Postuar mė parė nga asnjona
Sa larg?Fluturat jane shume delikate,nje ere edhe cofin![]()
Mos i ngatero me dallendyshet qe shtegtojne
delfin do doja![]()
ari
ujk
delfin
kal
flutur
peshkaqen
sardele
gafore
akrep
gjarper
gomar
qen
mushke
mace
shqiponje
pellumb
gardeline
krokodil
luan
elefant
zeber
mi
lope
dash
cjap
majmun
xhirafe
deve
krimb
tjeter
Postuar mė parė nga asnjona
Sa larg?Fluturat jane shume delikate,nje ere edhe cofin![]()
Mos i ngatero me dallendyshet qe shtegtojne
delfin do doja![]()
Po mire o njeri un nuk thash te vete ne fund te botesPostuar mė parė nga SnoW~DroP
Te isha flutur pa dija un ku do veja
Sado ere te frynte do tja dilja mban![]()
Spara besoj shume tek keto por kam degjuar nga nje grua me origjin nga Stambolli qe kur i vdiq babai i saj qeni qe kishte ne shtepi kishte marre disa menyra jetese nga babai i saj i kujtonte babain ndonjehere.Une do te doja te isha pellumb.
LIS
definitivisht, absolutisht, perfundimisht lis.
Si i tille do takoja dhe mbaja ne krahet e mi fluturen, dallendyshen, shqiponjen dhe zogjet e tyre, mizen e buburrecin me femije dhe gjitha te tjerat qe fluturojne e qe s'fluturojne. Do kisha nderin te takoj edhe majmunin ujkun e tigrin, gjarperin me folene e tij tek rrenja e pse jo edhe qenin qe do zbrazej tek ajo rrenja ime me njeren kembe te ngritur lart. Krimbin qe me han dhe zogun qe e nxjerr nga lekura ime. Absolutisht do takoja qdo krijese te kesaj toke pa pas nevoje te sorollatem kot.
Ehhhhhhhhh, sikur te ndodhte ndonje permbytje do takoja edhe boten ujore dhe krejt ne fund edhe zotin.
Atehere definitivisht, absolutisht, perfundimisht me te vertete do isha i lumtur sepse do e kisha pare krejt jeten.
Shqiponje ! Per arsye se adhuroj lartesine dhe Shqiponja po ashtu eshte shpend qe admirohet.
Nese Luani eshte mbreti i te gjitheve siq e tha dikush me siper (faktikish vetem i kafsheve) Shqiponja eshte mbreteresha e shpendeve.
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Mushke se jam shume kokeforte.hahahahahahaha
Shmile Pweet Face..Me Wubz U :D
Krijoni Kontakt