Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    E dini perse cuditem me ju bashkeforumas...? Cuditem me faktin se si mendoni qe Berisha goditi te vetet, apo sic thote dikush tjeter dy me pak nga cifligu Berisha.
    Ju gararantoj qe do interesohem personalisht, mbi vendet e punesimit qe do kene keta dy bukuroshe pas nje muaji, dhe do t'u bej me dije faktet.
    Ne c'do pozicion te administrates sot sheh vetem malesore, fillo nga punonjesit sanitare e deri tek drejtoret e drejtorive, dhe kjo me ben te besoj qe nipat e zoterise nuk do jene pa vend pune. Nuk kam asgje me malesoret sepse ka shume prej tyre qe jane vertete intelekte dhe te ndershem, por ka shume e shume te tjere qe kane nje vend kyc ne administrate dhe nuk u gjendet numri i amzes se diplomes qe kane!
    Po te shikojme nga pikpamja ligjore ngjarjen, faktet flasin pak keq per trimoshet nga veriu.
    1) Automjeti qe posedonin vellezerit Berisha nuk ka minimalisht dokumentet e siguracionit.
    2) Automjeti Land-Rover mbante targa te nje tjeter automjeti te prekurorise.
    3) Punonjesit e rendit publik e kane te sanksionuar me ligj perdorimin e armes ne kushte te vecanta, si psh: Kercenimi i jetes nga elemente agresive, por ne kete rast nuk ka nen qe i lejonte atyre perdorimin e armes.
    4) Demostrimi abuziv me postin qe posedon, perben shkelje flagarante te te drejtave te njeriut.

Besoj keto mjaftojne minimalisht per t'i perjashtuar perfundimisht nga rradhet e policise keta dy individe.

Persa i perket masave kundrejt studentit vlonjat, mesa u informova nga kolege te cilet punojne ne ministrine e brendshme me thane: Ai qyqari do i haje te gjitha kusuret dhe duhet t'u thote edhe faleminderit ne fund. Kundrejt studentit ka filluar procedimi penal per kundershtim te autoritetit policor dhe largim nga vendi i aksidentit.

Nejse kete ngjarje do e harroje koha dhe ketu do jemi perseri kur t'u them se ku punojne pinjollet Berisha pas disa kohesh.

Dito.

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Nano vrau njeriun se nuk dinte ti jepte makines, e sot e ksaj dite ben qef ne greqi me jjonin.

Ruci plagosi njeriun e botes ne halle te veta, e nuk u mor kush me te, medemek kishte kerku falje.

Bardullat, ske ca tju permendesh ktyre, kta rrifshin me zinxhir truprojat e dades.

................
    Anëtarësuar
    19-11-2004
    Postime
    1,110
    Citim Postuar më parë nga whisper
    Humdinger shkruajte:

Une replikova:

Me pas vazhdon repliken me argumenta te tjera interesante apo te vlefshem per nje teme tjeter ndoshta, por jo ketu...

Lexoje ate qe kam shkruar une dhe me thuaj dicka rreth saj, nese qendron apo jo dhe jo kodra pas bregut .... Nese Berisha do dinte precedente te sjelljeve prej huliganesh te nipave te tij besoj se do ishte shume naive t'i lejonte te punonin ne nje pozicion te tille ku me papergjegjshmerine e tyre mund ta diskretitonin lehtesisht kryeministrin kusheri te tyre...
    By the way , ti di ndonje precedent te tille keqperdorimi te detyres te dy nipave ne fjale ? nese vertet di atehere do isha dakort me mendimet e tua per ate qe Berisha i ka lejuar te punojne qe me perpara ne interpol keta dy tipat...e nipat...

ps.edhe une kete ta them duke pasur parasysh moshen qe ke...lol
    Nuk ishte po ky Sali, që u diskretitua me atë shoqen e të bijës që desh ta bënte ambasadore dhe për inat të presidentit e bëri zv/ministre të jashtme??
    po të rrish do kujtosh të tilla gafa të emërimeve të njerve nga Sala, sa s'do të të dalin llogaritë.
    Ne po themi ja ujku (ja farefsnia) ti na thua "ku janë gjurmët ( si bëri me dashje)... nuk e ditkërkam unë apo ti, se si i kemi nipërit dhe çfarë temperamenti kanë.
    Haet kjo pash zotin??!!

