Close

Rezultati i Sondazhit: Cila skuader kualifiohet

Votues
39. Nuk mund tė votoni nė kėtė sondazh
  • Italia fiton bindshem ( mbi 1 gol diference)

22 56.41%
  • Australia fiton bindshem (mbi 1 gol diference)

1 2.56%
  • Italia fiton me veshtiresi (1 gol diference)

3 7.69%
  • Australia fiton me veshtiresi (1 gol diference)

8 20.51%
  • Italia fiton me penallti

5 12.82%
  • Australia fiton me penallti

0 0%
Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 101 deri 110 prej 136
    Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anėtarėsuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Me duket se nuk po i lexoni palacolliqet qe shkruani!

1) Brazili nuk eshte kualifikuar akoma.
    2) Gjermania e harron te kualifikohet me Argjentinen, edhe nese kualifikohet do te haj prap 4 petlla ne Gjermani qe te kete turp te luj me me Italine.

Mos flisni ne menyre subjektive, po shkruani pak me objektivisht se keshtu do beheni per spital psikiatrik!

Italia me skuadra te dobta nuk ka luajtur ndonje here mire...prisni te luajm me ndonje te madhe.

Gjithsesi me vjen mire qe e paskeni ndjekur ndeshjen, edhe pse jua shpif Italia!

p.s Me vone nje koment me i zgjeruar!

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    O i pakapshem boll u hallakate si murgeshe e virgjer neper temat e italise po ik diskuto nga tupac shakurat e brazilit , se sa vjen e me bajat po behesh me komente kalamanlliqesh , nuk bo robi si plake e keqe.

Ps..rrespekti rreciprok , mbaje vath ne vesh.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga romeoOOO
    Me duket se nuk po i lexoni palacolliqet qe shkruani!

1) Brazili nuk eshte kualifikuar akoma.
    2) Gjermania e harron te kualifikohet me Argjentinen, edhe nese kualifikohet do te haj prap 4 petlla ne Gjermani qe te kete turp te luj me me Italine.

Mos flisni ne menyre subjektive, po shkruani pak me objektivisht se keshtu do beheni per spital psikiatrik!

Italia me skuadra te dobta nuk ka luajtur ndonje here mire...prisni te luajm me ndonje te madhe.

Gjithsesi me vjen mire qe e paskeni ndjekur ndeshjen, edhe pse jua shpif Italia!

p.s Me vone nje koment me i zgjeruar!
    Hahahahah
    Italia s'luan mire me skuadra te dobta?! Nje fjale: paradoks.

Thua qe Gana ta mundi brazilin?!

Shi ky objektivisti, "Gjermania s'kualifikohet me argjentinen, po edhe po u kualifikua do haj 4 petlla prap nga italia". :PPP

Si argjentina dhe gjermania te dali, juve prenotoni hotelet per ne sardinje qe te beni ca eskursione andej ne ajrin e paster qe tu vine mendte ne koke.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Titi
    O i pakapshem boll u hallakate si murgeshe e virgjer neper temat e italise po ik diskuto nga tupac shakurat e brazilit , se sa vjen e me bajat po behesh me komente kalamanlliqesh , nuk bo robi si plake e keqe.

Ps..rrespekti rreciprok , mbaje vath ne vesh.
    Po ti cpate, une po i replikoja lioness. Ty c'te zuri. Apo e verteta dhemb thone amerikanet. Ate per punen e respektit reciprok thuaja vetes, se une s'te kam thene as plake e keqe, as murgeshe e virgjer. Nejse.......ja vure dhe ti vizes veten, prandaj mos prit respekt reciprok nga une.

Curva Sud Milano Maska e niku-nyc
    Anėtarėsuar
    20-03-2005
    Vendndodhja
    With God...
    Postime
    3,328
    Ketu jan tifoze e vertet qe me shume harxhojn kohe tu sha sesa duke fol per ekipet e tyre!

Ne qoftese kjo skenar do kishte ndodh per ekipet e tjera:

1. Te ishte ndonje lojtar i Gjermanise apo Brazilit ne vend te Materrazit asnjeri sdo thoshte te ishte e kuqe.

2. Te ishte ndonje lojtar Brazilian apo Gjerman ne vend te Grosso's do ta qunin te gjith penallti!

...nuk mendoj se do vinit ketu ter ide, analizime dhe pasion!

Vazhdoni telenovelen...

.... ...
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    4,049
    O cuna, po bejme shaka dhe s'po ndajme tokat. Mbaron kampionati ne daten 9 korrik, c'do beni pastaj me vizat?

Po bejme humor, po bejme shaka, dhe ta leme me kaq.

Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Po ti cpate, une po i replikoja lioness. Ty c'te zuri. Apo e verteta dhemb thone amerikanet. Ate per punen e respektit reciprok thuaja vetes, se une s'te kam thene as plake e keqe, as murgeshe e virgjer. Nejse.......ja vure dhe ti vizes veten, prandaj mos prit respekt reciprok nga une.
    ēa do mbjellesh do korresh or mik .
    Ti shef futboll me sy apo jo , ke 3 jave qe po na bo gerr gerr per italine.
    Rrespekt me ironi e kunja skena nevoje ,nese ke dicka fol ose analizo dicka mbi ndeshjen , per epitete bushtrrash e kur.vash shko diku tjeter diskutoje. Jo ktu.

Replika e fundit nga mua .

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    29-09-2004
    Postime
    1,466
    Citim Postuar mė parė nga Titi
    ēa do mbjellesh do korresh or mik .
    Ti shef futboll me sy apo jo , ke 3 jave qe po na bo gerr gerr per italine.
    Rrespekt me ironi e kunja skena nevoje ,nese ke dicka fol ose analizo dicka mbi ndeshjen , per epitete bushtrrash e kur.vash shko diku tjeter diskutoje. Jo ktu.

Replika e fundit nga mua .
    Prap do tja thuash vetes at fjaline e pare. Jo mer lal s'shof hic fare une! Une e shof jo vetem si adhurues futbolli futbollin por edhe si dikush qe ka luajtur futboll te organizuar vet. Futbollit italian, kte kampionat, ashtu epitetesh i pershtaten shume mire. Ti tani tu preken futbollistat italiane kshu? Une s'ti vura epitet ty, por atyre.

Te mendoja si me te matur......por nejse.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga i_pakapshem : 26-06-2006 mė 15:13

Anėtarėsuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    Citim Postuar mė parė nga i_pakapshem
    Prap do tja thuash vetes at fjaline e pare. Jo mer lal s'shof hic fare une! Une e shof jo vetem si adhurues futbolli futbollin por edhe si dikush qe ka luajtur futboll te organizuar vet. Futbollit italian, kte kampionat, ashtu epitetesh i pershtaten shume mire. Ti tani tu preken futbollistat italiane kshu? Une s'ti vura epitet ty, por tyre.

Te mendoja si me te matur......por nejse.
    I pakapshem , ti je simpatizant jo tifoz , ndryshojne shume nga njera tjetra .
    Te ishe i tille do e kuptoje shume mire qe ka tifoza me pasion ne kte forum per skudrat e tyre dhe normalisht u vjen keq kur shohin dike qe shan me epitete te ndryshme me dite te tera pa pushim , ke 3 jave qe po derrdellis , nqf se do e kishe nje rrespekt te tille ndaj meje mund ti ishe shmangur fare lehte.apo e kam gabim ?

Edhe mbreme pame shume aktore ne fushe , s'te pashe ndonje citim te mbushur plot me epitete? apo hollandez hesapi thuj , u falet.

Brasil Pentacampeņn ! Maska e inter_forever
    Anėtarėsuar
    12-12-2003
    Vendndodhja
    itali / modena
    Postime
    5,443
    O i pakapshem lere kete muhabet se nuk ja vlen . Kur i shan skuadren e zemres cdo tifozi i iken petlla . Sidomos taljonet si Titi qe kane kaluar parainfarkt sot ...

Totti pas ndeshjes deklaroi qe kishte ndermend te bente '' cuchiaio '' (lugen) tek penalltia .... hahahahaha.... Gjithe tifozat taljon te forumit , te fiket direkt... Pale e gjun embel ai , me 0.5 km ore shpejtesia e ta pret topin me gjoks portieri ....

Kurse Lippi tha qe kishte frike se mos Totti bente ''cuchiaion '' dhe paska pas te drejte , se ka pas mendje te keqe ky romanisti ....

p.s
    tito ...gezohu plaku e mos e vrit mendjen ... dhe pregatit nervat per gjysemfinalen
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga inter_forever : 26-06-2006 mė 15:29
    Io non rubo il campionato e in serie B non sono mai stato..C'E SOLO L'InternAcionale !

Faqja 11 prej 14 FillimFillim ... 910111213 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Lufta ballkanike dhe Shqipėria
    Nga Albin nė forumin Historia shqiptare
    Pėrgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 15-07-2014, 07:05
  2. Projektet greko-serbe pėr pastrim etnik
    Nga Drini_i_Zi nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 136
    Postimi i Fundit: 03-03-2009, 08:19
  3. Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 27-08-2006, 06:46
  4. Goran Bregoviē pėr herė tė parė koncert nė Tiranė
    Nga BOKE nė forumin Portali i forumit
    Pėrgjigje: 366
    Postimi i Fundit: 21-04-2006, 10:51
  5. Projekti i zhdukjes sė shqiptarėve - Ivo Andriq
    Nga Dita nė forumin Ēėshtja kombėtare
    Pėrgjigje: 23
    Postimi i Fundit: 26-02-2005, 18:46

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •