jo mendoj qe duhet te tentosh vetvrasje
po praPostuar më parë nga hi, ryder
e thashe nje here
po pres qe te vish te me vrasesh ti me uniforme ushtarake, se po me ngjason shume uniforma me te amerikeneve.
me te tilla argumente u binda edhe une.Postuar më parë nga DEN_Bossi
nese pyetjes
i pergjigjemi metani me argumento qe zoti esht pjelle e imagjinates time dhe qe nuk egziston realisht
atehere bindemi se Zoti ashtu si spiderman apo superman nuk ekzistojne.po
po, po ta argumentoj
Zoti eshte pjelle e imagjinates tende dhe nuk ekziston rrealisht, sepse ti je nje kokerr budallait qe se ka shokun.
e cmund te bej une per njerezit e verber qe nuk kane sy te shikojne
asgje
vetem te tallem pak me ta![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga xfiles : 11-09-2006 më 10:43
Postuar më parë nga Zeri_i_Mirdites
me fal po i kam shkru nja 10 mesazhe sa smundesh me i lexu, me siper
shikoji ata dhe pastaj me thuaj nese nuk te duket argumentim
shkruaj prap se nuk pertoj
per mua mjafton te bindesh sadopak![]()
shikoPostuar më parë nga xfiles
kete lloj argumentimit e mesova nga ju
sepse ju nuk dini tjeter
fakte........... fakte skeni.
llogjike.......................llogjike prap skeni
bukur ...............bukur................tallja vazhdon................deri sa te merzitem![]()
Ti nqs do te ishe zemerbardhe dhe keshillen do e jepje qe realisht te shihje ndonje rezultat, duhej ta formuloje keshtu mbylljen:Postuar më parë nga hi, ryder
- kur te vije me thene dicka, thuaje direkt.. mos u mendo hic -
(edhe do kishte nje shans qe do te vinte rezultati te cilin do shpresoje ti.. a te kujtohet p.sh.. kur 2 minusa shumezohen japin shenje pozitive.. bie fjala)
FLM darvinPostuar më parë nga darwin
kisha dy ore me nje ushtrim matematike dhe se dija qe klecka ishte - dhe - bajn +
e shihni, forumistat i kemi te mire edhe ne matematike
po me faktorizimin jane pak keq se se dine si koncept.
shkurtojini pak pune vehtes
nejse
PO MIRE PRA - Flasim per temen, une jem dakord, po rradhen e keni ju, ose mirkuptojeni deshtimin![]()
Po ty kush te foli?!
Une ty qe pardje e tutje, do te te drejtohem vetem per 21 gusht (sa here te vije, duke shpresuar te jemi gjalle):
"Bashkohu edhe ti ne diten boterore te luftes kunder semundjeve mendore. Dergoji nje mesazh urimi nje miku handikapat, sic po bej dhe une.. te jam prane"
Postuar më parë nga DEN_Bossi
e mirkuptum deshtimin pra...ti fitove, ne humbem, ti je myslimani qe do ja jape thiken proverbiale ne zemer ateizmit internacional, pastaj do shperblehesh me 1 medalje te arte nga mbreti i Iranit dhe cdo mysliman rreth e rrotull rruzullit tokesor do te te kujtoje me dashamirsi dhe admirim
do jesh nga ata njerezit e medhenj qe te gjith e kundershtojn kur esht gjalle po kur vdes i bejn lavde hyjnore dhe thon me vete "ah sa gabim paskemi qen"...un do jem i pari qe do pranoj gabimin pasi te vdesesh kshq te sugjeroj me tentu vetvrasje sa me shpejt
Krijoni Kontakt