Te marresh nje pergjigje,duhet te behesh me i qarte,
Linkun e temes ,apo temave ku mendon se te jane fshire shkrimet.
kolombi
Te marresh nje pergjigje,duhet te behesh me i qarte,
Linkun e temes ,apo temave ku mendon se te jane fshire shkrimet.
kolombi
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Ceshtja eshte ketu Kolomb. Ato postimet qe behen te temat e fotografive, fshihen brenda ores. Gjithe c'po kerkon populli forumist eshte te ngelen nje a dy dite ne menyre qe hapesi i temes dhe te tjeret t'i lexojne. Se eshte e pamundur te shikosh gjithe ato foto e gjithe ate Marsele psh e mos besh asnje koment.![]()
Ajo ishte e para. E dyta (mqse na dolen ne shteg) te tema ime e fotove jane hequr shume foto te fundit. Vura mesazh tek kerkoja fotot dhe jo vetem qe s'u kthyen, por dhe mesazhin e fshine.
Me specifike se kaq nuk behet me. Hidh nje fjale te mire ne Byro tani per Albumin e Fotografive.![]()
lol me duket se jo:-D..Postuar mė parė nga Kuqalashja
![]()
Jam plotesisht dakort me ato qe ka thene Kuqalashja ne postin tjeter.
Nuk ju duket zell i tepert ajo fshirja e komenteve me tu postuar?..Se kjo sbehet nga dicka automatike, e beni ju..I bie qe kur ju te jeni te zene e te mos hyni dot ne forum ato te rrine me dite, e kur ju s'keni cte beni ai qe ka shkruar te kete harxhuar minuta kot per te thene dicka mese normale. Dmth kur nuk flasim dot per korrektese absolute pse te mos behen dhe tolerime per hir te se mesmes..
Un madje ja kam kerkuar personalisht nje smod qe komentet te qendrojn per pak kohe, pastaj te fshihen( skam ndermend ti konservoj po ja qe jam njeri kurioz:-)),po mesa duket gjerat ktu qenkan me hierarki![]()
Desha te shtoj qe dhe mua me jane fshire foto nga tema..Ndoshta ndonje problem teknik i forumit se s'besoj ta kete bere njeri me qellim. Po smerr mundimin dikush te beje nje sqarim, kur e merr mundimin ti jap "delete" postit ku eshte bere ankesa?
Nejse se u zgjata, po mendoj se kam te drejte ne c'kerkoj, e shpresoj te merren ca parasysh kto shkrimet tona:-)
Inner beauty takes some finding, but it lasts forever..
Marso Yllo
E Di Qe U Nxitova Qe I Mallkova Po Isha Shume Me Nerva
Sepse Un Thjesht Te Bera Kompliment Per Fotot E Bukura Qe Sjell Dhe Per Larmine Qe I Ke Dhen Temes Tende , Dhe Nuk Kisha Then Asgje Te Keqe Qe Regullorja Se Lejon
Per Kte U Nervozova Sepse Un Sjam As 15 Vjec E As 20 Vjec Por Jam 28 Per 29 Vjec Dhe Kam Te Drejte Te Shaj E Te Mallkoj Kta Kur Nuk Te Japin Nje Arsye Pse E Fshijne
Nese Nuk Lejohet Te Thojn Ne Pvt Me Nje Mp Dhe Un I Kuptoj Se Kam Llogjiken Time Si Njeri Dhe Jo Si Kafshe
Dua Te Te Kerkoj Falje Ty Sepse Ishte Tema Jote Dhe Te Prisha Ndoshta Ate Kenaqesi Qe Pate Ne Ate Teme
Me Fal Marso
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Mereni me bute o shqipo.
me mire vone sesa kurre....
I Fundit
Un Po Flas Taman Dhe Kam Te Drejten Time Te Ankohem
Te Jesh Ti Ti Besh Dikujt Qoft Femer Ose Mashkull Nje Kompliment Per Larmine Per Fotot Per Peisazhet Qe Sjell Ne Kte Forum Te Shkruash Me Pasterti Dhe Te Ti Fshijne Postimet Sdo Te Merziteshe , Te Pakten Kur Je Brenda Rregullores
ok
Bota eshte e jona,porse te dime ta mire menaxhojme.....
me mire vone sesa kurre....
Albumi fotografik eshte nje forum ku na jepet mundesia te postojme foto te ndryshme,nga vendet ku jetojme apo vizitojme deri tek castet personale.
Shpesh komentet qe behen jane lene me teper se nje dite.
Dhe do lihen me teper se nje dite,per ti dhene mundesi cdo hapesi te temes,te lexoje komentet,komplimentat brenda temes.
Me pas do fshihen.
PS Kuqe per fotografite e tua nuk kam dijeni,por nuk eshte e veshtire te vihen ne dijeni,dhe te jemi shendoshe e mire,po ta bej nje ze.............![]()
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Kolombi Flm Per Sqarimin
Jeni Shume I Drejte
Dhe Nese Ju Kam Ofendu Duke Mallku Pak Ne Ate Teme Me Fal Ti Personalisht Por U Acarova Sepse Postimi Im Nuk U La As 10 Minuta
Nejse Jeni Shume I Drejte Flm Per Sqarimin
Krijoni Kontakt