Close
Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 33

Tema: une dhe ajo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Postime
    5

une dhe ajo

UNE DHE AJO
    Nuk e di ne ju ka ndodhur ndonje gje e tille por ja qe me mua beri vaki:........Te dush dike qe te refuzon por ne brendesi te shpirtit te ndjeje te njejten gje "mbase dhe dicka me shume".Gjithcka fillon si gjithmon thjesht nga nje kaprico adoleshence nje pelqim fizik por sa vjen dhe gjithcka behet me e bukur derisa vjen nje kohe qe dashurohesh dhe nuk mund te rish dot pa te....qe thoni ju nje dite te bukur shiu me pelqeu nje goc shume shume e mire dhe e ftova per kafe.gjithcka shkonte mire"pershtypja e pare e njerzve ishte (shume te dashuruar keta te dy)"cdo gje ne harmoni dhe nje dite gjithcka mer revers nga e bardhe ne te zeze....pa e kuptuar se perse ndodhi kjo gje: thjesht nuk flasim me nuk e shikojme me njeri tjetrin secili ne punet e veta"une thjesht per te mos e lenduar mbase ishte me mire per te ...te vazhdonte nje jete te lumtur.."por ja qe ajo nuk me jep te kuptoj asgje me indiferizmin e saj kur me takon dhe ne ane tjeter provokime nga me te ndryshme...telefonata etj etj etj...
    ka aritur nje pike qe nuk mundem me
    te gjitha keto pa u lidhur kurre me njeri tjetrin thjesht duke u frekuentuar ...

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Sna ke thene gje qe te hap rruge me shkrujt.

Ti i ke thene asaj qe e dashuron?

Sa vjec jeni?

Icik me detaje e i ndan me mire hallet me ne "miqte" e forumit

PS.

Nuk u shkojne burrave keto nickname te tipit lepurushi,zogushi,miushi,bebushi etj etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 17-06-2006 mė 09:38

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Postime
    5
    nuk e kuptoj cfare rendesie ka mosha jone megjithate ska problem jemi 20 dhe 18 vjece shkonim shume mire dhe nuk e kuptova fare perse u prish ky muabet

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga lepurushi1
    nuk e kuptoj cfare rendesie ka mosha jone megjithate ska problem jemi 20 dhe 18 vjece shkonim shume mire dhe nuk e kuptova fare perse u prish ky muabet

Po pse nuk e pyet ate ti? Shume mire mund te sqaroje ajo se pse nuk shkoni si ne fillim ? Mire te tha dhe Floriri , me kaq pak sa na the " u njohen ne nje dite me shi dhe u ndame prape " nuk mund te japim ndonje mendim .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar mė parė nga arturo
    po ty pse te djeg me duket e paske brenda, kunjin.........
    Or karajfil ste kuptova se ca deshe te thuash

Citim Postuar mė parė nga lepuri
    Mosha o lepur ka rendesi ashtu sic kane rendesi dhe tjetra ne i ke thene gje asaj qe e don etjere.Na jep detaje pak me teper e njerezit te thone ndonje gje per hajer.

PS.Dil me te dhe puthe,Kjo nese je i sigurte qe ndjen te njejten gje dhe ajo.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga FLORIRI : 17-06-2006 mė 10:11

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    pyete ore, thuaji pse rri indiferente, ti me pelqen mua...tregohu i hapur

________
    Anėtarėsuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    O silko po goca dhe nese te pelqen nuk ta thote nese e pyet

Normale qe lepuri duhet ta kuptoje se cfare ndjen ajo e ma pas ti flase nga pozicioni tij pa i ba pyetje ne ndjen ajo.

Mu per vete me ka marre malli seriozisht me ra dhe ijer mbrenda si dikur

U regjem tashi e na asht ba zemra gur..lool

larguar Maska e Silk
    Anėtarėsuar
    28-09-2005
    Vendndodhja
    last summer...
    Postime
    307
    po asaj po ti behet pak vone per personin ne fjale nje shpjegim ia jep, nese jo nuk ia vlen barra qerane...te duash te nisesh gje me te e kam fjalen...

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anėtarėsuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    fol hapur or CUN dhe mjaft e lodhe veten.

KY JAM UNE,KJO JE TI DHE TE BEHET CTE BEHET

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Mos i thuaj gje fare lepurush. Mundesisht zhduku nga qarkullimi per ndonje jave, dergoji ndonje mesazh pikant, po e mori per keq thoji qe ke ngaterruar numrin. Do ia dergoje nje goce tjeter (gjoja). Cmende nje cike, keto ngordhin t'i cmendesh pak.
    Ezekiel 25-17.

Faqja 0 prej 4 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •