ITALIANIA ESHTE BOMBE FARE.
Jo se jam tifoze e italise, por sinqerisht m'u duk me e mira.![]()
ITALIANIA ESHTE BOMBE FARE.
Jo se jam tifoze e italise, por sinqerisht m'u duk me e mira.![]()
Aman, ajo qenka cope Zoti, lol,Postuar më parë nga Visage
![]()
My silence doesn't mean I am gone!
lol "co fjal"Postuar më parë nga FierAkja143
komshie ti me shkrin
nejse sikur te futeshe me nje nick mashkullor jam e sigurt se sdo te hidheshin ne fyt
te tera kan trup te bukur, disa jan te thjeshta nga fytyra si pshm gjermania dhe hollandezia
me te bukurat me duken anglezia dhe spanja
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
aman ore merrini te gjitha....me te shemtuaren me lini mua, ska problem....
Po mire mo, Argjentina ne futboll ia kalon te gjitheve...po dhe me femrat mor aman...
ohooooooooooooooooooooooooo zemra
ore cik jena me tension edhe keto mu deshen ime mu
une po lej ato te votojne kush do flej me mu sonte![]()
Italianka eshte me e bukura. Po qe italiane dihet qe te tjerat nuk kane shprese.
Italia qeka goxha mir po edhe portugalia sqeka keq te pakten kshu duket edhe anglia se e harrova ........
Ndryshuar për herë të fundit nga WALCHIRIA : 29-06-2006 më 01:20
Italia ka ftyra qeka si Sandra Bullock mer, na e shpifi ka trupi ska dale gjo ke ajo poza. Kjo anglezja qeka o none o none si se takova une ihere kur isha ne AngliNejse vota ime i shko Anglise, si tifoz qe jom bohem tifoz ene me Anglezen se me e mira qeke, kto te tjerat qekan zdromse ka ftyra!
1 Italia
2 Anglia
3 Hollanda
Kete te treja qenkan akullore, leng, bo bo do t'na heqin vemendjen apo s'jemi me sezon tani!
![]()
![]()
Shyqyr qe filo-greket nuk administrojne dhe kete nen-forum te Forumit Shqiptar!
kush mu hodh ne fyt mua mi?nejse sikur te futeshe me nje nick mashkullor jam e sigurt se sdo te hidheshin ne fyt
i_pakapshmi te bej cik pershtypje mundohet i shkreti, spo i bie njeriut ne fyt![]()
Krijoni Kontakt