Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 28
    i/e regjistruar Maska e Devilish
    Anėtarėsuar
    08-12-2002
    Vendndodhja
    ne parajse
    Postime
    10

hahahaha

Une kam qeshe kur nje operator i ri ne chat donte ti bente bann nje useri i beri vetes bann hihihihih , sa kam qeshe ate dite ...
    Quando il diavolo ti accarezza,vuole la tua anima

Perjashtuar Maska e Ihti
    Anėtarėsuar
    26-04-2002
    Vendndodhja
    NY
    Postime
    966
    Mu kujtua tani nje e forte gjimnazi.
    Ne pushim te madh...nga ana matane e rruges ishte i kjoske qe shiste fara...i hanim shume farat.
    por kishte ra shume shi edhe nga dy anet e rruges rridhnin perrenj me uje ngjyre kafe- nga ato perrenjte e shumte te dimrit ne Tirane.
    Edhe nje shoku im merr icike vrudh edhe e kapercen rrjedhen...kurse tjetri(kishte veshe per dreq xhinse te bardha ate dite, tamam per shi) i shkoi trotuarit gjere e gjate, qe te gjente nje vend ku ishte me ceket qe t'ia hudhte pa u lag. Pasi e studioi mire e mire trotuarin nje vend ja mbushi synin edhe gjithe qejf e hedh hapin.....
    bash mu ke veni qe zgjodhi ky karafili kishte qellu nji alamet grope, ...edhe ate skenen kur ai dy metra cun qe zhytet deri ne gju ne uje, pastaj humbet ekuilibrin edhe shtrihet ne lluce si lope, nuk kam per ta harru ndonjehere.
    U be ai i shkreti me vra veten, po ne te tjereve na i shtoi ca vite jete nga e qeshmja!
    Summertime baby!

me e forta ka qene kur nje dite tu nejt te dhoma gjyshes me kusheriren vjen kjo gruja qe i ben punet, dylbere quhet beri shkurt. kjo dylberja qe thoni ju sic thote nena ime "ka i cike dore dreqi." edhe futet ne dhome kjo ... nena ime ulerimen "dylbero me ke vjedh tasin." tasi nje nga ato te shemtut plot lule 3000 lek gjo kot me kot tere tirana plot me tasa ... dylberja qe fillon "aaaa nimeto mos em vej dor mu"
    "po ti e ke morr ska kush ta morri tjeter"
    edhe ne ate moment fillon tu qa me lot krokodili nona ime edhe thoshte "per shpirt t'maliqit" e filloi qa kjo qa tjetra ... une po shkrihesha ... po rri rri kur dylberja ja bo "nimeto per zotin se ta ka mor beri ... ta i qeter si ai"
    une me kushon tu majt barkun me dore ... tu qesh me lot ... edhe sic ishte dite e bukur vere dylberja brenda ne shpi ja bote
    "tem hedhi perenia rrufe po pati dore beri ..."
    perendia duhet te sfidonte tere ligjet e natyres qe ti hidhte rrufene berit ... une qesh spo pushoja komente tere kohes ... kur ndodhi e prapritura ...
    dylberja merr kuranin e nones e ve ne toke, heq shapkat, edhe i hyp siper perserit prape "tem hedhi perendia rrufe"
    nona ime qe ja fut ulerimes "aaaaaaaa e boni ne ket"

une aty tu qesh me lot kthehem nga kushoja ... kur ca bo kjo ngrihet shkon te komet e dylberes edhe terhiqte kuranin edhe i thoshte ksaj "dylbero zbrit zbrit"

kam pas i dhimbje barku qe u shty shume kur vjen halla vetem me breke e me sytjena (halla qe eshte 1.50 edhe nja 100 kile) edhe nona qe i thote "po ti si boksjere ca bo ktu?"

edhe qe thoni hera qe kam qesh me shume qe para ca ditesh kur bera bar edhe mu kujtu ...
    Imagjinata eshte me e rendesishme se sa njohuria
    Einstein

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    23-07-2002
    Vendndodhja
    Vaqarr plako
    Postime
    133
    Vallai arbusho,une kam qesh me shume kur kam lexu shkrimin tend.Me ze te lart biles.LOL
    I"M A PLAYA!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-04-2002
    Vendndodhja
    Po bredh ne koken tende tani!
    Postime
    1,269
    Arbushi na shkrive vella.

Ja po tregoj edhe une nji te forte qe ndodhi para disa ditesh ne shtepine time. Dhe une me gjyshen e kom.

Bleva nje akuarium te modh para disa javesh. Bleva dhe nja 10-12 peshq te bukur ngjyra ngjyra dhe i kisha vene ne akuarium ne shpi. Ne mes te gjithe peshqve edhe nji peshk zezak. Nena me thosh se e kisha ble per te prish syrin e keq. Nejse mo, gjyshi i ushqen nji here ne mengjes dhe nji here ne darke dhe nena rrin dhe i shef se si hane peshqit.
    Ka nja 5 net rresh ajo ngrihet naten dhe i shef ca bojne peshqit. Peshku zezak nuk duket gjekundi. Ngrihet qe me note dhe i tregon gjyshit se peshku zezak naten fshihet.
    He moj koke-djall i thote gjyshi, nje avas ke ti.......
    Inatoset nena dhe i thote, mire ja te shofim, sonte do te te ngre me e pa peshkun.........
    Mbreme rreth ores 1:30 shkon nena me ngre gjyshin. He mor i zi me boje hajde shife ku eshte peshku..........
    Ngrihet gjyshi me gjet peshkun zezak...................
    fillon nena me te vetat, kam dy ore qe rri i shof dhe ska dale asgjekundi.......
    shkon gjyshi tek akuariumi dhe i thote........fajde te flejme se e dsikriminojne te shkretin.........Jo thoshte nena, do ta gjej.......Dhe si perfundim ka nejt gjithe naten zgjuar me gjet peshkun zezak.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Estella : 10-01-2003 mė 10:43

Perjashtuar Maska e shkodrane82
    Anėtarėsuar
    01-05-2002
    Vendndodhja
    Sunshine State
    Postime
    1,750
    hahhaaah sa funny qe qenkan ketu...ce do se une qeshi per kot.....me kap e qeshura per gjithcka..........

Shpirt i Lirė
    Anėtarėsuar
    15-04-2002
    Postime
    898

e vertete e kjo

Sa here me kujtohet nje ngjarje rri e qesh me vete si budallai...

Nje dite do shkoja me 2 shoqe ne opera per te pare "Don Giovanni-n" e Mozartit, dhe pasi bleme bileten mbasdite, (mqs mbasdite ishin me te lira vendet) po mendohesim se ku valle do i kishim vendet ne salle.......

Ngjitem shkallet dhe u futen ne sallen poshte ne katin perdhes dhe i treguam secila biletat nje personi qe rrinte tek dera e salles... me pas pame numrat e karrigeve dhe u ulem secila sipas nr. te biletes qe kishte. Por... vendi ishte disi shume afer skenes dhe afer orkestres nga rradha e 4 dhe jo aq ne qender.... pra filloi secila ankesat... uff sa afer... uff sikur te ishim pak me djathtas... pak me ne qender... do e shihnim skenen dhe operen shume mire... uff, ufff-at vazhduan edhe ca....

Kur na vjen nje burre i veshur me pallto, shik, dhe na pyet: me falni cfare numri ka bileta juaj, pasi me rezulton se keto vendet jane dhe ne bileten time.....?

.. si ka mundesi????

i tregon njera nga ne bileten dhe ai na sqaron se ishim te ulura ne vendet gabim, vendet tona duhet te jene ne sallat lart te godines dhe jo ne katin perdhes te saj, ku ne dhe ishim ulur.

Ok, u ngritem, duke i thene zoterise dhe dames se tij, shfaqesimet tona.... dhe rifilluam kerkimin e salles sone.

Me ne fund arritem ta gjenim dhe ishte ne katin me te lart qe mund te kishte godina e operas dhe vendi yne ishte ku e ku me anesori dhe me i keqi i mundshem nder vendet me karrige (me pas vinin ato te qendrimit ne kembe)....
    Nga aty kishe frike te zgjasje pak koken se te merreshin mendte dhe te dukej sikur kishe hipur ne avion, e do zbrisje me parashute...orkestra, kengetaret dukeshin picirruke dhe kur ne mend me vinin ato ankimet per vendin qe pata ne katinperdhe, jo afer orkestres e jo me ne qender.... me kapi trishtimi e njekohesisht dhe e qeshura .....

Mire qe biletat i deshnim me cmim sa me te lire, por kishim dhe pretendime per vendet ku do uleshim...........

e perfunduam afer shandanit te dritave e kupoles se operas!!!

Alba_Mause lol edhe kur lecova kyt tem pra qesha si i marr?

Un per vedi qeshjen time ma te fort si sdota harroj ka qen nje

Dit feste?

dolem tre shok bashk edhe ty ju njit nje ashencori per me shku ne nje part si u bate aty me ne hypi edhe nje Gru Belge rreth te 40tave ?
    po ishte nje femer shum e pashme

njeri nga sjokt tan foli shqip^o zot ēfar derr femne e bukur ?

po ēnolli ?ajo na u kthy neve me fjla sgqipe Duke na than

Derr femre keni nanat tuja? un at moment kam qesh me lot

se shokt e mi kishin mu ul ne katin e 6 e u ulen ne katin e 2 te ashencorit

se u pren se ajo grua fliste shqip?
    Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...

i/e regjistruar Maska e ALBA
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani (Dortmund)
    Postime
    2,609
    hahahahaha car kam qesh.Keshtu si puna jote me ka ndodh dhe babit tim.Sa kishim ardh ne GJermani ne vitin 90 dhe ishim ne hajm,dhe aty diku afer hajmit nje familje gjermane kishte hedhur mobiljet e shpis se kishte mar shpi te re dhe neve si fukarejt emigrant te fillimit u ndalem aty ,por aty ishte dhe nje familje tjeter po ishin pak te zinj dhe ne mendum se jan libanez
    dhe nuk dinim gjermanisht dhe babi ju foli"O TUNJATJETA LIBANEZ" Plaku me i vjeter se baba im ju pergjigj o tunjatjeta shqiptar,te gjith ngelem te shtangur,dhe ma von u fute babi ne muhabet se ai kishte 20 vjet qe jetonte ne gjermani ,dhe akoma se kishte gjendjen ekonomike ne regull dhe kerkonte mobilje te vjetra per te kompletu shpin,a harrova ishte magjyp i Kosoves pranej ishte zeshkan si libanez
    "Jeten duhet ta paguash me cmimin e vuajtjes."
    .

hahahahahahahahahahahahahah

lol tani emrama un ju tham ke takoj dini shqip se nrysh sflas shqip ma se njeher e vjedhen plaken ?
    Mė vjenė ndonjėherė nė mendje, e nuk shkruaj dot. Mė duket sikur tė gjitha fjalėt para teje janė tė kot! Dhe dal nga kjo gjendje, e bie pėrsėri, e si mund tė jem i qetė kur nė zemėr je ti?! Prandaj shko moj vajzė, shko ti prej kėtej, largohu...

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •