Close
Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 88
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga DILLO
    Pink kur thua qe ne shqiperi jane meshkujt qe tradhtojne me shume se femrat.Perseri ja fut kot.Keto meshkuj qe tradhtokan me ke i tradhtokan te dashurat,grate, te fejuarat e tyre?Me dorjanakycin?Apo me femrat e tjera?Normale qe me femrat e tjera.Te tera keta te tjerat te lira qenkan keshtu?Budallek ta mendosh.

Pra tradhtojne te dyja sekset e nuk i falet asnjerit.Ne tradhti llogjikisht dhe moralisht nuk justifikohet as femra as mashkulli.

O Dillo me ke i tradhtojne grate e tyre ? Po me nxeneset e shkollave , studentet e ardhura ... padyshim ato fiksim kane ta dredhin me beqaret, dhe mundesisht te virgjera. lol
    Nejse se eshte dicka qe smund ta mbush mendjen ty dhe as ti mua.

Kalofsh mire DILLO
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Pinko, u bera pishman per ato qe thashe. A e di pse? Jo se jam gabim, por se me sa shoh nga keto postet e tjera, shumica e shqipove tradhetojne nga budallalleku, dhe duke qene se jane te tille, dmth torollake, ka te ngjare te tradhetojne perseri dhe perseri. Prandaj kjo nuk duhet falur! Dhe as qe e ve ne dyshim se budallenjte kane guxim te madh, se fundja fundit, ata s'kane asgje per te humbur.

Kur vjen puna per tradhetite, shqiptaret duhen trajtuar ndryshe. Dhe nuk jam aspak raciste ne kete drejtim. Kam prova dhe argumente te besoj se shumica, as faljen nuk e meriton. Dhe kjo eshte per te ardhur keq!
    Summertime, and the livin' is easy...

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Po s'duhet te harrosh qe shumica e ktyre "beqareve" kane te dashurit e tyre

Nejse kalofshi mire

E tradhtine mos e falni se as Jezus Krishti se fali
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Pershendetje lukas

Kur s'ke shume kohe qe je lidhur me dike, e nderkohe personi vjen nga nje lidhje shume e gjate me dike tjeter, athere nuk e justifikoj, por ndodh qe disa tradhetojne. Kjo sepse s'njiheni akoma mire, e sepse kujtimet me exin mund te jene akoma te fresketa per ate qe tradheton dhe tundohet perseri nga e kaluara. Ne kete rast edhe mund ta falja.
    Ama ne ndonje rast tjeter thelle thelle se besoj se do ta falja dot. Nqs e ben tradhetine nje here mendoj se ka per ta bere dhe nje here tjeter, sepse tregon qe s'ka kontroll mbi impulset e veta (personi qe tradheton) ose qe nuk e do aq sa duhet ate te cilin tradhetoi.

Sa per pjesen e fundit te pyetjes. Mendoj se do te ndikonte tradhetia shume me teper se sa fakti qe po vjen e ta thote vete. Jam skeptike ndaj ketij lloj guximi.

Mgjth kudo qe ta kesh degjuar kete rast ..pergjigjet e sakte s'do i gjesh ne forum por tek personi qe ka keto pyetjet.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Julie : 21-06-2006 më 11:20
    Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.

Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???

Lukas, shpresoj mos te te kete zene ky hall vertete. Megjithate, nje keshille te jap:

Mos pyet njeri se car te besh! Bej ate qe te thote zemra. Kam degjuar shume njerez qe kane thene me zjarr te madh qe nuk do ta pranonin dot tradhetine, por e kane ngrene me buke e me uje per bukuri.

Eshte shume kollaj te thuash se car do besh kur nuk je ne ate pozite.

Njerezit mos i pyet, se po ta marrin vesh, keshilla qe te japin eshte qe ta lesh, dhe po nuk e le, ata do te te pergojojne dhe ty dhe te dashuren tende. Ne te njejten kohe ti do ndihesh dhe keq dhe pa karakter. Qe keshtu, as mos i fut njerezit fare ne ate muhabet.

Histori te tilla jane intime, dhe jo per boten te beje thashetheme.

Nuk e di se si do veproja se nuk me ka ndodhur, dhe do Zoti nuk me ndodh kurre. Ma do mendja qe po ta doja dike shume shume, dhe te mos e jetoja dot jeten pa te, edhe do ta falja.

ps. se harrova: Fakti qe dikush te thote per gabimin qe ka bere, tregon integritet. Eshte me mire te te vjije e te te thote. Ajo tregon qe partneri/ja te respekton, dhe nuk te ben per lolo. Gjithashtu tregon qe ajo nuk do te te bejne lolo te tjeret. Duke ta fshehur, ajo te le ty te hapur per gjynafin dhe llafet e njerezve, por kur ta thote, je ti qe e ke timonin ne dore.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 21-06-2006 më 15:35
    Ignore List: Snow~Drop

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

...

Tradhetia mbase eshte akti me i rende ne te gjitha aspektet e lidhjes...! Por ajo e tregumja osht gjo e mire... se do te thote qe gabimi eshte kuptuar...un me sa e njof veten nuk e besoj qe do e falja...per vet faktin se ajo ka ndare trupin me dike tjeter pervec meje...ca sbo vaki po tani per tani kshu menoj...

Perjashtuar Maska e romeoOOO
    Anëtarësuar
    27-08-2005
    Postime
    1,542
    Do ta falenderoja qe ma tha vete me gojen e saj qe me ka tradhetuar dhe do ta pyesja qe a don te jetoje ajo akoma me mua bashke, apo jo?
    Tamam e ke thene.

Tradhtia nuk mund te dal para dashurise.

ExceLlenCe Maska e LlaCiPaCi
    Anëtarësuar
    10-01-2004
    Vendndodhja
    InsaNe In The MembranE
    Postime
    895

hehehe

Citim Postuar më parë nga romeoOOO
    Tamam e ke thene.

Tradhtia nuk mund te dal para dashurise.
    me llafe e mor vesh une...
    PO me vepra...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-03-2003
    Postime
    10,240
    no comment per tradhtin !!!!!!!!
    #VamosArgentina

Creator Spiritus Maska e Dito
    Anëtarësuar
    02-04-2004
    Vendndodhja
    Ne Bahçen time
    Postime
    3,882
    Reagimet jane sipas tipave dhe besoj gjithsecili qe ben zgjedhjen e veprimit te tij ne vazhdim te ndodhise, ka te drejten e tij te pamohueshme per t'i kthyer reston kujdo qe lendon.
    Si individ nuk do t'a falja lehte! (nese do te mund ta falja). Ndersa ajo qe do me interesonte me shume ne kete rast qe larg qofte mos i ndodhte askujt sepse eshte teper e pakendshme, do ishte kurioziteti per t'a pyetur partneren se perse ndodhi tradhetia! Ne baze te pergjigjez vijojne edhe vendimet e mia personale.

Dito.

Faqja 5 prej 9 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •