Kam lidhur Internetin ne shtepi me nje Internet Kafe. A pergjon i zoti i lokalit faqet e internetit qe hap une. N.q.s po si mund ta ndaloj ?! Ju faleminderit!
Kam lidhur Internetin ne shtepi me nje Internet Kafe. A pergjon i zoti i lokalit faqet e internetit qe hap une. N.q.s po si mund ta ndaloj ?! Ju faleminderit!
shko tek Informatika dhe pyet ekspertet, pra tek nentema "pyesni ekspertet" do marresh pergjigje. Ose moderatoret mund te levizin kete temen atje poshte.
Pasi te kesh lexuar firmen time, do te mendosh qe harxhove 10 sek te kohes tende ne forum, qe eshte gjithashtu kohe e humbur kot.
Postuar mė parė nga life_blue_body
Po. Sepse trafiku me permbaitjen kalojn prejt tij.
dhe pyetja e dyte Po e ndalon. Mos e merr nga ai internetin.
Reni
Pershendetje unė mund te jap ndihmė vetėm kaq . Per pytjen e par tė them qė te pergjoj sepse API adressat i ke te dhena nga pronari i netcafes .
E sa per te dyten te drejtoj te shkosh te ndonje ekspert i kompjuterve dhe qė meret me shkepje (shperndarje) tė rrjetit .
Bon vpn qe te enkryptohet trafiku per mos me mujt me u pergju
Nga netkafeja qe mer internetin mund te te shohin cdo faqe qe ke hapur 5 minutat e fundit por jo faqet qe ke hapur me perpara ktyre 5 minutave, pra duhet te jete live dhe ai qe te te pergjoj. Dhe kur themi pergjoj, dmth ai te shikon ty vetem faqen se cfar ke hapur, pra ai nuk shikon ate qe shikon ti ne ekran por paketat qe ti ke hapur. Psh: nqs ti ke hapur www.yahoo.com ai mer vesh qe ti ke hapur kte faqe, por jo permbajtjen e faqes.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga OO7 : 30-06-2006 mė 08:10
Lale nqs je lidh me internet kafe ai ka program qe jo te pergjoj po te shikoj se cfar bojn te gjith compjuterat qe lidhen me Ip e net kafes. Nqs ka program te fort mundet edhe te boj gjona te tjera si te lexoj cfar ka ne faqen tate. E them kte se i shoku im ka internet kafe ne londer he programi atij lejon qe te gjitha compjuterat qe lidhen nga Ip-ja e internetit te atij te kontrollohet nga Ai.
E vetmja gjo qe mund te bosh osht te lidhesh me linj taten![]()
Mr_Tironci
Nqs i teket pronarit te internet kafese te pergjon qe te luan fene. Biles edhe ate qe shikon per sa kohe ti nuk e ke te kriptuar. Me lart ai shembulli me Yahoo-ne, ai nuk mund te te shikoje fjalekalimin se ai kriptohet por emailet e Yahoo-se e te tjerave qe cke me ate pune.
Ai mund te shikoje adresat qe ti viziton dhe sa kohe qe eshte e pa kriptuar shikon edhe permbajtjen. Nqs ti e kritpon (viziton faqe https) ai mund te shikoje vetem adresen.
Sic te thashe me siper shiko per VPN ose ndonje proxy te kriptuar.
Nqs e ke muhabetin te torrents ose dicka e tille mos u lodh kot se ne fund te fundit ai mund te shikoje se sa trafik ka kaluar dhe asaj nuk ke cti besh.
Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa
Kjo vlen nqs ai robi te instalon ndonje program si VNC. ose te ka futur ndonje trojan. Une besoj se ketu vetem sa ka marre kabllin prandaj sa kohe qe e ke kompjuterin te azhornuar nuk duhet te kesh ashtu problemesh. Ai pronari i kafese thjesht mund te filtroje paketat.Postuar mė parė nga Mr_Tironci
Mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit ėshtė shqiptaria -Pashko Vasa
Postuar mė parė nga life_blue_body
Kur kam shkuar ta bėjė pagesėn mujore apo tė paraqes ndonjė pengesė te pronari qė mė ka dhėnė lidhjen time kam vėrejtė se ai rrin vazhdimisht para kompjuterit tė tij kryesor dhe shikon me kujdes se kush ēka ka hapur ku i paraqiteshin adresat e hapura rishtas radhazi.
Kam fituar bindjen nga biseda dhe praktika me te se ai kur dėshiron edhe i bllokon lidhjet e klientėve qė paralelisht kanė hapur shum adresa dhe shkarkojnė programe apo video xhirime etj e kėshtu ia ngarkojnė shum lidhjen e tij pėrkatėsisht ia zvoglojnė shpejtėsinė.
Ndėrkaq kur ky pronari ka dashur tė mė dėrgon ndonjė informatė nuk ka pėrdorė e-mail apo mesengjer por mė ka pėrcjellė direkt nė njė pjesė tė ekranit porosinė e tij!
Poashtu nga disa tė njohur mė tė rinjė e qė shokėt e tyre kanė internet kafe nė pjesė tjera tė qyteteit dhe shpėrndajnė edhe lidhje shtėpiake pėr shtėpitė e afėrta kamdėgjur se ka edhe asi qė i pėrgjojnė sidomos femrat apo ndonjė shok apo tė njohur se ēka po shikon etj dhe pastaj e pėrqeshin me tjerėt qė janė bashkėmendimtar tė tyre!!!!
Krijoni Kontakt