PS: Më vjen keq që të mbeti qefi për moshën, por fotot e tua në forum, nuk i kam postuar unë dhe për më tepër tu drejtova në respekt ndaj moshës dhe aspak të të fyej.

C O B sanguin Maska e whisper
    Anëtarësuar
    14-11-2004
    Vendndodhja
    Toronto ( perkohesisht ne Tirane)
    Postime
    1,028
    Humdinger, tema ishte per dicka konkrete dhe mendoj qe perpara se te shkonim te deget e temes duhej te thonim te pakten dy fjale per veprimin e Berishes ne rastin konkret...Nejse...Varja...

ps. Une nuk kam asnje kompleks moshe sigurisht dhe nuk u fyeva aspak, per hir te Zotit, ndaj vazhdova me humor ne te njejten gjatesi vale me ate qe kishe shkruar ti , por mesa duket nuk e paske pasur me aq humor ate punen e moshes...
    Me duket nonsense te vazhdojme repliken si per temen ashtu edhe per moshen...
    Kalofshi mire...!
    ......dhe Udhe e Qumeshtit ne qiell
    drejt gjinjve te tu me ndjell...

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga Shup Lakaliu
    Nano vrau njeriun se nuk dinte ti jepte makines, e sot e ksaj dite ben qef ne greqi me jjonin.

Ruci plagosi njeriun e botes ne halle te veta, e nuk u mor kush me te, medemek kishte kerku falje.

Bardullat, ske ca tju permendesh ktyre, kta rrifshin me zinxhir truprojat e dades.
    Sipas "teorise" tende dhe keta rrugecer duhen te veshin petkun e "paprekshmerise" ?

Sipas teje dy rrugecer qe jua eshte dhene nga nje pistolete ne brez...per cdo "keqkuptim" duhet ta nxjerrin ate nga brezi me sqaru gjerat ne menyren e tyre.Per me teper kur keta rrugecer mbroheshin ne menyre absurde nga ligji e nga "Maliqi"..

Ministri nuk beri asgje per tu pershendetur.Ai zbatoi ligjin (edhe pse 2 dite me vonese...) qe e detyron ate te marri masa disiplinore nga rrugecerve te tille.

Por nuk po komentoj fare qe keta dy rrugecer ala Kaubojsa qe moren guximin me e kthy qendren e Tiranes ne nje Texas te hershem,ishin te aferm te Kryeministrit...por ngre vetem nje pyetje :

A kishin arsimin e e nevojshem keta individe per te uzukarpuar detyra kaq te rendesishme shteterore fill mbas 3 korrikut ?

Kur flisnim dikur per shkurtimet masive te profesionisteve ne institucionet shtetorore,te cilet zevendesohen me njerez inkopetente e thjeshte militane partiake,shume nga zagaret virtuale benin gam gam me copy paste e me demagogji.
    Ne plus qe nje tjeter skandal del ne drite per dhunen e ushtruar atij djaloshit nga Korca qe u vetvra nga terrorri i shkaktuar.Cka nxjerr dhe nje here ne evidence jo agresivitetin e theksuar deri ne ekstrem apo efikacitetin e kesaj "policie" post 3 korrikse por...intolerancen e saj ndaj te drejtave themelore te qytetareve,ne dobi te se cileve presupozohet qe sherben.Dhe per me teper,nuk i paguan taksapaguesi shqiptar keta 2 rrugecer per te bere gangsterin ne mes te Tiranes.Tani me vetem 9 muaj "pushtet" na dalin rrugecerit me pistoleta ne brez e qellojne mbi cdokend qe nuk ju pelqen...imagjinoni se cdo mund te bejne keta "trima" mbas nje periudhe 2-3 vjecare te konsolidimit te pushtetit..

Kryeministri duhet te kerkoje personalisht te falur nga familja e atij djalit te agresuar,per vete faktin qe jane implikuar ne kete skandal dy te aferm te tij te cilet jane emeruar direkt a indirekt nga ky Kryeminister ne postet qe ishin.Duke u nisur nga fakti qe kjo qeveri eshte nje sherbimi....taksapaguesit shqiptare ndihen te fyer nga kjo arrogance,mendjemadhesi,rrugaceri e ketyre individeve qe paguheshin pikerisht nga ata.
    Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 24-06-2006 më 08:38
    .........................

i/e larguar Maska e Homza
    Anëtarësuar
    24-02-2006
    Vendndodhja
    Ne kat te siperm!
    Postime
    3,092
    Citim Postuar më parë nga miko
    Sipas "teorise" tende dhe keta rrugecer duhen te veshin petkun e "paprekshmerise" ?

Sipas teje dy rrugecer qe jua eshte dhene nga nje pistolete ne brez...per cdo "keqkuptim" duhet ta nxjerrin ate nga brezi me sqaru gjerat ne menyren e tyre.Per me teper kur keta rrugecer mbroheshin ne menyre absurde nga ligji e nga "Maliqi"..

Ministri nuk beri asgje per tu pershendetur.Ai zbatoi ligjin (edhe pse 2 dite me vonese...) qe e detyron ate te marri masa disiplinore nga rrugecerve te tille.

Por nuk po komentoj fare qe keta dy rrugecer ala Kaubojsa qe moren guximin me e kthy qendren e Tiranes ne nje Texas te hershem,ishin te aferm te Kryeministrit...por ngre vetem nje pyetje :

A kishin arsimin e e nevojshem keta individe per te uzukarpuar detyra kaq te rendesishme shteterore fill mbas 3 korrikut ?

Kur flisnim dikur per shkurtimet masive te profesionisteve ne institucionet shtetorore,te cilet zevendesohen me njerez inkopetente e thjeshte militane partiake,shume nga zagaret virtuale benin gam gam me copy paste e me demagogji.
    Ne plus qe nje tjeter skandal del ne drite per dhunen e ushtruar atij djaloshit nga Korca qe u vetvra nga terrorri i shkaktuar.Cka nxjerr dhe nje here ne evidence jo agresivitetin e theksuar deri ne ekstrem apo efikacitetin e kesaj "policie" post 3 korrikse por...intolerancen e saj ndaj te drejtave themelore te qytetareve,ne dobi te se cileve presupozohet qe sherben.Dhe per me teper,nuk i paguan taksapaguesi shqiptar keta 2 rrugecer per te bere gangsterin ne mes te Tiranes.Tani me vetem 9 muaj "pushtet" na dalin rrugecerit me pistoleta ne brez e qellojne mbi cdokend qe nuk ju pelqen...

Kryeministri duhet te kerkoje personalisht te falur nga familja e atij djalit te agresuar,per vete faktin qe jane implikuar ne kete skandal dy te aferm te tij te cilet jane emeruar direkt a indirekt nga ky Kryeminister ne postet qe ishin.Duke u nisur nga fakti qe kjo qeveri eshte nje sherbimi....taksapaguesit shqiptare ndihen te fyer nga kjo arrogance,mendjemadhesi,rrugaceri e ketyre individeve qe paguheshin pikerisht nga ata.
    Une do ti pergjigjem thjesht pytjes sate, ate te edukimit perkates per poste kaq te rendesishme, une futi bast me ty qe ti se ke idene fare sa cfar postesh kan mbjat kta dy Berishaket, ne bot se ke haberin. Thuaje pa hy shum ne serch engine se cfar pozicionesh keta dy kan mbajt, kjo eshte thjesht nje pordhe mediatike e fryre nga PSista te etur per hakmarrje.

Tashi ti me thua a e kan arsimin e duhur, po te them nje gje, ktu ne Angli e kam nje shokun tim, i cili e ka baben biznesmen te madh ktu ne Londer, i thash shiko me ate baben tat mos na gjej ndonje pune se po marojme shkollen dhe ate me nota mjaft te mira.

Ai ma kthei, ne kete vend dmth ne ANGLI nuk eshte ceshtje se sa din por se ke njef dhe me ke lidhsh, edhe babai im njef shume njerez me xhepa plot, kshuqe une po i them njeher edhe shofim. Kjo besoj qe ti pergjigjet pytjes sate.

