Close
Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 51 deri 60 prej 88
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    Ne radhe te pare nje sqarim per Goglen, yvin e botes, nuk ka te beje me mua kjo o xemel jo, ishte fjesht nje pyetje ne pergjithesi, per te ndare disa mendime ketu midis nesh te gjithe.

Deri tani i kam lexuar gjitha postimet me radhe, dhe me te vertet qe komentet e Julies, Gogles se Kuqe, Llacit, Andi1, Igli_vlonjatit, Visages, Asteriksit, bunny dhe ndonje tjeter, te me falqe qe nuk po e citoj, me kane pelqyer shume ne arsyetimet e tyre, pasi eshte e lehte te thuash fjalen ai/ajo "vdiq" qe kur e mesova qe me tradhetoi. Por duhen menduar rrethanat,duhet pyetur vetja perse e beri nje gje te tille??? Mos ndoshta kemi qene vete fajtor per tradhetine qe beri i/e dashura ???

Keshtu qe duhet studiuar me gjakftohtesi mire rasti pastaj te meren vendimet, se nje fjale ne gjaknxehtesi e siper eshte e lehte ta thuash por duhet te mendosh qe me vone mos behesh pishman per ate qe the.

Dhe njehere faleminderit te gjitheve dhe sa per te sqaruar edhe njehere kjo eshte thjesht nje pyetje qe me erdhi ndermend dhe thashe te ndajme mendimet te gjithe se bashku ketu.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    po ta kisha grua nuk do ta falja

kurse po ta kisha thjesht dashnore do boja sikur e falja, dhe si me stil "I would run the train on her" me shok e kushri e ca kam, masanej do i thosha rruge te mar.

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Mbi keto gjera te flasim ne qe nuk e kemi perjetuar eshte nji gje e tjeter...por sidoqoft vet do ta jap mendimin tim ne lidhje mbi ket qeshtje...si mendoj vet ne ket moment dhe mendoj se ashtu kisha vepruar ne te ardhmen nese eshte nevoja...
    Se pari mendoj , po te dashuron me te vertet partneri i yt, nuk do te kishte fuqi te tradhtoj...per ket arsye nese me tradhton, mendoj qe as Dashuria nuk eshte aq e fuqishme qe duhet te jet, prandaj nuk e kisha falur dhe as qe kisha vazhduar jeten me te, sepse asgje nuk do te ishte si me par...sido qoft nji gje te till nuk mund ta falja fare.
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    Mire qe te tregon vete dhe merr vendim shpejt,sepse po te te tregoj dikush tjeter thua ma ka inate,
    Keshtu qe nuk ka vend per falje ,sa i perket anes sime,sepse trathtia ka nje emer.

*~100% Shqiptare~* Maska e Zemrushja
    Anëtarësuar
    19-11-2002
    Vendndodhja
    Larguar!!!!!
    Postime
    2,753
    hmmm e para njehere do vleresoja sinqeritetin qe ma tha me gojen e tij e jo me te degjuar te tjeret

por une do thoja.. nuk do e falja dot ... sepse buka po u thye nuk ngjitet me
    Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje

*Antar i Rrespektuar* Maska e Albi
    Anëtarësuar
    18-05-2005
    Vendndodhja
    MiLaNo
    Postime
    591
    Nji koke e falur nuk pritet...Kshuqe mqs kerkohet falje duhet te ket edhe toleranc.
    Duaje ate qe ke dhe jo ate qe do kesh

Albi

Kalimtare e rastit... Maska e AMERIKANJA06
    Anëtarësuar
    03-06-2006
    Vendndodhja
    shba
    Postime
    168

Question

Citim Postuar më parë nga ^lukas^
    Nese i/e dashuri/ra ju tradheton me dike, por vjen e iu a tregon vete kete ngjareje. Si do vepronit ju ne kete rast??? A do mund ta falnit dicka te tille, dhe a do ndikonte, nese po, dhe si do ndikonte fakti qe ju tregoi vete per tradhetine qe ka bere???
    Personat pozitive qe gjenden ne nje lidhje pozitive,edhe pse reagimi i nje rasti kalimtar-negativ(tradhetia trupore) hyn ne mes te pozitiveve,-duhet vleresuar me sinqeritet.
    Mos perfitoni nga nje moment sinqeriteti-qe te merni zgjedhje te gabuara ndoshta, por falni me sinqeritet dhe mbylleni aty muhabetin.
    Mos harroni qe "Nga Dashuria e madhe, lind e Verteta".
    -Lirine kerkon?!-Pushka s`ka cark!Fluturimin do?por krahet s`i hap.Me rraso je veshur.Zotin e tall!Kush je ti?!-Perendi a djall?!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-09-2002
    Vendndodhja
    Myslym Shyri
    Postime
    644
    Mmm...me than te drejten s'kam qen asiher ne ate situacion, sepse kur kam dash ate cun as qe me shkonte mendja per tjeter, edhe besoj se dhe ai ashtu ndihej (te pakten aq sa di un). Te tradhetosh per mua esht shume gje e madhe. Pastaj varet ca quan ti "tradheti"

♪ @)-/-- ♪ Maska e Kërçovare1
    Anëtarësuar
    20-07-2005
    Vendndodhja
    ...aty afër...
    Postime
    222
    "Once a cheater, always a cheater" persona te tille nuk ndryshojne, do ta bejne perseri... Une s'do ta falja kurre. Jane gjera te veshtira... Personi qe te tradhton dmth nuk ka respekt fare per ty, perse te kesh ti respekt per te qe ta falesh?
    Nuk e di situaten tende aq mire vetem te deshiroj fat ne cfaredo qe te vendosesh...
    Ndryshuar për herë të fundit nga Kërçovare1 : 16-07-2006 më 06:04

Happiness is: ME & YOU ;)

gjithmone e me larg
    Anëtarësuar
    22-10-2004
    Vendndodhja
    tirana
    Postime
    572
    edhe mund ta falja, por jane shume detaje qe duhen marre parasysh te tipit sa i dashur eshte me ty, sa kohe ka zgjatur tradhetia etj etj. megjithate si nje cike e keqe qe jam, ka te ngjare t'ia bej ti peshoje ajo qe ka bere.
    cdo gje kalon, por sa e dhimbshme eshte ne momentin qe e perjeton

Faqja 6 prej 9 FillimFillim ... 45678 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •