Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    ...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321

Exclamation Patch inje teme te meparshme! =)

Nazdar!
    Kam shkruar ca dite me pare, per te dhenat optimale, per ndertimit e nje rrjeti LAN privat, pa pranine e internetit.
    problemin e zgjidha, pasi mora vesh qe kablli qe me kishin dhene nuk ishte twisted, apo kryq ne shqip.
    tani qe e kam vene ne pune, dmth rri connected gjate gjithe kohes qe pc eshte i hapur,me ben ca naze:
    kur tentoj ta mbyll me turn off, nga start menu, qe eshte mese normale per cfaredo lloj OS, nuk shuhet, por ben vetem log-out. dhe kete e kuptova vetem pasi gjeta dy dite rresht ne mengjes, kompjuterin ne stand by!
    e provova prap, me ane te shut down, nga windows: fiket, por ben nje si restart, dhe rri i gatshem per log-in! pastaj e provova duke bere ne fillim log-out, dhe pastaj turn pc off! sic mund ta kesh kuptuar,OS eshte XP!

ju pyes, nese ka ndonje lidhje midis pranise se kabllit(LAN) gjate gjithe kohes te aktivuar, me kete fenomen?????
    ::|maDes!gn © 2009|::

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    sjam shume i sigurt po me duket se ne bios tim ka nje option - wake on lan te cilin e kam off. disa motherboards mund te "zgjojne"/fillojne nje pc bazuar ne nje paket speciale rrjeti. pc eshte i mbyllur por nis-i ka rryme,dmth punon. dhe kur merr nje pakete te tille - ben restart. tani mund te mos kete lidhje, po shikoje njehere, shumb gje. peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

...gjenķ... Maska e mad
    Anėtarėsuar
    18-03-2004
    Vendndodhja
    Prage [EU]
    Postime
    1,321
    Mesa mbaj mend, qe kur kam lidhur kabllin, pasi ben rreshtimin e te gjithe driver-ave, me shkruan nje RealTek/Agent enabled...ecc
    Ka mundesi ta kem aktivizuar!
    flm
    ::|maDes!gn © 2009|::

Texas Ranger Maska e Clauss
    Anėtarėsuar
    19-06-2003
    Vendndodhja
    Athens
    Postime
    1,483
    nqs nuk ngaterrohem , kete qe thua ti tani e kam pare dhe ne komputerin e gjitonit tim. me nevrikos me te vertete se shton kot fare boot time te systemit. provova te hiqja si opcion ne bios - boot from network ,po sbera gje. dhe meqenese eshte comp tim, ja kam varur.
    megjithate per problemin tend te pare, besoj se do ta zgjidhesh me ate qe te thashe( bios->wake on lan -> disable, save 2 cmos & exit. tani sapo lexova dhe ne google njady, dolen te verteta ato qe dija teorikisht. provoje dhe me thuaj, ta kem dhe une ne mendje a punon praktikisht si zgjidhje, se sdihet. peace
    You were meant for me. Perhaps as a punishment.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Problemin kerkoje te bootlog file,ka te beje si difekt me dritaren welcome te windowsit dhe me ndonje driver ose program qe ke instaluar ditet e fundit
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Programues Softueresh Maska e edspace
    Anėtarėsuar
    04-04-2002
    Vendndodhja
    Filadelfia, SHBA
    Postime
    2,565
    Mendoj se ėshtė ajo qė ka thėnė Clauss por ka mundėsi tė ndodhė edhe ndonjė gabim gjatė mbylljes. Nė windows XP, nqs ndodh njė gabim me programet, windowsi rifillon automatikisht.

Kjo faqe ka informacion mbi dhjetra arsye pse mund tė ndodhė kjo gjė. Hidhi njė sy.
    http://aumha.org/win5/a/shtdwnxp.php

Provo tė heqėsh kabllin e rrjetit para se tė mbyllėsh kompjuterin dhe shiko nqs do vazhdojė tė bėhet restart. E njėjta gjė mund tė ndodhė edhe kur ke aparate qė lidhen nėpėrmjet USB si miu, tastiera, kamerat dixhitale, printeri, etij. Prvo ti shkėputėsh tė gjitha aparatet me USB dhe pastaj bėje shutdown.
    Edi

Tema tė Ngjashme

1. Windows Vista nė shqip
    Nga PcCrack3r nė forumin Lajme nga informatika
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 16-11-2006, 14:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •