,cdo gje eshte merit e Zotit.
    me mire vone sesa kurre....

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    sdo ta haroj sa te vdes ate nate dhjetori kure mami im ishte duke vdekur te dy mjeket me shinin me dhimbje mua dhe vellain cdo aparatur reth mamit tim filloj te mos funksjononte me ,pra mami im klinikisht vdiq
    gjithashtu dhe velli im ai thriste mami mami mos ik hidherimi ishte ne skajen me te lart sdinim cbenim (mereni me mend dhimbjen ton)
    ndodhi mbrekullia ate caste pas 7 minutash qe aparaturat nuk punonin me filluan te punonin ohhhhh zot o zot therisa qeshja qaja prap bertisa duke then o zot ajo nuk iku ajo eshte gjalle ,te gjithe shtangen dhe vet mjeket u habiten,babi na perqafonte te dyve te tre qeshnim dhe qanim ,ne perjetuam nje tmer dhe mbrekulli njekosisht
    ne ishim perseri te 4
    zoti i degjoj lutjet tona ndjeu dhimbjen ton deshperimin ton oh zot ju smund ta kuptoni dot
    te gjithe aty kuptuam dicka dhe mjeket qe ishin dhe ata qe erdhen ne caste gjithe stafi i repartit se ndodhi dicka hynore ndodhi dicka jo nga dora e tyre
    ai eshte kudo ku ne jemi . ai vepron pikerisht atehere kure e ndjen se e duam e respektojm fuqin e tij te jashtezakonshme
    me respekt bebushja
    ja vlen te lexohet 10 here
    me lot e percjellim dhe ne kete histori
    eshte e mrekullushme
    faleminderit bebushe

1123581321 Maska e DjJ
    Anëtarësuar
    06-06-2006
    Postime
    58
    ne ishim perseri te 4
    me respekt bebushja
    Bebushe kjo ishte nje histori shume e bukur. Te lumte dhe faleminderit qe na solle nder mend miresite e Zotit mbi ne. Pasi kush me shume e kyush me pak i ka provuar mbi vete. Kjo e jotja ishte shume e bukur.
    Harroi dheu se ishte dhe`

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga darwin
    Po mire, nje pyetje nga rastet e diteve tona.. ne cfare grade eshte shkalla e optimizmit te ky qe tek pasaporta i ngjan Hoxha Tahsimit? 2 luge sheqer?! Dmth, ky individi nuk do u sheroka kurre nga diabeti..

- - - - - - - - - -
    Cfare pergjigje kerkon nga une?Po pergjitheson njerezit me kete pyetje nese se kupton,po shkalla e optimizmit e atij qe i ngjan ne foto nje orangutangu me 2 kile vathe ne vesh e me syte e zinje nga bloza e truve te vet e qe e quan veten ateist?Nese se ke kuptuar une flas per veten ne cdo postim e nuk perfaqsoj askend.

P.s Su lodh shqipetari duke u ankuar

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    zoti i degjoj lutjet tona ndjeu dhimbjen ton deshperimin ton
    Më vjen mirë që lutjet e juaja janë perfillur.

Tash vetem na ngel të pyesim pse lutjet e qindra mijëra tjera Bebushe e Bebana kanë hasur në vesh të shurdher!!!
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

me 40 hajdutë Maska e alibaba
    Anëtarësuar
    12-12-2005
    Vendndodhja
    Ne shpellen e pirateve
    Postime
    5,671
    ne ishim perseri te 4
    me respekt bebushja
    Eh sa lutjet janë ba këtu në Kosovë, mos me hi në burg ky e ai, mos me u vra, mos me u maltretu, po Zoti s'ish askund, shkjau të' vriste.Ne bëmë atë që është e drejtë e që e kishin bërë shumë para neve pra vazhduam luftën shekullore kundër shkijeve, nuk ka shqiptar që nuk është lutur për liri, Zoti nuk ishte askund, dhe pasi mbetën me trauma dhe në varfëri 3 gjenerata të tëra e pasi u bënë masakra të tmerrshme, atëherë ky zoti i juaj u tregua i mëshirshëm dhe na solli një pushtues pak më të butë.Ky pushtuesi në shumicën e rasteve nuk beson në zot dhe i sundon shqipëtarët e Kosovës që i ngrisin bythët 5 herë në ditë.

Anëtarësuar
    08-02-2003
    Postime
    1,792
    Citim Postuar më parë nga kiniku
    Më vjen mirë që lutjet e juaja janë perfillur.

Tash vetem na ngel të pyesim pse lutjet e qindra mijëra tjera Bebushe e Bebana kanë hasur në vesh të shurdher!!!
    Thua ke pasur goje me kerku? Qe te kerkosh duhet te japesh.
    Ndryshuar për herë të fundit nga La_Lune : 13-09-2006 më 07:42

Manitu Maska e kiniku
    Anëtarësuar
    08-07-2005
    Vendndodhja
    Mos të na vijë cudi se cdo frymor nga vete natyra priret të kerkoj ushqim; Lukreci
    Postime
    869
    Citim Postuar më parë nga La_Lune
    Thua ske pasur goje me kerku? Qe te kerkosh duhet te japesh.

Ndoshta do të doket mizore por nuk bejë kësi lutje (deri tani) edhe pse kam qenë në atë pozitë, mbase edhe askush nuk do ta bejë një të tillë për mua. Por, di shumë njerez që (sic e permendi Alibaba) gjatë kohes së luftes në Kosovë kanë berë lutje të kota.

I am a giver, not a taker.
    Where have all the good men gone
    & where are all the gods?

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    o bebushe duhet te jete e veshtire te jesh komplet histerike

Il padrino Maska e DEN_Bossi
    Anëtarësuar
    31-07-2006
    Vendndodhja
    Shkoder-Tirane
    Postime
    450
    Citim Postuar më parë nga alibaba
    Eh sa lutjet janë ba këtu në Kosovë, mos me hi në burg ky e ai, mos me u vra, mos me u maltretu, po Zoti s'ish askund, shkjau të' vriste.Ne bëmë atë që është e drejtë e që e kishin bërë shumë para neve pra vazhduam luftën shekullore kundër shkijeve, nuk ka shqiptar që nuk është lutur për liri, Zoti nuk ishte askund, dhe pasi mbetën me trauma dhe në varfëri 3 gjenerata të tëra e pasi u bënë masakra të tmerrshme, atëherë ky zoti i juaj u tregua i mëshirshëm dhe na solli një pushtues pak më të butë.Ky pushtuesi në shumicën e rasteve nuk beson në zot dhe i sundon shqipëtarët e Kosovës që i ngrisin bythët 5 herë në ditë.

epo ato lutje kan bere qe kosova te jete kjo qe eshte sot

mund edhe te mos ekzistonte fare ne harte nje vend me emrin KOSOVE, dhe pa e shqetesu askend ne bote

vujtjet jane dhe kan qene, po ku je i sigurte se nuk do te ishit shfarosur gjysma juaj, si ne bosnje

Faqja 15 prej 23 FillimFillim ... 51314151617 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •