vota ime per angline
vota ime per angline
First try to understand, than try to be understood.
Ihaaaaaaaaa Llahtar Te Gjitha Veshtire Te Zgjedhesh
/me Voton Miss Angline Se Cenka Yll Bote
DaNg3r StAy AwAy Fr0m M3
Sipas vezhguesve nderkombtare votimi eshte duke shkuar sipas rregullave dhe nuk ka aspak probleme, qofte edhe incidente me te vogla nuk verehen ne terrenet anekend forumit, si ne temat tjera, ku u thyen kuti votimi, apo ne fund u shpallen shume fletevotime te pavlefshme. lol
My silence doesn't mean I am gone!
Prit te hap pak penxheren se shume vape na ke bo mer davius me kto filma vizatimor
Nejse .. vota ime shko ke Italjonja..lol
Edhe kusherina Maradones jo keq.
Ps...Ajo Hollandesja si sorre e trrullosme qeka , paska prish gjithe filmin :..
ajo e anglise eshte shume e mire ka edhe nje trup te bukur
?
Vallaj marshalla qekan,por spikatin Italia me Angline![]()
ajo hollandezja qeka yll fare ajo do e fitoj sepse do e fitoj dhe hollanda pranaj![]()
Po ta maresh nga photot qe kan bere, ajo e anglise i ka me profesionale dhe ta mbush syrin me shume nga te tjerat per fotomodele.
Argjentinen po ta shifte babai im do thoshte "po kjo fytyr kali kshu" lol
Hollanda duket shume budallaqe dhe mendiemadhe nga photot.
Ajo e frances se ca ka dicka shume te shemtuar ne fytyr. Syt i ka larg nga njeri tjetri or something...sKaDdAlOzE lol
...kurse braziliania se si i ka syt shume ngjyr e ndezur, nuk kombinojn me tiparet e tjera qe ka. Po te kishte sy te zinj/kafe do ishte pak me e mire.
kshu nga trupi nuk shaj dot as njeren, po si te gjata qe jan te gjitha do ken dhe kem te madhe kshu qe ja u gjend dhe ktu nje difekt
top 3-shi im
Anglia
Italia
Argjentina
kshu kshu e mbarova analizen une![]()
Wheew. vape, shume vape
Taljonja eshte bukuri mesdhetare, po ajo anglezja (kushedi sa do kene germu neper Angli me e gjete) qenka yll.
Davius, ku eshte miss Suedia mer jahu...ca ben keshtu![]()
Summertime baby!
Anglezja per mendimin tim o mo e mir =]
ene spanjollja e mir ishte but she need sum tann man... lolzz... ene miss ene i dukeshin shenjat e bikinit like hell lolz :P
* I DiDnT asK 2 B AlbaNiaN...I JuSt GoT LuckY ♥ *CrosiN Da Dead LiNe...Y
Krijoni Kontakt