Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2006
    Postime
    3

Karta jeshile fallso nė SHBA

Hej jam ne Amerike dhe me skadoi OPT, kam valid social security # por me ate vulen qe thote qe nuk lejohet te punoj pa autorizim, pra nuk aplikoj dot per pune me ate karten. Di ndonjeri ku mund te gjej ndonje green card fallso, sa per t'ja treguar punedhensve (jo per hyrje dalje), dhe sa kushtojn keto dite. Po social sec. cards sa kushtojn, qe te mar nje pa vule siper.
    Une jetoj ne Washington state (west coast), mund te me kontaktoni ne MP
    Faleminderit

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Hajde ne NY... roosevelt avenue ne queens... Chicas Chicas Social Social Green Cards Green Cards. Vetem make sure qe vesh I aint a policeman t-shirt se ste afrohen jevgjit pastaj se kane frike

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,816
    Ka nje problem.Greenkartat fallco kane halograme.Mund te funksionojne vetem ne rastet kur ajo ka emrin e personit jo tendin si shqiptar,por nje emer tjeter te nje personi qe e ka pasur te veten dhe ka pesuar aksident qe ka shku per lesh, dhe ka te dhenat fizike te peraferta,ngjyren e syve,te flokeve dhe gjatesine te perafert me tenden.Kujdes edhe me shtetesine.kur te marresh ate green karte do e shfaqesh veten jo vetem me emrin e personit ne green karte por edhe me shtetesine e tij.Nqs green karta ka qene e nje greku,duhet te prezantohesh si grek te punedhenesi.lol Ajo green karte kerkon edhe nje social security qe i perket personit qe ka emrin ne green karte.Kjo ka shume rendesi pasi ne qofte se merr nje green karte fallco ne NY duhet te marresh edhe social security ne ate moment qe merr green karten fallco.ne qofte se merr nje social security tjeter qe i perket jo atij ne green karte atehere do zbulohet fallsiteti.Do marresh nje green karte qe e ka pas filan fisteku.Duhet te gjesh nje social security gjithashtu qe e ka pas i njejti person filan fisteku..Kur te shkosh per te filluar pune,ne banke,marre makine,paguar taksat,marre telefon nuk do kesh probleme.Ato do i bejne nje verifikim cross, green karte dhe social security jane vertet te filan fistekut.Nga databazat ne shtet do figurojne qe te dyja kartat jane leshuar per filan fistekunPo arrite kete leshoji pe balones,ia hodhe,nuk do kesh probleme fare.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2006
    Postime
    3
    Mua G. Karta me duhet vetem sa per t'ja treguar punedhensit qe ai ta fusi ne file, dhe kam degjar qe zakonisht nuk e verifikojne shume ate nese eshte e vlefshme apo jo, sidomos kur kompania eshte e vogel. Pra sa per ti thene qe kam letra. Une po mendoja te perdorja numrin tim te punes, pasi ai eshte valid, vetem se ka ate vulen qe s'te lejon te punosh pa authorization.

Perjashtuar Maska e diikush
    Anėtarėsuar
    12-07-2003
    Vendndodhja
    konaku i ri
    Postime
    2,069
    lidhu me ndonje emigrant nga grup etnik nga i cili ka shume emigrante te paligjshem aty ku jeton ti (meksikane, etj) dhe ata jam i sigurt dine ku te te adresojne

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2006
    Postime
    3
    Ne fakt une s'para njof shume te huaj ketu ku jetoj, edhe ata qe njof s'merren me keto pune prandaj po kerkoja ne forum. Dhe me duhet sa me shpejt te jete e mundur. Nqs njef njeri njdonje qe merret me kete pune ne Seattle, ose nqs mund te me ndihmoj per "Karten Jeshile" ose "EAD" me ane te postes a ku di une ju lutem me kontaktoni ne MP ....une kam valid social sec. #
    Faleminderit

Peace and love
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    1,897
    Ne qofte se ke kontakte me greke atje ku jeton pyeti se ata kane lidhje dhe eksperince ne keto pune.

Tema tė Ngjashme

1. Sallata juaj e preferuar? Receta e saj
    Nga Resto nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 73
    Postimi i Fundit: 06-05-2012, 14:19
  2. Salcat
    Nga Estella nė forumin Kuzhina shqiptare dhe e huaj
    Pėrgjigje: 5
    Postimi i Fundit: 21-06-2009, 11:00
  3. Polikseni Ninka
    Nga dikeafajtore nė forumin Shkrimtarė shqiptarė
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 23-07-2005, 19:16
  4. BE i hap driten jeshile negociatave me Turqine
    Nga Albo nė forumin Problemet ndėrkombėtare
    Pėrgjigje: 44
    Postimi i Fundit: 24-12-2004, 01:56
  5. Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-10-2003, 23:49

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •