Nuk e pata idene se si u gjenda tek ai vend,po cdo gje me dukej shume e njohur.Ecja disa metra pemet me dukej sikur perkuleshin para meje,disa metra me tutje bari,stolat me dukej sikur me pershendesnin.Vetem kur arrita te uji e kuptova se ndodhesha te Liqeni i Tiranes.C'kenaqesi.Buze liqenit disa vajza po luanin me njera tjetren,disa te tjera benin xhiro me varke,disa pini me nje bar.Vajza te mrekullueshme,te bukura dhe pa asnje djale prane.I pershendeta,me pershendeten me kenaqesi.Vazhdova rrugen gjate liqenit,sa me kishte marre malli.Vajza te tjera kudo,zemra ime filloi te rrifte me shpejtesi.Mu duk vetja si ne parajse.Asnjehere nuk me kish ndodhur te kishte kaq shume vajza dhe une te isha i vetmi djale.Habia ime mori permasa te pamatura kur afer gjirit te liqenit pashe krijesen me te bukur ne jeten time.Nje vajze.Pa rroba.Lakuriq.Lekura e saj i shkelqente nen rrezen e diellit,linjat perfekte,format e rrumbullakta sikur ja kishin punuar me dore.Me nje kembe mbeshtetur te pema,gishtin tregues te buza dhe nje buzeqeshje marramendese po me shikonte.Kembet e mia pa e kuptuar vajten ne drejtim te saj.Fytyra e saj me hipnotizoi.Nuk po kuptoja asgje.Duart e saja filluan te levizin,e majta ferkonte stomakun ndersa e djathta perkedhelte format e rrumbullakta dhe lajthite qe ishin ngritur si maja ajsbergu.E ndjeva gjakun brenda meje te rridhte me shpejtesi dhe te perqendrohej me nje pike.Kur duart e saja u bashkuan dhe kaluan poshte stomakut,klithma te zgjatura dhe eksituse filuan te degjoheshin.Mu duk sikur u be nate dhe rrezja e diellit binte vetem tek ajo.Zgjata doren ta prekja nuk mundja,doja te afrohesha ti merrja ere trupit te saj nuk mundesha.Tani po e kuptoja se si kenaqesia kthehet ne torture ndonje here.Duke pare kete krijese te mrekullushme se si kenaqej para syve te mi dhe une isha si i ngrire,si nje statuje patriotike ne pamundesi per tu bashkuar me ate ishte gjeja me makabre qe me kish ndodhur.Koka e saj po levizte me shpejtesi majtas-djathas me shpejtesi.nje klithme me e gjate dhe me e forte po i jepte fund atij momenti,fatkeqesisht per mua ajo klithme me shurdhoi dhe jo sic do me kenaqte sikur une dhe ajo te ishim nje.Buzeqeshja iu kthye,me ktheu kurrizin dhe po largohej.Doja ta ndiqja po prape nuk mundja.Mbylla syte,mblodha gjithe fuqite qe te dilja nga keto zinxhira dhe....hap syte,gjendem te dhoma ime.Shpetova.Cfare enderr torture.Me mire te jetoj ne Elm Street sesa te kthehem tek parajsa.
Krijoni Kontakt