Deshiroj te mesoj gjuhen angleze nepermjet kompjuterit por nuk e kam te lidhur me internet ne shtepi.
dua ndonje program me metoda amerikane ose angleze.
Brenda mundesive ne qofte se mundeni me ndihmoni.
Faleminderit per ndihmen.
Deshiroj te mesoj gjuhen angleze nepermjet kompjuterit por nuk e kam te lidhur me internet ne shtepi.
dua ndonje program me metoda amerikane ose angleze.
Brenda mundesive ne qofte se mundeni me ndihmoni.
Faleminderit per ndihmen.
vari leshte
Si fillim thuaj ku jeton, pasi vendndodhja juaj thote: Inside Matrix.
Nejse, ne treg ka dale tashme mesimi i gjuhes Angleze me disk (CD) + dhe nje liber. Nuk besoj te jete shume shtrenjte pasi ketu ne Elbasan e perfshijne brenda nje oferte. Pc + Printer + Paketa e gjuhes Angleze = 65.000 (te reja).
Jeta ime, mban emrin e saj..
pershendetje,
shume mire qe po fillonn te mesosh gjuhen angleze...eshte shume e rendesishme...
po te bej attach nje material me fazat e para ne pdf....shikoje njehere...
sapo e provova por eshte me shume se limiti..me dergo adresen tende MP dhe ta nis me email!!
cikita
Cikita Nese Ke Mundesi Te Ma Nisesh Dhe Mua Me Atach
Eshte Vertet Gje E Bukur Te Mesosh Gjuhen Angleze Pasi Eshte Gjuha Kombetare
Nese Mundesh E-mail Tim E Ke Ne Profilin Tim E Kam Yahoo
Do Ta Dija Per Flm
Takohemi nė Ditėn e Gjykimit
Ktu ke nje link te nje computeri elektronik dore qe mund ta moresh gjithanej. Ka gjuhen shqipe edhe gjuhen anglisht. Ka nderrim nga shqip ne anglisht nga anglisht ne shqip. Hudhi nje sy se kte fjalor elektronik e kom une edhe me duket shume i domosdoshem.
http://www.albasoul.com/ectaco/dicti...-albanian.html
Mr_Tironci
Gest
Flm Per Kte Link Po E Kam Pare Dhe E Pash Perseri Kjo Qeka Me Pagese , Ndonje Ndihme Se Si Mund Ta Mare Dhe Ta Istaloj Ne Pc Time Dhe Te Jet Pa Pagese , Se Me Te Then Te Drejten Un Spo E Kuptoj Ktu Si Duhet Te Veproj
Flm
Eduardo un e kom ble ne fakt mo lire se kaq sepse e kom mor ne telefon po ngaqe se kom mo linkun te dhash nji ide se osht menyr shume e mire ne fjalorin elektronik. Nga anglisht mund ta kthesh ne shqip, edhe nga shqip mund ta kthesh ne anglisht ka dy procese gjo qe me duket shume e mire. Po ashtu kerko ne google ene do te dalin afersisht fjalore te ngjashem. Ma ha menja se do jen me shtrenjt se un e kom ble para 5 vjetesh![]()
Mr_Tironci
ti mire e ke qe eshte gjuhe e bukur por gjuhe kombetare eshte Shqipja per ne ndersa anglishtja eshte nderkombetare!!! qe te jemi te qartePostuar mė parė nga Bota_E_Jona
![]()
E Nga Nxitimi Lol
Nese Me Ndihmon Dot Njeri Per Te Me Dhen Noi Program Qe Ta Istaloj Ne Kompiuter
Flm Te Gjitheve
ta nisa me email ate...materialin....nqs doni kam dhe fjalorin ectaco qe eshte anglisht -shqip dhe anasjelltas....Postuar mė parė nga Bota_E_Jona
me thoni tju a dergoj me email...
kalofshi mire!
cikita
Krijoni Kontakt