Postuar më parë nga
Adriano-10
Rast origjinal, dialogu eshte zhvilluar ne drite te kuqe ne semafor, duke prit kalimin me veture!
Ajo: me ke thene se e ke dashur shume?
Une: po, te kam treguar vet!
Ajo: i hate her!
Une: pse, ajo s'te ka be gje, pse ta uresh!
Ajo: me duket se te ka shijuar para meje, te ka thith nektarin e dashurise, qe duhet te ma dhurosh mua!
Une: mos mendo ashtu, une kam fuqi te te dashuroj edhe me shume ty, mandej ne kohen qe une kam qene me te bashke, une dhe ty kishim vetem miqesi platonike, dhe asgje me shume
Ajo: whatever, jam e tej mase elumtur qe je me mua, dhe qe ke arritur te harrosh ate!
Une: a me don?
Ajo: me nuk te dashur, nuk me kishte ne veturen tende!
Une: me premton, se kurre ne jete, nuk e permend ate?
Ajo: nuk premtoj, sepse zemra me dhemb, kur mendoj se dashurine qe te ka falur perendia e ke ndajt edhe me nje tjeter?
Une: po tash, cka te bejme?
Ajo: si mendon cka te bejme?
Une: do zgjedhesh dashurine time ndaj teje, apo do mendosh per ish ate goce dhe do lendohesh cdo dite?
Ajo: perdja ka re me, ti je i imi, besoj se asnje femer nuk don sikur une apo te ka dashur?
Une: pse gjithmone i mban mend tek e kaluara?
Ajo: po nuk po dije, kur duash me nje njeri te ndash gjithcka, sic je ti, duash te dish edhe detalin me te vogel!
Une: me konfuzon, sinqerisht, G***** ( emri saj)
Ajo: mos ke dert zemer, unë te dua ashtu sic je N**** (emri im)! ( me puthi embel ne ato momente)
----
Ky eshte momenti me i embel i jetes sime, dhe dialogun e shkruajtur me larte e mbaj ne zemer, eshte shume prekes per mua!
Krijoni Kontakt