Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 28 prej 28
    Shkodran i betum Maska e POETI_20
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    260
    nuk e mbaj mend

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    kujtohu se i ri je sje plak
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

Shkodran i betum Maska e POETI_20
    Anėtarėsuar
    27-09-2002
    Vendndodhja
    LONDON
    Postime
    260
    ndoshta skam qeshur ndonje her per ta mbajt mend

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    nuk e di me saktesi, por dy here mbaj mend ne jeten time te kem qeshur sa kam kujtuar se po vdes e lumtur.lol
    Nje here me ca miqte e mije ne nje kafe te tiranes ...tregonim hostori te verteta te jeteve tona.
    Kastrioti, njeri nga treguesit ne rrallen e vet tregoi kete histori, me te clen ndoshta nuk keni per te qeshur ...po ama une po e tregoi nese do te mund ta tregoi shkurt.
    ....
    isha nje nate duke fjetur ne minderin e guzhines , ku nana ne tavan te saj meqe kishim kohe qe nuk kishim mish, kish varur ca domate (mallateret e fares) qe te thaheshin. Ate nate njera prej tyre diku nag ora dy, shkeputet nga bishti e me bjen mua drejt e ne fytyre, pllaq. U tremba sa nuk thuhet ndryshe vec me te bertitura sa munda... dhe kisha zene nje cep te perdes qe mbulonte nje dritare gjysem xham e gjysem derrase ne te djathte te minderit, dhe uleria "e kapa, e kapa" Vjen nana e baba e tan robt ne guzhine me pa ca kam kape o ca me ka kap. Kur hyni nana mbasi mezi e gjeti celesin qe ndez driten , e me pa mu qe isha ngrit nenjun ne minder e po mbaja fort perden... i futi edhe ajo nje te bertitur "O e mjera une, mallataria e fares me paska shku dam".....
    ....
    aq bukur e ka tregu kastrioti ate nate sa pa rrena e kam ba shurren ne pantolla...edhe pse kam qene 28 vjece. Tash kur e kujtoj qesh dyfish , prej shurres e prej mallatares.
    .............................
    ndersa heren e dyte qe desh me zu ngerqi zemren kam qesh nga nje shkrim i "orioni Dyrrahu" qe kish postuar nje here ne nje teme ke forumi i letersise.
    oh sa kam qeshur, nuk kam per ta harruar kurre , kam shku ke shpi e nje shoqes time , e kam dy ore me u ftillu me i tregu qe te hynte ke forumi e te lexonte c'kish shkruar orioni....
    .................................................. .......................................
    .... zakonisht nuk qesh shume. Po ama kur qesh lej nam! lol
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

instinkt i vetembrojtjes!
    Anėtarėsuar
    24-05-2002
    Vendndodhja
    ne bahcen e shtepise time
    Postime
    351
    Kjo teme eshte shume e lezecme.

Mace ta dish sa kam qeshur me kete qe ke postuar me siper...

Une qesh shume, por nuk i mbaj mend te gjitha pse qesh.
    Mbaj mend qe kam qeshur shume, para disa vitesh, kur isha ne Shqiperi.

Punoja ne nje zyre ku ishim 2 veta dhe ne nje zyre tjeter me tutje, punonin nja 7 veta dhe shfi i atij sektori.
    Isha krejtesisht e zhytur ne punen time, pothuajse e humbr ne letra. Papritur bie telefoni dhe une e ngre
    "Alo......- nga ana tjeter e telefonit kerkonin shefin e zyres njitur.
    Ngrihem si e perhumbur dhe shkoj ne zyren ngjitur. Aty qetesi e madhe dhe te gjithe punonin ne ate moment.
    Une futem ne dere dhe ne vend qe ti them shefit qe e kerkonin ne telefon, bertas me sa kisha ne koke "Alo!"

Te gjithe kthejne koken te trembur dhe te cuditur "po kjo cfare pati, ce gjeti?" ndersa une ja plas te qeshurit aq sa nuk po spjegohesha dot. Duke qeshur, pa mundur te flas, i bej shenje shefit qe te kapi telefonin, por ato vetem me shihnin te cuditur.

Me ne fund pasi mbledh pak veten i spjegoj qe shefin e kerkonin ne telefon, dhe atehere, ishin ata qe filluan te qeshnin me te madhe.

Kuptohet qe telefonata nuk u realizua se ai qe ishte ne anen tjeter te telefonit priti sa priti dhe iku.
    Ji Vetvetja!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    09-01-2003
    Vendndodhja
    mars
    Postime
    130
    kam ken n'shkolle edhe nji shok i jemi i kishte marre da fotografi e i kishte fut ne gjep,fotografit ishin te mesueses kur ai ia dha fotografit mrapsht kishte harru qe ne gjep ka pasur nje preservativ qe nga nata e kaluarse ishim ne disko dhe ia ktheu fotografit dhe padashje i dha edhe preservativin sepse ishte ngaterruar me fotot pastaj mesuesja pyet .Q'eshte kjo?
    o sa kam qeshe
    kurre mos thuaj kurre

i/e regjistruar Maska e Jetmiraaa
    Anėtarėsuar
    03-11-2023
    Vendndodhja
    Tokė
    Postime
    886

Pėr: Kur keni qesh me shume ne jeten tuaj??

Unė qesh pothuajse ēdo ditė.
    Madje aq sa njerėzit mė konsiderojnė tė ēmendur.
    😆😋😋🤗

8. Anetarėt mė poshtė kanė falenderuar Jetmiraaa pėr postimin:

AjeNa (21-12-2023)

i/e regjistruar Maska e AjeNa
    Anėtarėsuar
    14-08-2023
    Postime
    56

Pėr: Kur keni qesh me shume ne jeten tuaj??

Pergjethsisht qesh,e qeshura eshte shija e jetes.

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •