Close
Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 88
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    05-09-2005
    Postime
    135

Smile

Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Lukas Pershendetje ........

Gjendeje e veshtire eshte kjo,por prap me se miri ti e din vete se 100 te flasin e te keshillojne por prap ti e degjon mendjen dhe shpirtin tend........Te deshiroj nje lehtesim dhe kapercim prej kesaj situate (se edhe shumica prej ne jane ne gjendje te tille).....Suksese dhe Fat ne Jete.............
    Rina

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    01-12-2005
    Postime
    459
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???

Une do t'i thoja: "Po, e dashur, te kam falur. Sinqeriteti yt tregon qe ti me do me te vertete, dhe kjo qe ndodhi do te na bashkoje nje here e pergjithmone, qe tani e tutje."
    Pastaj do te dilja bashke me te, qe te na shihte gjithe lagjja sa te dashuruar jemi.

Te nesermen do te shkoja ne pune sikur s'ka ndodhur gje dhe do te paguaja nje snajper me pagese qe ta hiqte qafe.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anëtarësuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    sic thane te tjeret eshte veshtire te japesh pergjigje pa ditur te thenat per lidhjen, dhe tradhetine gjithashtu

personalisht mendoj qe ne nje lidhje serioze (fejese, martese, apo edhe dashuri me ate qellim) ekskluziviteti i mardhenive intime eshte absolut, ashtu sic per mua martesa dhe lidhja qe mban ciftin (dhe me pas gjithe familjen) eshte dicka e shenjte, jo ne kuptimin fetar, por ate njerezor.

gjithashtu nese dikush te don vertet eshte e pamundur te gjeje forcen dhe kurajon te shkeli mbi kete dashuri dhe gjithshka tjeter per te te tradhetuar.

Pra ne keto rrethana, kur te tradheton, jo vetem qe ka shkelur mbi dashurine me koshience, por gjithashtu edhe nuk te ka respektuar ty si partner ekkluziv dhe lidhjen tuaj, dhe ka deshtuar ne mirembajtjen elementare te lidhjes.

Fakti qe ta thote vete vleresohet (packa se nuk dihen motivet me siguri pse e ben kete) por nen kendveshtrimin e mesiperm qe fola, nuk shikoj se si mund te falesh tradhetine dhe me pas te pretendosh se ke te njejten lidhje/mardhenie me ate person si para tradhetise ... si nje gote me uje qe ti ja zbraz ujin dhe pastaj thua le te vazhdojme ta mirembajme goten me uje; po ti vete ishe ai/ajo qe ja zbraze ujin, dhe kjo by definition nuk quhet me "gote me uje" por thjesht "gote" ... justifikimet dhe shablonet e sofistikuara per te mbuluar tumin me shure jane thjesht vec te tilla

Kjo per mua vlen si per meshkujt dhe per femrat, pasi barazia e kritereve ne mardhenie eshte gjithashtu dicka elementare qe duhet respektuar.

Ne realitet ama shef neper dokumentare televizive edhe raste kur nje bashkeshort eshte kapur me presh ne dore (video) duke kontraktuar nje person/vrases per te vrare bashkeshorti(e)n, dhe kur vjen puna viktima prap e ka mbrojtur partnerin ne gjyq, ja ka falur dhe kane vazhduar jeten bashke lool

Fatkeqsisht shpesh here njerzit jane ne lidhje 'te thata' te themi, dhe rrine te martuar vec per benefitet materiale etj, apo i bejne llogarite sikur martesa te ishte dicka ordinere, qofte per cektesine, dobesine, problemet, apo thjesht preferencat dhe kriteret e tyre mbi martesen. Keta njerez te mos ndihen te ofenduar nga shkrimi im, sepse ai ju referohej vec atyre qe kane te njejten pikpamje mbi martesen dhe nje lidhje serioze me mua

Tek e fundit, pyet shate a tete dhe bej si di/do vete, i thone fjales.

Personalisht uroj me gjithe zemer qe askujt mos ti ndodhi kjo, por jeta e ka treguar qe fatkeqsishte gjera te tilla kane ndodhur dhe do ndodhin (hence shprehja 'beher pa rrefehen lol) keshtu qe diskutimi eshte gjithsesi valid -_-

Citim Postuar më parë nga lupen22
    "E zemra fshije pak nr tim dhe me haro vazhdo jeten tende dhe qofshe e lumtur ishalla bie ne ndonje puset" ja keto fjale fill e per pe ca u pa qe e kam te dashur un emer ce do i bie qe seshte goc per mu
    Ndryshuar për herë të fundit nga diikush : 16-07-2006 më 19:09

Football Factory Maska e Moltisanti
    Anëtarësuar
    22-11-2002
    Postime
    1,437
    715 here eshte diskutu kjo teme .

A do ndikonte the ? Uffffffff
    Imagjino te te vije personi qe do pa ju dridhur qerpiku te te thote , degjo i dashur une te kam tradhtuar me dike?
    Damaret si kokrra ullini ne mes te ballit.
    Syte qe shohin vetem nje ngjyre , ate te zeze
    Duart qe dridhen nga nervi , djerset vu

Pergjigja ime do ishte ? Se di , shume gjona te kqija po me vijne ne mendje, me mire spo e them fare ..

Shkurt muhabeti , po e bere , me mire mos ja thuaj nje shqiptari. kaq
    Ndryshuar për herë të fundit nga Moltisanti : 16-07-2006 më 19:40

X-Njeri
    Anëtarësuar
    17-03-2006
    Vendndodhja
    zvicer
    Postime
    3
    Pershendetje te gjitheve,
    Mendoi se disa gabime ne jete nuk guxojn te ndodhin fare, ne kete rast me e mira do te ishte harresa e asaj "Dashurije" te ndyre.
    Bunny, nuk besoi se problemet ne lidhje do te ishin arsyje e nje gjesti te tille sepse tradhetia eshte vet problem.

DOTT. SKUTHI Maska e SKUTHI
    Anëtarësuar
    17-10-2005
    Vendndodhja
    It's not your business....
    Postime
    460
    lukas........... mos u mendo shume............. grusht qe te paren ose parkoi ndonje qeperine tek faqa.......... qe tja lesh shenje........ me mire kshu!
    EVERYBODY'S BUSINESS IS NOBODY'S BUSINESS

In GoD We TrUsT !!! Maska e SaS
    Anëtarësuar
    28-11-2005
    Postime
    2,792
    po mire o lukas !!! me trego ti mua po te te thoshte sa here qe te tradhetonte e dashura ty te te thoshte me fal i dashur se te kam tradhetuar si do veproje ??? nejse gjithesecili ka natyren e vet !!! une per vete nuk do ta falja !!! mbase duket si mendin ekstremist por ...
    YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...

FarewellToNavy Maska e FTN_2004
    Anëtarësuar
    09-11-2004
    Vendndodhja
    West by God Virginia
    Postime
    326
    Un do e falja nqs ajo me tregonte dhe ishte e penduar. Cdo njeri e meriton nje te falur. Po me ket llogjike, i bie qe un te kem nje te tradhetuar me tregim ne fund qe te behet barazim
    NeverAgainVolunteerYourself

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Citim Postuar më parë nga FTN_2004
    Un do e falja nqs ajo me tregonte dhe ishte e penduar. Cdo njeri e meriton nje te falur. Po me ket llogjike, i bie qe un te kem nje te tradhetuar me tregim ne fund qe te behet barazim
    Falet po s'harrohet, dhe ajo puna e kujteses eshte problemi.
    Ignore List: Den Bossi

i/e regjistruar Maska e etrusk
    Anëtarësuar
    23-07-2006
    Vendndodhja
    Kudo ku ka njerez te mire
    Postime
    21
    personalisht mendoj se do te ishte e kote qe te merreshim me faktin, me mire te merreshim me shkakun. Nqs pasoja eshte si rrjedhoje e nje shaku themelor atehere nuk ia vlen qe te vazhdohet me shpresa te kota. Nqs lidhja ka qene e forte, dhe e forte duket perderisa vajza merr guximin tia thote vete djalit. Atehere duhet nje analize e qete, per ti dhene pergjigje pyetjes:
    Perse ndodhi ?
    Ishalla sme ben vaki mua, po mendoj se do ta falja me shume veshteresi. Ndoshta "macho men-i" brenda meje nuk do ta pranonte kurre!

tung, kalofshi mire.

etrusk
    Duajeni atdhene,si shqiponjat folene.

Faqja 7 prej 9 FillimFillim ... 56789 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •