atehere i bie, qe perkufizimet te mos jene te tuatPostuar mė parė nga Dito
atehere i bie, qe perkufizimet te mos jene te tuatPostuar mė parė nga Dito
Ka disa arsye..
..Ndoshta per te krijuar nje familje & per te len pasardhesit e tyre!!
Feel the pump √
Sa mire do ishte ta dinin ata qe e bejne, atehere nuk do kishim kaq divorce e familje me mardhenie jo te shendetshme (per femijet se paku)
Puna eshte se dikur njerezit martoheshin per rrjedh jete dmth mbaroje shkollen emeroheshe- martoheshe...
Ne brezi i tranzicionit u martuam duke menduar se gjetem te pershtatshmin pa llogaritur per cilen epoke ate qe lame apo ate qe filluam...
Ju qe nuk e keni bere akoma, mendohuni mire....
Une nje keshille do jepja : mendojeni martesen jo se duhet por se doni
E kete me personin qe ju mbush mendjen (pa bere kompromise me veten) se do jete prindi qe do donit per femijet tuaj te ardhshem
Menyra jote e te dhenit pergjigje eshte ajo e nje njeriu te bindur ne cka thote! Pikerisht ky eshte gabimi kryesor i juaji, asgje nuk eshte absolutisht e besueshme ende sot, as institucioni martese qe sipas jush qenka me i larti ne nje lidhje.Postuar mė parė nga Silk
Persa i perket perkufizimeve te mia qe une sjell ketu, duhet te hapni fjalorin dhe te gjeni se cdo te thote perkufizim dhe cili e shkruan perkufizimin.
Une nuk kam lindur i ditur dhe nuk shpresoj te jem i ditur, por perulem kundrejt 300 faqeve liber dhe nga ato 300 faqe jap perkufizimet e mia.
Shpresoj te isha teper i qarte kete rradhe.
Dito.
Apapapa sa i rrahur me jeten cuni...Postuar mė parė nga romeoOOO
![]()
Mos jeto pa buzėqeshur...sepse dikush nė kėtė botė jeton nga buzėqeshja jote ...!
“Marriage is a wonderful institution...but who wants to live in an institution?”
Groucho Marx
FLUCTUAT NEC MERGITUR
une thashe martesa eshte institucioni me i larte i familjes sot per sot dhe ashtu eshtePostuar mė parė nga Dito
persa i perket perkufizimeve i referohesha kesaj, qe ke thene me poshte:
...dhe po thoja i bie te mos jene te tuat perkufizimet. njerezit e perkulur sherbejne per tu mbeshtetur te tjeret. tek tema jote thuaj mendimin tend, librat i lexojme vete...Postuar mė parė nga Dito
(pike)
Per diten e dasmes- D’oh. Une kan plan dasme time gjithe jeten.
SHHH, I ain’t sayin’ I’m a bridezilla
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ImHere : 12-07-2006 mė 11:59
I'm gonna stand outside the box, & put the rules on hold
Njerezit martohen sepse kane deshire te rrine bashke e te bejne femije :P
Eshte procesi qe i ndihmon njerezit te krijojne dicka shume te cmuar.. Familjen
Ose si te thuash hapi i pare i krijimit te saj
Jeta eshte labirinth.. nese do ta fitosh.. zbuloje
Sepse martesa eshte menyra me mare veten ne qafe.
nuk me kujtohet
Krijoni Kontakt