Te gjithe kemi deshirat tona por ajo e cila do donim me shume qe te na plotesohet ne kete fund vit eshte?!
Te gjithe kemi deshirat tona por ajo e cila do donim me shume qe te na plotesohet ne kete fund vit eshte?!
Ndryshuar për herë të fundit nga DI_ANA : 10-12-2008 më 18:56
Nji dashnore vallahi e kisha deshiru.![]()
deshira me e madhe qe do doja eshte qe re mbaroj kete vit sa me mire dhe mos ngel ne asnje disipline....ishalla me plotesohet.
ah edhe deshira tjeter eshte qe te vije marsi sa me shpejt qe te filloj praktiken ne spital se me zor po pres edhe pse e di qe me vone do me merzitet...lol
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Te jem shendoshe dhe kete vit se shume vdekje pati ky vit amon.
I chose to love you in silence, for in silence I find no rejection
Ta siguroj qe do te merzitesh, sidomos kur te te duhet te mbushesh numrin e oreve te praktikes se pastaj nuk hyn dot ne provim e mbi te gjitha kur te shkosh per praktike ne Psikiatri. Pergatitu shpirterisht se nuk nderrohen vendet e praktikesLoooL
Deshira ime per vitin e ri hmmm shume:
Pak qetesi shpirterore,
Me shume shendet,
Uroj mos me prishet me pc punes qe te me duhet te bej punen e nje viti brenda nje jave si kete vit![]()
Te vazhdoj te kem miqesine dhe dashurine e te afermeve, te dashurve dhe te miqve te mi.
pastaj ...... cfare te doje viti le te me jape![]()
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
obobobobob......ca me the o zot...epo ishalla me bie shorti ne ndonje vend te mire per praktiken...vallahi ate punen e psikiatrise e kam pak me frike se kam hall o do sherohen ata o do cmendem une........ishalla ve zoti doren ne zemer....dhe uroj gjithashtu qe te te realizohet deshira....sa per pc mund te te ndohmoj me e rregulluar...kaq them se do mundja....po s'besoj se ke nevoje per ndihmen time...
![]()
adesso si che ho trovato il mio cielo forever and ever
Mos ua bej te tjereve ç'ka s'do te doje qe te tjeret te ta benin ty...
Shendeti im dhe i familjes time, kjo eshte deshira ime per kete vit.
ps. binjake edhe ti hyn ke familja me gjith familjen tende![]()
Burrat Udhëheqin Botën, Ndërsa Gratë Udhëheqin Burrat
keneta do zoti te plotesohet deshira...po pse nuk keni deshire nje puthje ne fix ne oren 00:00???do ishte e bukur sikur tju puthte dikush ne ate moment sigurisht personi i zemres ose dikush qe gjithmon e keni pelqyer e ate nate vjen ju puth...
Ato deshira qe ne duam me shume,asnjehere nuk plotesohen,te pakten kjo ndodhe tek une.
....dhe mqs asnjehere nuk plotesohen atehere deshiroj te me kthehen mbrapsh 3 vitet me te bukura te jetes time!
- Ju uroj te gjithve, endrrat dhe deshirat tu behen realitet.
Ľøšŧ ïŋ Ťħøûġħŧ
나는 당신이 정말 싫어
Krijoni Kontakt