Close
Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 88
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Koke shkembi kane Shqiptaret . Asnjehere nuk jane shquar per tolerance.

Vete ideja qe ai / ajo erdhi vete dhe tregoi se cfare ndodhi , besoj tregon dicka. Jo gjithkush e ben ate gje. Kjo tregon Kurajo. Tani cdokush gabon , gabimet per njerezit jane. Rendesi kane sa i kuptojne ato dhe sa mesojne prej tyre. Une pervete mendoj se do ta falja nese vertet e dua shume. Nje shance i 2 i jepet cdokujt ne kete bote ...
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Ik oj ti pink

Ti ste fal 1$

Kerkon nga tjeret qe te falin tradhtine e dashurise
    Il cuore matto che ti segue ancora
    E giorno e notte pensa solo a te

i/e regjistruar Maska e Anisela
    Anëtarësuar
    20-01-2004
    Postime
    764
    Vete fakti qe tregohet i sinqerte ndaj partnerit,tregon qe ka kuptuar qe ka bere nje hap te gabuar!Respekti,ndjenjat dhe sinqeriteti qe tregon ndaj partnerit,jane me shume rendesi ne kte rast!!!Personalisht,do largohesha per aq kohe qe do me duhej te mendoj qarte!!!
    Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar më parë nga DILLO
    Ik oj ti pink

Ti ste fal 1$

Kerkon nga tjeret qe te falin tradhtine e dashurise
    Kush tha qe sta fal $ 1.00 ? Ta fal qe cke me te. Jo 1 po dhe 20 .. nese te duhen ta fal une .

E di si eshte puna te gjithe bejne gam gam ketu virtualisht , por kur vjen puna tradhtojne njerezit ne shqiperi ,por numri i statistikave te divorceve eshte me i ulet se ketej. Kjo tregon qe e hane sapunin per djath, dhe e dine shume mire por sa bejne propagande boshe dhe i mbushin mendjen vetes. Ja kshu.

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Pink leri statistikat se jane genjeshtra.Nje video qe paraqet nje "nexenese" te "Petro Nini Luarasit' u be legjende aq sa degjoja shume qe thonin se shumica e femrave ashtu jane ne gjimnazet e Tiranes.Statistikat e ketyre tradhtive jane si ata statistikat qe gjoja mosha qe vajzat shqiptare kryen marredhenje seksuale per te paren here varion nga 15-16 vjec dhe shume statistika tjera qe nuk di se kush i ben por jane budalleqe fund e krye.

Tradhti ndodhin por jo si kudo.Sepse shumicen e femrave shqiptare akoma i ke shtepiake.Dhe hiqe mendsh ate qe burri e din qe gruaja e tradhton por ben nje sy qorr e vesh shurdh.Sedra dhe mentaliteti jone dicka te tille se toleron.Pastaj se ka perjashtime ndoshta ka.

Une tradhtine se toleroj sepse kjo tregon qe ajo nuk e ka vleresuar pranine time ne jeten e saj.

Sepse cdo femer qe tradhton moralisht eshte quajtur kurve dhe nuk do toleroja qe fmite e mi te ishin nen kujdesin e nje kurve

Sepse nje femer e tille te ben te dyshosh gjithnje ne te e sic i thone kurva leshrat i nderron por zanatin se harron.

Unquestionable! Maska e Cupke_pe_Korce
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,602
    Citim Postuar më parë nga PINK
    Koke shkembi kane Shqiptaret . Asnjehere nuk jane shquar per tolerance.

Vete ideja qe ai / ajo erdhi vete dhe tregoi se cfare ndodhi , besoj tregon dicka. Jo gjithkush e ben ate gje. Kjo tregon Kurajo. Tani cdokush gabon , gabimet per njerezit jane. Rendesi kane sa i kuptojne ato dhe sa mesojne prej tyre. Une pervete mendoj se do ta falja nese vertet e dua shume. Nje shance i 2 i jepet cdokujt ne kete bote ...
    Pinko, kjo qe the me kujtoi nje poezi shume domethenese te Getes, qe thote:

Nderin ke humbur?
    Shume ke humbur.
    Duhet fame te fitosh,
    Mendinim e te tjereve ta nderrosh.

Guximin ke humbur?
    Gjithcka ke humbur!
    Te jesh i bindur,
    Do te ish me mire te mos kishe lindur!

Pra, fakti qe tjetri pati kurajo, tregon shume per ate njeri. Tani, meqe paska humbur nderin, atij/asaj i duhet ta paguaje kete shume shtrenjte, qe do te thote se qe ketu e tutje, ai/ajo duhet te jete partneri me i mire, me i dashur, me i shtrenjte nga c'ka qene me pare. Dhe besoj qe kjo duhet te jete e mjaftueshme per ate tjetrin qe eshte tradhetuar. (megjithese tradhetia tradhetise nuk i ngjan. njerzit tradhetojne per shume arsye, madje edhe nga budallalleku; pra nje shpjegim i situates eshte i rendesishem).

Pastaj, kultura shqiptare gjithmone i ka dhene prioritet meshkujve. Jam e sigurt se, ne 95% te rasteve, tradhetia e meshkujve eshte gje mese normale, ndersa ajo e femrave eshte tabu.
    Summertime, and the livin' is easy...

lepurushe Maska e bebushja
    Anëtarësuar
    21-02-2006
    Vendndodhja
    N18-1HG
    Postime
    1,886
    Ketu Secili Flet Sipas Menyres Se Vet

Prandaj Nuk Mund Te Themi Dote Ate Qe Eshte E Duhura Kunder Tradhetise
    Por Fakti Kure Dikush Tregon Per Tradhetin E Tij Ndaj Partnerit Dhe I Jep Fund Dickaje Prandaj Dhe E Tregon,nuk Eshte I Njejt Me Tradhetin Qe Zbulohet Nga Vet Partneri Dhe Eshte Ne Vazhdim. Gjithsesi Vet Si Person Jam Kunder Tradhetise Ne Cdo Situat Apo Rethan Qe Ajo Zhvillohet
    Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Dillo
    Te lutem shume mos i nderro fjalet e urta qe kane dale nga populli yne i urte dhe i ndershem. Ujku qimen e nderron por zakonin se harron . Behet fjale per "ujkun" dhe jo kurven . Ah po mund te te kujtoj nje tjeter qe ta perdorsh ne te ardhmen "Fshati digjet, kurva krihet " lol .
    Statistikat tregojne se meshkujt tradhtojne me shume ne shqiperi , dhe jo femrat. Femra eshte shume e shtypyr atje , dhe nuk e le mashkulli te bej xhap- vete e the-" Femrat shumica jane shtepiake" . Por ka dhe nga ato femra qe tradhtojne te parat , por rastet jane shume te pakta ne krahasim me ato tradhtite e meshkujve te martuar/fejuar/dashuruar... ehuu ka pune puna .

Nejse ajo toleranca qe thashe me siper i drejtohet te gjitheve jo vetem meshkujve por dhe femrave shqipe. Se me c'pashe ketu mire "machot" shqipo thone- tradhtine nuku e fal...po lexova dhe femrat e padala akoma ne jete ... nuk e fal dhe pike bejne. Ketu ishte dhe ajo lidhja ime me postin me lart... e hane sapunin per djath . Nejse une nuk po bej propagande ketu qe tradhtia te falet ,por meqe pyetja ishte nese arrin te ta thote vete mashkulli ose femra qe ka tradhtuar kjo tregon dicka ... kurajo dhe vrarje ndergjegje. Dhe shume mire mund ta vesh tjetrin/en ne prove per here te dyte ... gjithkush gabon, jeta eshte e gjate.

Guximin ke humbur?
    Gjithcka ke humbur!Te jesh i bindur,
    Do te ish me mire te mos kishe lindur!
    Thank u Cupke . Nuk e besoj se ka me nevoje per komente.
    Ndryshuar për herë të fundit nga PINK : 21-06-2006 më 10:28

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Pink kur thua qe ne shqiperi jane meshkujt qe tradhtojne me shume se femrat.Perseri ja fut kot.Keto meshkuj qe tradhtokan me ke i tradhtokan te dashurat,grate, te fejuarat e tyre?Me dorjanakycin?Apo me femrat e tjera?Normale qe me femrat e tjera.Te tera keta te tjerat te lira qenkan keshtu?Budallek ta mendosh.

Pra tradhtojne te dyja sekset e nuk i falet asnjerit.Ne tradhti llogjikisht dhe moralisht nuk justifikohet as femra as mashkulli.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Do doja ti thoja qe do ta falja, po te them te drejten nuk e di. Mbase do ta falja, po fakti mbetet qe nuk do mund ta besoja me dhe pa besim, ca marredhenie eshte ajo?
    Ignore List: Den Bossi

Faqja 4 prej 9 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •