Close
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    TETOVA Maska e Tetovar
    Anëtarësuar
    15-02-2006
    Vendndodhja
    Ne zemer te Sharrit
    Postime
    134
    Hehe te me tradhetoj dhe dihet pastaj qka e pret, ska te beje asgje ajo qe me ka treguar, eshte nje veper qe si falet asnjeher...

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    o shoku po tradhtoj tradhtoj ca ti besh....................tani tvje pak inat po varja, po te isha un e lejoja qe e qete te mblidhte plackat e pastaj tja fuste vrapit e mos dukej me ne horizont

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    E veshtire eshte sido qe te jene rrethanat sepse Tradhetia ka vete emrin dhe nuk i heq as nuk i shton gje.

Gjthsesi gjithcka ndodh,jeta prove eshte.

Lindi

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Sido me qene o lukas nese e don at vajz eshte pune me spec

Edhe sikur ke 42 gradshi te jete temperatura e termometrit pri dashnise kur te thote qe "kam shku me nji tjeter nderkohe qe kam qene dhe me ty !"

Ulet temperatura me shpejtesi drite e fillon ta urresh ne at fare feje qe do ti japesh rahmet pese here ne dit Napolon Bonapartit qe tha: "Te tana femrat jan K...a pervec nanes time"...lool

Nese se don asht pune tjeter por per mendimin tim nji jave ta nxjerresh ne rruge ja merr hakun plotesisht...lool

bitter girl Maska e marsela
    Anëtarësuar
    11-06-2002
    Postime
    1,163
    Varet se deri ne c'pike arrin tradhtia e cfare ndjen per ty personi qe ke perballe.Ai tregimi me vullnet te lire nga personi qe e ka kryer, mendoj se ndryshon dicka, nese mashkulli do te perdorte llogjiken. Te gabosh eshte njerzore , te falesh eshte hyjnore..Ajo qe vjen e te thote vete pa dyshim eshte penduar, duhet falur.
    Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..

________
    Anëtarësuar
    08-11-2003
    Postime
    1,516
    Citim Postuar më parë nga marsela
    Varet se deri ne c'pike arrin tradhtia e cfare ndjen per ty personi qe ke perballe.Ai tregimi me vullnet te lire nga personi qe e ka kryer, mendoj se ndryshon dicka, nese mashkulli do te perdorte llogjiken. Te gabosh eshte njerzore , te falesh eshte hyjnore..Ajo qe vjen e te thote vete pa dyshim eshte penduar, duhet falur.
    Marsi mbaje mend nji llaf nga un..

Nje njeri qe te tradhton me ndergjegje te paster me nji tjeter,"NUK TE DON".Harroje..

Ene kur thu ket shprehjen :
    "Te gabosh eshte njerezore te falesh eshte hyjnore"

Kij kujdes se hyjnore eshte dhe te denosh.Lexoje ijer Biblen e Kuranin.Plot me kercenime i ke per robt qafira

A i ka pa se si denojne grate qe bejne imoralitet.Bijne guret si bresher .lol

e kithtë Maska e Rebele
    Anëtarësuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpër
    Postime
    1,088
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Ta fal? Jo mer, une degjoj rrefimin (qe nuk eshte detyrimisht reflektues i pendeses) dhe e le te lire. Nga ta di une qe ai sinqeriteti i tij nuk eshte alibi?

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    24-05-2006
    Postime
    87
    Po te me tradhetoje pak rendesi ka kush ma thote, nuk i them asgje bej bagazhin dhe lamtumire, sepse ai qe e beri njehere do ta bej perseri.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    "E zemra fshije pak nr tim dhe me haro vazhdo jeten tende dhe qofshe e lumtur ishalla bie ne ndonje puset" ja keto fjale fill e per pe ca u pa qe e kam te dashur un emer ce do i bie qe seshte goc per mu

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398

Tradhetia ne te dy rastet ka te njejten vlere.
    Fakti qe ua tregon vete ngjarjen vetem sa tregon se partneri/ja eshte njeri me kuraje.
    Si do te vepronim ?
    - Nese ne mes jane femijet, zgjidhja behet e veshtire dhe per te nuk ka receta
    - Mendimi im eshte se ; pas nje bashkejetese te gjate ne cift , nese njeri nga partneret nuk ndjehet i plotesuar nga tjetri, atehere eshte ne te drejten e tij fiziologjike, qe te kerkoje ate qe i mungon.
    Te tradhetosh partnerin (burin apo gruan) nuk eshte fundi i botes. Besoj se kjo tashme ndodh rendom dhe eshte gje qe mund te falet, por te ndash burrin , apo gruan eshte nje ceshtje tjeter qe do gjykuar me vemendje.
    te ndash burrin , apo gruan mendoj se ke tradhetuar femijen.( e ke lene ose pa nene, ose pa baba.) dhe femija nuk ka faj, pavaresisht se si mund te kene ardhur situatat. Ne jete ke plot raste qe zgjidhjet shkojne ne kete pike dhe bile edhe me keq. Por nuk do ja rekomandoja e as t`ia uroja askujt kete lloj ndarje. Kjo eshte e dhimbshme per te gjithe , por per femijet eshte vrasje e shpirtit.
    Ne rastet kur nuk ka femije ne mes , bej si te te thote zemra.
    Unë jam njeri i thjeshtë.
    Kënaqem me pak.
    Më mjafton më e mira.

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •