Close
Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 88 prej 88
    i/e larguar
    Anëtarësuar
    09-11-2005
    Vendndodhja
    France ...
    Postime
    6,159
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???

Ne kete rast do i beja nje dhurat se ma tregoi vete dmth nje thyrje kockash per tradhtin , pastaj shkelmin se me shum ska ckomentohet ...
    Tradhtia sfalet as nese ta tregon vet , as nese e merr vesh nga dikush tjeter ...

maraklije Maska e bombona
    Anëtarësuar
    09-02-2009
    Vendndodhja
    ne shkoder,ne shtepin time
    Postime
    4,714
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    do ndikonte fakti se do e vrisja me duart e mia
    meso nga e djeshmja,jeto te sotmen,shpreso per te ardhmen...

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    E veshtire eshte per te falur,por jeta ka treguar qe edhe falin,edhe e bejne kabull,edhe e fshijne nga kujtesa ate cka ndodhi...... dhe te gjitha keto here nga halli e here nga malli.
    Varet se cfare ndjesish perjeton dhe cilat jane me te forta:neveritja ndaj partnerit; urrejtja dhe hakmarrja;apo frika per mos ta humbur nje njeri te cilin e do aq shume ndonese te beri te vuaje.
    "Më e mira është armike e së mirës"

£u & £i Maska e xlindax
    Anëtarësuar
    10-02-2007
    Vendndodhja
    Italy
    Postime
    733
    Do Zoti nuk ndodh kurre nje gje e tille se zgjidhja do ishte gjithmon keqe.
    Ja zgjodhe ta falesh... nuk do te ze gjumi naten se e beri njeher e ndoshta e ben prap e nese nuk do e bej eshte gjithmon dicka qe do mbetet brenda.
    Po nuk e fale dhe mbyll lidhjen... nuk do te ze gjumi naten njesoj dhe ndjenjat jan pak a shume te njejta, kjo e dyta ndoshta me pak e dhimbshme,por prap keq eshte ne te dyja anet prandaj nuk duhet nenvlersuar te tilla gjera e do patur kujdes.
    Ogni xsona che passa nella mia vita è unica...
    Xkè lascia un poco di se..
    E prende un poco di me.

Perjashtuar Maska e didii
    Anëtarësuar
    14-04-2012
    Postime
    504
    crendesi ka nga meret vesh, e beri nje here ate gabim ka per ta bere perseri nese falet,por heren e dyte qe ta maresh vesh ti, do jete gabimi jot qe e fale dhe jo i saj/i tij!!

cherry blossom girl
    Anëtarësuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    e per cfare do duhej ta falja, nese ishte ajo cka deshironte ne ate moment shume mire beri qe e beri...thjesht asgje nuk do ishte me si me pare...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar më parë nga xlindax Lexo Postimin
    Do Zoti nuk ndodh kurre nje gje e tille se zgjidhja do ishte gjithmon keqe.
    Ja zgjodhe ta falesh... nuk do te ze gjumi naten se e beri njeher e ndoshta e ben prap e nese nuk do e bej eshte gjithmon dicka qe do mbetet brenda.
    Po nuk e fale dhe mbyll lidhjen... nuk do te ze gjumi naten njesoj dhe ndjenjat jan pak a shume te njejta, kjo e dyta ndoshta me pak e dhimbshme,por prap keq eshte ne te dyja anet prandaj nuk duhet nenvlersuar te tilla gjera e do patur kujdes.
    cudia me e madhe tre dite zgjat
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    05-03-2012
    Postime
    641
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin
    e per cfare do duhej ta falja, nese ishte ajo cka deshironte ne ate moment shume mire beri qe e beri...thjesht asgje nuk do ishte me si me pare...
    ekzakt.............

Faqja 9 prej 9 FillimFillim ... 789

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •