Close

Rezultati i Sondazhit: Votoni për MISS-in e Botërorit!

Votues
58. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Gjermania

2 3.45%
  • Italia

19 32.76%
  • Spanja

2 3.45%
  • Argjentina

12 20.69%
  • Franca

1 1.72%
  • Anglia

8 13.79%
  • Hollanda

4 6.90%
  • Brazili

9 15.52%
  • Portugalia

1 1.72%
Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 51
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar më parë nga FierAkja143
    Po ta maresh nga photot qe kan bere, ajo e anglise i ka me profesionale dhe ta mbush syrin me shume nga te tjerat per fotomodele.

Argjentinen po ta shifte babai im do thoshte "po kjo fytyr kali kshu" lol
    Hollanda duket shume budallaqe dhe mendiemadhe nga photot.
    Ajo e frances se ca ka dicka shume te shemtuar ne fytyr. Syt i ka larg nga njeri tjetri or something...sKaDdAlOzE lol
    ...kurse braziliania se si i ka syt shume ngjyr e ndezur, nuk kombinojn me tiparet e tjera qe ka. Po te kishte sy te zinj/kafe do ishte pak me e mire.

kshu nga trupi nuk shaj dot as njeren, po si te gjata qe jan te gjitha do ken dhe kem te madhe kshu qe ja u gjend dhe ktu nje difekt

top 3-shi im
    Anglia
    Italia
    Argjentina

kshu kshu e mbarova analizen une

Citim Postuar më parë nga xhelozja_tjeter
    Anglezja per mendimin tim o mo e mir =]
    ene spanjollja e mir ishte but she need sum tann man... lolzz... ene miss ene i dukeshin shenjat e bikinit like hell lolz :P
    bobobobo ca xhelozije qe kane femrat edhe me ato qe si njofin fare lol Te dyja ja keni futur kodra mbas bregut se edhe me e shpifura nga ato eshte 100 me e mire se ju

nejse shkojme ke tema
    spikatin
    Braziljania
    Argjentinesja
    Portugezja
    Angelzja
    Italiania
    Spanjollja
    dmth gjith brunet
    ama ajo braziliania te merr ne qafe pa dyshim. S'do mend fare, brazili eshte vendi qe nxjerr me shume fotomodele ne bote.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    I pakapshem xheloze ne kulm une!
    Une mund te jem e vetmja vajz qe sesht xheloze! kur shikoj nje femer simpatike e them. e bukura vlersohet nga une dhe cdo njeri ka gustot e veta. Kur shikoj ndo nje shoqe qe ka ber floket bukur ja them qe kshu te shkojn floket apo je veshur bukur etj. Spo tregoj xhelozi me shkrimin tim, po kush e kuptoj e kuptoj.
    Ato jan te mira te gjitha dhe une thash si femer kush besoj se jan 3 me te mirat. Tani as nje njeri nuk eshte perfekt, por ato "difektet" qe mund te ket secili na bejn te vecant.

ps. se se kapa mire te fundit...une mund te jem njeriu me i shpifur ne bote, por ti sme ke par ndo nje here so mbaj kto opinione per veten tende.
    Ndryshuar për herë të fundit nga FierAkja143 : 25-06-2006 më 19:53

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    ama ajo braziliania te merr ne qafe pa dyshim
    Me fal po qe te mendoj se braziliania eshte me e shpifura nga ato aty do me bente te dukesha si xheloze???????? lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    I pakapshem xheloze ne kulm une!
    Une mund te jem e vetmja vajz qe sesht xheloze! kur shikoj nje femer simpatike e them. e bukura vlersohet nga une dhe cdo njeri ka gustot e veta. Kur shikoj ndo nje shoqe qe ka ber floket bukur ja them qe kshu te shkojn floket apo je veshur bukur etj. Spo tregoj xhelozi me shkrimin tim, po kush e kuptoj e kuptoj.
    Ato jan te mira te gjitha dhe une thash si femer kush besoj se jan 3 me te mirat. Tani as nje njeri nuk eshte perfekt, por ato "difektet" qe mund te ket secili na bejn te vecant.

ps. se se kapa mire te fundit...une mund te jem njeriu me i shpifur ne bote, por ti sme ke par ndo nje here so mbaj kto opinione per veten tende.
    Pergjigja ime ktu do ishte ...hmmmm.....do citoja prap shkrimin tend. Argjentinasen e bere fytyre kale, hollandezen budallaqe, francezen skandaloze.....dhe cfare the per brazilianen "i ka syte shume te ndezur" .....seriozisht tani fierake.....te rrime shtremet e te flasim drejt.......Gocat jane modele! dhe ato "difekte" qe kane jane komplet te parendesishme, ato prap mbeten jasht mase te bukura fizikisht.....nejse....."kush e kuptoi e kuptoi" kte e kishe per femrat e tjera lol

p.s. Une flas konkretisht lal. A je fotomodele ti?.......Athere mos thuaj gje

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    argjentinasen e beri babi im fytyrkale jo une..te lutem mos co fjal ne gojen time
    francezja skandaloze ngelet..ate le ta mbaj se syt i ka te shpifur! kjo sdo te thot se ska tiparet e tjera te bukura. Braziliania pastaj sme pelqevi sepse e di qe ka femra braziliane shume here me te bukura nga ajo.

ky eshte opinioni im ti "bukurosh" qe ske zili...ca te bejm tani ne njerezit e shpifur kshu i kemi zili te bukurit!!!!!!!

sa per mua a jam fotomodele...me vjen keq po kte sta pergjigjem dot publikisht se mundohem te mbaj anonimitet lol

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    argjentinasen e beri babi im fytyrkale jo une..te lutem mos co fjal ne gojen time
    francezja skandaloze ngelet..ate le ta mbaj se syt i ka te shpifur! kjo sdo te thot se ska tiparet e tjera te bukura. Braziliania pastaj sme pelqevi sepse e di qe ka femra braziliane shume here me te bukura nga ajo.

ky eshte opinioni im ti "bukurosh" qe ske zili...ca te bejm tani ne njerezit e shpifur kshu i kemi zili te bukurit!!!!!!!

sa per mua a jam fotomodele...me vjen keq po kte sta pergjigjem dot publikisht se mundohem te mbaj anonimitet lol
    ahahahahaha

une s'thash gje qe jam bukurosh....une vec replikova shkrimit tende.....nejse e leme ktu!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-06-2003
    Postime
    2,796
    po dhe une prandaj e vura ne ""

ps. "replikimet e shumta jan fukarallek"!

ABSOLUT JUSTICE Maska e Piranha
    Anëtarësuar
    11-07-2004
    Vendndodhja
    Ikur drejt forumeve te lira
    Postime
    478
    Italia
    Anglia
    Spanja

Argjentina
    Brazili
    Gjermania
    Hollanda
    Portugalia
    Franca
    Dobet, Shume Dobet !!!

PEACE & LOVE

automotive Maska e ClaY_MorE
    Anëtarësuar
    16-05-2004
    Vendndodhja
    Deutschland
    Postime
    4,456
    Sma ben zemra te votoj, jane te gjitha te mira
    Jeta ime, mban emrin e saj..

postimi 2 foto 1 e merr voten Argjentina e Spanja

tek pozat individuale Italionja paska dale kinge fare (ne vendet e tjera duket kot ama)
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Faqja 4 prej 6 FillimFillim ... 23456 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Votoni për Shqipërinë
    Nga XllokumiX në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 114
    Postimi i Fundit: 10-04-2007, 17:00
  2. Berisha: Shqipëria në BE qysh në 2010-ën
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 30
    Postimi i Fundit: 05-06-2005, 02:17
  3. Agnesa Vuthaj në Miss World - VOTONI
    Nga StterollA në forumin Portali i forumit
    Përgjigje: 71
    Postimi i Fundit: 12-01-2005, 19:20
  4. Denisa Kola ne Miss Universe 2003 - Votoni
    Nga Turi72 në forumin Bukuri dhe estetikë
    Përgjigje: 65
    Postimi i Fundit: 18-02-2004, 19:23

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •