Pershendetje te gjithve !
Ka disa kohe qe mirrem me Forumin por kisha deshir ta bej prezentimin tim pasi ashtu esht me e sjellshem ( me falni se mu ka novitur aq shum kohe ! gjithashtu me falni per gabimet se i bej ne gjuhen shqipe ! )
Jem nje goce 22 vjeqare, prejardhmjen e kam nga Kosova por jem lindur dhe jetoj ne France . Atje e studjoj gjuhen dhe literaturen angleze ne fakultet, sivjet do te hy ne vitin e kater per ndryshi ne "Master" siq quhet.
Interesat e mija jen Interneti, literatura , udhetimet, shopping ( si shumica e gocave !lol ) shetitjet ... Nje hobi qe me pelqen esht noti sepse me qetson shum dhe me ben te ndjena shum mir.
Endrrat e mija jen qe familja ime te jet krenare per mua, gjithashtu ata qe me njohin.Nje enderr tjeter esht ta vizitoj boten, te pakten te shkoj ne gjdo kontinent ... Deshira tjeter esht ta flas dhe ta shkruj shqipe mire ! perfekt ! siq e shini edhe ju vet nuk e kam mesuar ne shkolle dhe po me vjen inati te bej aq shum gabime, pra besoj, shpresoj se Forumi (leximi i temave dhe shkrimi i anetarve ) do te me ndimon ta permesoj shkrimin dhe kuptimin tem te gjuhes shqipe.
U lidha me Forum pasi nje shok ,edhe aj vet anetar te Forumit me tregoj per ta ... pra shum flm !!! (skam nevoj ta shkruj se kush esht , love ya !)
Temat qe me pelqejn shum jen Romanca, Ndihmoni njani tjetrin , Mjeku per ju , loja dhe rebuse ....
Respekt nga Marijuana85![]()
Krijoni Kontakt