Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 43
    bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

Dashuria apo fëmijët ?

Ok po e bej shpirtin ( Gishtat ) gur dhe po e hap nje teme paska me reale se keto te fundit .

Dashuria thone nuk njeh moshe , rrace , fe , limite etc etc si puna e ketyre romancave ....

Po kur vjen puna te krijimi i familjes dhe njeri nga te dy nuk mund te " prodhoje " kalamaj ? Si shkon puna ? Te ndahen .. apo te pranojne realitetin se ska , sdo kete trashegimtare te gjakut t'tyre dhe thjesht ti nenshtrohen jetes dhe fatit (dashurise ) te tyre ? Kush do triumfoje per ju ketu dashuria apo femijet , gjaku juaj ?

Si mendoni ju ?

ps; Me shume u " frymezova " me kete lloj teme pasi po beja muhabet me njeren dhe po me tregonte per nje shoqen time qe kam pas dikur ne tirone qe ishte ndare mbas 10 vjetesh me burrin per arsye se ai nuk bente femije (me erdhi paksa keq ne fakt ). Sot ajo eshte martuar me dike tjeter dhe pret nje femije me te .
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509
    Po te jesh martuar me nje njeri dhe ai ose ajo nuk ben dot femije, dhe atehere adopto! Dhe po te jete qe ai njeri nuk do te bej femije, dhe atehere nuk duhet te ishe martuar me te qe ne fillim. LOL.
    Ndryshuar për herë të fundit nga kolombi : 04-04-2006 më 00:47

bubbly
    Anëtarësuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Gio ,

mire e ke ti Adopto , por ka shume njerez sidomos meshkujt qe duan faren e vet or ti . Ti psh do e adoptoje ?

PS;Pastaj dhe te adoptosh nuk eshte e lehte , e di ti sa eshte rradha per ate pune ? lol
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Atyre mbase u eshte prishur martesa nga streset e provat per te bere femije. Ka shume mundesi qe dhe i shoqi, duke e ndjere veten me cen eshte bere grindavec. Nese adopton nuk eshte ndonje gje e madhe nese te ben te lumtur. Nuk ka nevoje te adoptosh kineze e ku e di une. Mund te adoptosh dhe nga familja jote, femijen e motres a te vellait.etj.

Per me teper une personalisht di disa raste, kur cifti pas vitesh provash me se fundi ka adoptuar, dhe me pas ka bere dhe vete nje femije.

Gjynah se atyre u eshte thartuar martesa, por nese e do nje njeri, dhe e do vertete, adoptimi nuk eshte zgjidhje e keqe. Duhet ne ate relacion te kete mirkuptim dhe komunikim, gjera qe jane te veshtira te rrine te forta kur stresi eshte i madh.

Ps. Sa per punen e fares, burrat, kur s'kane fare, te mos bejne shume mjau, mjau. Edhe po paten fare, ne keto dite e ne keto kohe, mund te bejne Pllenim Artificial.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Gogla e Kuqe : 03-03-2006 më 14:52

** ParT oF mY LiFe ** Maska e LoveLyBruneTT
    Anëtarësuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    *** Same plaCe I was Last niGht ***
    Postime
    805
    Nese do isha ne nje mardhenie Serjoze dhe (lajmi) se dikush nga ne kish (problem) ose do ishte e pamundur per te krijuar nje familje, Nuk do te me bente te hiqja dore nese do ishim ne nje pozite te tille.... ( do me lendonte ideja ) por nuk do hiqja dore,...
    Sepse Dashurova Njeriun.....

jom mo i bukri katunit Maska e TikTak
    Anëtarësuar
    26-04-2005
    Postime
    1,633
    po qe se o mashkulli qe nuk prodho boje me i tjeter e i thuj atij kaqolit se ky osht i joti

kur ai tpysi pse i ka syte blue kur un ene ti i kena kafe ti i thuj i ngjan stergjyshit

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anëtarësuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    me quani raciste, po une e dua kalamanin tim dhe te te zgjedhurit tim te vecante

Ne fund te fundit, aty eshte lezeti tek pasardhesit e TU, jo te komshise. Nese do te kisha dhe probleme te tjera me kete njeriun e zgjedhur, do t'i jepja duart me njehere, por nese vertet ky do t'ja vlente, merr borxh ne banke dhe kerko ndihme tek doktoret..

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Thumbs up

Citim Postuar më parë nga PINK
    Gio ,

mire e ke ti Adopto , por ka shume njerez sidomos meshkujt qe duan faren e vet or ti . Ti psh do e adoptoje ?

PS;Pastaj dhe te adoptosh nuk eshte e lehte , e di ti sa eshte rradha per ate pune ? lol
    Absolutely!
    Femija eshte femije! Nuk kam femije tani, por edhe po te kem femijet e mi, prape do te doja te adoptoja. Sa per mashkujt qe duan vetem faren e vet, dhe une nuk kam mundesi te kem femije: I say "Hit the road Jack!"

Platonic Lover Maska e EllaCaramella
    Anëtarësuar
    16-12-2005
    Vendndodhja
    Ne ndjenjat e tij
    Postime
    113
    Pink shume tem e bukur zemra. Kam njofur shume cifte te tilla, me vjen shume keq per ata se e di qe vuajn shume. Mgjth une them me e mira e se keqes eshte qe te ndahen, se ka pasur shume raste qe kur jane martuar me te tjer kane bere femij. Femijet jane jeta!! Eshte veshtir te ndahesh nga nje njeri qe e do shume, por duke jetuar bashk, te dy do vuajn dhe sdo ndjejn kurr kenaqsi, me mire ti japin jetes nje shanc tjeter me dike tjeter....psh une personalisht, larg qoft, por nese sdo bej dot femij, dhe ta kem une fajin, do ja le burrit si opsion qe po te doje te martohet me dike tjeter. (ky do ishte fati im, pse te marr ne qaf dhe dike tjeter).
    TY nuk te kam zemer, te kam shpirt, sepse zemra pushon nje dite, kurse shpirti svdes kurre.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-11-2002
    Postime
    1,509

Smile

Citim Postuar më parë nga madame X
    me quani raciste, po une e dua kalamanin tim dhe te te zgjedhurit tim te vecante

Ne fund te fundit, aty eshte lezeti tek pasardhesit e TU, jo te komshise. Nese do te kisha dhe probleme te tjera me kete njeriun e zgjedhur, do t'i jepja duart me njehere, por nese vertet ky do t'ja vlente, merr borxh ne banke dhe kerko ndihme tek doktoret..
    Ti po flet sikur martesa eshte nje fare investimi monetar dhe po llogarit a ke fituar apo ke humbur ndonje gje. Atyre gjerave nuk i dihet. Kur hyn ne nje martese, nuk hyn me mendimin qe po nuk me pelqeu ose po te kemi veshtiresi, pastaj divorcohemi. Nuk kam jetuar ne Shqiperi ka shume vjet tani, por divorc akoma nuk eshte nje concept i pranueshem per Shqiptaret. Call me old fashion!!!

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Përkufizimi i dashurisë!!
    Nga Shpirt Njeriu në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 234
    Postimi i Fundit: 21-05-2024, 15:09
  2. Vlera e fëmijëve në Islam
    Nga Drini_i_Zi në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 04-02-2009, 19:56
  3. Disa aspekte të dimensioneve hyjnore të Muhammedit (s.a.v.s.)
    Nga celyy në forumin Komuniteti musliman
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 30-01-2009, 16:46
  4. Koncepti i Dashurisë Kristiane
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •