Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    Emathia Maska e MaDaBeR
    Anėtarėsuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Nė ēdo vend ku ka jetė
    Postime
    5,321

Pershendetje!

Te nderuar Administrator dhe SuperModeratore, une kisha hapur nje teme te re ne nenforumin "Ne Kerkim Te Romances" me titull " Si do vepronit ne kete rast", por sot sapo hyra ne forum shikova nje mesah privat nga leci, ku thuhej se tema ime u transferua ne nje vend tjeter pasi ishte hapur jashte rregullave te forumit, ose ishte hapur ne vendin e gabuar. Ndoshta mund te kete qene nje ngaterrese pasi njerez jemi dhe gabojme, por temes sime i ishte ndryshuar vetem emri, duke ja vene emrin temes "Si te ja bej", dhe kur klikon mbi kete teme, kalon direkt te tema qe kam hapur une. Ju lutem shikojeni dhe njehere, dhe ma riktheni temen ne emrin qe e kam hapur une sepse ishte ajo tema tjeter qe meritonte te fshihej ose te kalonte ne PDG, pasi ishte bere chit-chat me te vertete.

Me konsiderate lukas!
    Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Nuk mendoj se eshte bere me qellim,por ama ishte nje teme tjeter "Si tja bej" qe ishte per turp dhe vete hapesi i temes dukej qarte qe kishte synim te tallej me anetaret e forumit.

Kini parasysh keto lloj temash ose me sakte chit chatet qe behen brenda temave.

Me Respekt Lindi

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Lukas!
    S'ka faj Leci ne kete pune,gabimi ishte i imi ngaqe tema jote kishte afersisht te njejtin titull me nje teme tjeter qe duhej transferuar tek PDG dhe gabimisht transferova tenden.Me vone kerkova qe te ritransferohej tek Romanca,nuk e di nese e kane bere.Do e kontrolloj tani.

Kerkoj ndjese per shqetesimin e sjellur
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Trazuar nen qiellin blu Maska e Blue_sky
    Anėtarėsuar
    29-05-2004
    Postime
    2,300
    Tema jote eshte serish aty ku duhet te ishte.Ne provojme te jemi sa me shume prezente qe dhe te moderojme kur duhet,por 24 ore online s'mund te jemi.Shqetesimet tuaja mund te na i beni te ditur direkt,do mundohemi ti zgjedhim sa me shpejt.

Kalofsh mire!
    Kam vetem nje limit: qiellin!

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •