luaneshe, une kam qejf te ndeshemi me juve nazistet njehere te pakten kete kapmpionat
P.S. ziliqare bananash![]()
luaneshe, une kam qejf te ndeshemi me juve nazistet njehere te pakten kete kapmpionat
P.S. ziliqare bananash![]()
Du bist willkommen unberuhrbarPostuar mė parė nga i_pakapshem
(i_pakapshem ne Landin e Deutch-eve, lol)
PS: kam edhe presion familjar lol qe te tregohem e pa-anshme, babi eshte tifoz me namuz i Brazilit, keshtu qe, s'kam nga ia mbaj.
S'ta prishim ty, lol, do piqemi ne finalePostuar mė parė nga diikush
.
Me falni per anglishte time te dobet but time will tell... me duket se thuhet!
Sa per te qepmet e gojes torro fillo ti na jep shembullin pastaj shofim!![]()
Kete vajzen do ta marrim partizone,,kshu do ta bejme braziliane.![]()
Edhe pse kundershtare ne ngjyra,ne shpirt e zemer eshte braziliane 100 %,dmth e jona![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
Mos kopjo shprehjet e Kolombit, me origjinal te lutem, lol, te mbajme dhe me fantazi artistike dmthPostuar mė parė nga leci
.
PS: Shpirtin nuk ia shes shejtanit.
Une per te miren tende e them.lol
Se mos na qash si para 4 vjetesh..
Ka lezet te llafosesh me tifozet gjerman,se tifozat italiane shnderrohen ne llafazane,me shume se vete italianet.Per tu habitur..![]()
Quod timor cladis.
Sed intuitum amet elit vitae est
se harrova te thoja ... ai lojtari i Ganes qe doli me te kuq, me shkriu fare se qeshuri kur u shtri per penallti ... momentin e pare ajo kamera nuk e tregonte mire, dhe duke pare gjyqtarin qe u versul me inat, thashe mos beri ndonje gafe Braziliani... kur e tregon kamera tjeter, lojtari brazilian ishte 1 meter larg i gjori, kurse ky i Ganes u shtri direkt si tek ato filmat me low budget![]()
![]()
teater kukllash fare, si ato qe shikonim qemoti tek TVSH ne oren 10:30, apo ne 10, kur ka qene? lol
Ore po si nuk mu pergjigjet per ate pyetjen qe ju bera ?
Ju pelqeu icik ai pasimi i Ronaldinho per Kaka`![]()
Jeta ime, mban emrin e saj..
Te qarat dhe te qeshurat per njerezit jane lol, s'jane per kafshet.Postuar mė parė nga leci
Si shpirt gjermani qe kemi, e pranojme me krenari si humbjen ashtu dhe fitoren. Humbasim nje lufte, fillojme nje tjeter, e me rradhe.
Krijoni Kontakt