per kete teme jepni mendimet tuaja nese eshte komplekse dashuria apo jo?dhe mund te thoni dhe arsyen pse![]()
per kete teme jepni mendimet tuaja nese eshte komplekse dashuria apo jo?dhe mund te thoni dhe arsyen pse![]()
Dashuria komplekse?!...aspak!...jemi ne qe e bejme nje mision te pamundur,ngaqe nuk jemi te afte te gjejme nje rruge per te shpetuar nga komplekset tona!
Ne asnje menyre....perkundrazi.....jo vetem qe dashuria nuk eshte komplekse, po edhe njerezit duhet te zhvishen nga komplekset ne dashuri...sa me te sinqerte dhe transparent ne dashuri, aq me pak komplekse dashuria...
Si gjithmone (tanku e di) qe mendimi im eshte gjithmone eshte personal dhe relativ...
Me respekt Nadulja
Dhe kur te jem nen toke
Qe vdiqa ti mos thuaj
Me shkruaj dhe nen toke
Se une do te te shkruaj...
Postuar mė parė nga shoku_tanku
jam dakort me ty shoku_tanku sepse jemi ne ata qe deformojm gjithcka qe ka te bej me jeten tone dhe sidomos ne fushen e dashuris ku sjemi te afte ta respektojm kete ndjenj
dashuria eshte kompleks vetem ateher kur njeriu nuk eshte vetvetja ne nje lidhje dashurore.\Postuar mė parė nga Jonela_vl
a mos je ka lyp burre me kete teme qe ke hap mi? lool![]()
Postuar mė parė nga -x-
o yllo sa keq qe di shum gjera une,fat i keq ky,sduhet te kisha lindur kaq e ditur se do me han me sysh me zgjuarsine qe kam,te puc shoku
Dashuria eshte ndjenja me e bukur qe mund te ekzistoje midis dy eterve.
Komplekse eshte vete natyra e njeriut,gje e cila e ben te veshtire dashurine dhe jo te perjetshme!
"Carpe Diem"
komplekse eshte vete njeriu dhe ai e ben te nderlikuar dashurine,sepse fjala dashuri nuk eshte aspak komplekse per faktin se ajo eshte ndjenja me e bukur qe ndikon ne lumturine dhe jeten e njeriut
Krijoni Kontakt