Une te bej nje pytje, ka Edi Rama edukimin e duhur per te qene kryetar partie, ne gjith e dime qe ai din te vizatoje por ama ky i ka hy politikes sikur hoxha ne kishe mor lum shoki.

Shife icik ket..timin Maska e miko
    Anëtarësuar
    05-04-2003
    Vendndodhja
    Në botën e çudirave
    Postime
    755
    Citim Postuar më parë nga Shup Lakaliu
    Une do ti pergjigjem thjesht pytjes sate, ate te edukimit perkates per poste kaq te rendesishme, une futi bast me ty qe ti se ke idene fare sa cfar postesh kan mbjat kta dy Berishaket, ne bot se ke haberin.
    Atehere vogelush hapi kokerdhoket e lexo pak.Dhe bastin spo ta marr se kam frike mos te le pa breke.

Një ditë më parë u lanë të lirë pas pajtimit me studentin

Incidenti përjashton nga policia dy nipat e Berishës

Ministria e Brendshme merr masën e fundit

Përjashtohen nga policia dy nipërit e Kryeministrit Sali Berisha. Kryeinspektori i INTERPOL Tirana,Dritan Berisha dhe agjenti i skuadrës operacionale në Drejtorinë e Kontrollit të Shërbimit të Brendshëm, Agron Berisha, pas pistoletave janë “detyruar” të dorëzojnë edhe teserat e policisë. Dy vëllezërit Berisha ishin protagonistë të një konflikti ku nuk munguan të shtënat në ajër mbrëmjen e së mërkurës. Lajmi konfirmohet nga zëdhënësi i Ministrisë së Brendshme, Altin Ndroqi. Sipas zëdhënësit, përjashtimi i tyre është kryer me motivacionin “Për thyerje të rëndë të disiplinës, duke kryer veprime që cenojnë dinjitetin e punonjësit të policisë”. Në fakt, dy nipërit e Kryeministrit i shpëtuan prangave, pasi arritën një kompromis për pajtim me studentin vlonjat.

Marre nga www.balkanweb.com

Dhe shiko une nuk i karakterizoj si 'Berishiane" pasi sado i paafte,demagog etj etj...te jete Kryeministri yne (nga kendveshtrimi im politik) ai ngelet nje njeri me norma me te larta qytetare,sesa keta dy rrugacet qe ne si taksapagues i mbajme me buke.
    Ndryshuar për herë të fundit nga miko : 24-06-2006 më 08:32
    .........................

i/e larguar
    Anëtarësuar
    30-05-2004
    Vendndodhja
    Ministria e Mbrojtjes Se Republikes Demokratike te Shqiperise
    Postime
    1,499
    Citim Postuar më parë nga Leila
    Ne Amerike nuk lejojne Bill Clintonin te harroje Moniken qe nuk i humbi leke askujt dhe nuk u vra askush, kurse ne Shqiperi askush s'e mban mend 1997
    aha! clintoni pregatiste te hapte mbas largimit nga white house nje firme aqvokature ne ny. klintoni u penalizua "per moniken" me heqjen e licenses per 5 vjet. i duhet te japi prape prape provimin per license "bar association exam".

berishe hajvanit nuk i hyri nje gjemb ne kembe per 1997?????

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Dosja e krimit politik në Kosovë
    Nga kosovar në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 295
    Postimi i Fundit: 09-10-2012, 15:05
  2. I penduari i bandes se Durresit: Deputeti i PDK-se, Aleks Keka, korrier droge
    Nga daniel00 në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 132
    Postimi i Fundit: 28-10-2009, 03:41
  3. Mbulimi i krimeve te kryera gjate luftes ne Kosove
    Nga Eni në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 17-01-2009, 07:43
  4. Interpoli Spanjoll dhe Portugez mbi Sokol Olldashin
    Nga Hyllien në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 30-04-2007, 23:18
  5. Policia e vret. Kush do ta mbrojë qytetarin shqiptar...
    Nga ex-x në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 4
    Postimi i Fundit: 26-08-2003, 04:11

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •