Te krahasosh SMF me vBulletin eshte sikur te krahasosh mizen me elefantinPostuar më parë nga Erlehta
![]()
Te krahasosh SMF me vBulletin eshte sikur te krahasosh mizen me elefantinPostuar më parë nga Erlehta
![]()
Creative artwork requires creative thinking from a creative mind
E sipas teje SMF dhe IPB apo ndonje tjeter jane me te sigurte se vBulletin?Postuar më parë nga reni00
Arsyeja psh?
Topi se luan, Reni, edhe ti je shume interesant ne ca gjera. Nuk biesh ne shpine asnjehere, kjo nuk eshte e mire! Eshte e palogjikshme te krahasosh vBulletin me gjuhet e forumeve tjera!Postuar më parë nga FЯODO
![]()
Pasi qe vBulletin, nuk eshte i sigurt sipas teje, pse eshte lider ne tregun e forumeve edhe kunder asaj qe eshte me pagese dhe tjerat falas?
Une nga ato qe kam cituar ne sondazh, me te gjitha kam punuar, por me vBulletin nuk mund te krahasohet asnjeri nga ato. Opcionet apo mundesite qe t'i ofron vB askush nuk ti ofron, ketu futet edhe siguria me versionet e nje pas njeshme qe i behen.
My silence doesn't mean I am gone!
Postuar më parë nga Davius
lol jeni ju qe nuk me kuptoni pasi une skam pse te bindem duke lexuar postimet tuaj... bindem ne fakte dhe ato qe testoj vete...
mendoni se duke mos e mburr vbulletin pikerisht e urrej.
shume i mire eshte dhe vbulletin.
po eshte si puna e Windowsit me Linux qe haen e haen...cik veshtire te marresh ne krahasim nje open sourse me nje me pages ..
po pradaj jane dhe zgjedhjet....
zondash te mbare.
Po nuk mundet te krahasosh nje Open Source te thjeshte me dicka shume serioze sic eshte Microsoft apo vBulletin, ne kete kontekst!
Une nuk dua te te bindi se vBulletin eshte me i miri, sepse nuk jam marketing manager i tyre ose i punesuar per ato, madje as une nuk perdor vBulletin, por te thuash se vBulletin nuk ben, dhe ben nje SMF ose ndonje software tjeter, eshte sikur e thoshe qe Madonna eshte virgjine, ose Hungaria apo Serbia kane dalje ne det...........![]()
Shiko disa statistika ketu:
http://www.big-boards.com/statistics/
My silence doesn't mean I am gone!
Rezultatet e sondazhit flasin vete![]()
Akoma nuk e keni kuptuar qe reni00 do tju kundervihet ju
Thjesht bejeni sic ja bera une![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Pse ti ca bere.... se mbaj mend une ...Postuar më parë nga ClaY_MorE
une skam share e skam mbrojt asnje si vbulletin si Smf si phpbb e te tjerat....
Davius puna e Madones... pa vene dore mbi zjarr hahahahah![]()
Thjesht, thashe mendimin tim e kaq!
Jeta ime, mban emrin e saj..
Me tregoni faqet tuaja dhe me thoni se me cfare skripti keni punuar!
Te them une te mite?
vB, PHPBB, UBB Classic, WowBB, IPB, SMF, MyBB.
Gjithashtu nese eshte e mundur, mund te me rendise dikush nga ju:
Cfare ka vBulletin qe cfare nuk e ka SMF apo IPB?
Cfare gjeni te mire te vB dhe cfare gjeni te keqe te SMF apo IPB?
Krijoni Kontakt