Holanda...
Fiton Portugalia paster (mbi 1 gol diference )! !
Fiton Hollanda paster (mbi 1 gol diference )!
Fiton Portugali me veshtiresi (1 gol diference) !
Fiton Hollande me veshtiresi (1 gol diference)!
Kualifikohet Portugali me penallti !
Kualifikohet Hollande me penallti !
Holanda...
Talent wins games, but teamwork wins championships.
Micheal Jordan
Spo te pyet me kush si ke qene po si je , une them se holanda do kaloje po sdo e kete aspak te lehte kunder portugezve ,portugezet kan nje ekip mjaft te mire me gjithate te shofim
M&M
Per ate gje... Te gjitha ekipet e mira jane. Po ne kete ndeshje as nuk diskutohet qe Hollanda kualifikohet. E pashe me Meksiken Portugalin.....Postuar mė parė nga sLimShady
◄█ Barcelona e MADHE █►
Mos harro meksika nuk kishte dy mesfushoret kryesore ne loje dmth gjysmen e ekipit lozi me rezerva i ruajti lojtaret pikerisht per kete ndeshje edhe une them se holanda do kaloje po sdo e ket aspak lehte ndaj portugezve![]()
M&M
Dhe me nje lojtar mangut qe Meksika. Nuk po them se e ka te lehte, se asnje ekip nuk ka me ndeshje te lehta, por Hollanda kalon per me tetshe.![]()
◄█ Barcelona e MADHE █►
Sot zhvillohet ndeshja midis Portugalise dhe Holandes gjyqtar kryesor i ndeshjes : Frank De Bleeckere (Belgjike)
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga viganv : 25-06-2006 mė 03:22
1-0 pėr portugezėt.
Gjyqtari pykė nga Rusia... ashiqare takat nė gjoks tė Roben dhe ai e jep kundėr kur duhej penallti dhe karton i kuq... nejse mė shumė se kaq nuk mund tė bėnte. Tani tė ruhen hollandezėt pėr ndonjė balancim kartonash se si shumė "miqsor" qenka gjyqtari ndaj tyre.
Sa te ftohur qe jeni o njerez !?Postuar mė parė nga amoux1989
Mos haro te permendesh dhe faulin qe i ben Ronaldos , i kuq direkt , apo nuk i shohim keto !? Per Roben ishte offside![]()
Eshte e vertete qe puna e fisnikeron njeriun, por shoqeria jone nuk ka nevoje per aristokrate.
Pas Australi-Kroaci, kjo eshte ndeshja me lemsh qe kam pare ndonjehere.
E shemtuan futbollin si sporti me i bukur.
14 karta deri tani.
Puuuuuuuuuu, ky arbitri ka shkare.
Krijoni Kontakt