Kam kohe qe po vizitoj Forumin Shqiptar, Shikoj cdo teme qe nga fillimi ne fund, dhe jam dakort me debatet ne politike, mbi verejtjet ne poezi, kritiken ne art, ironit te romanca, etj.
Por nuk ndjehem aspak mire kur shikoj te tre forumet qe permbledh "Bota Shpirterore" se si shqiptaret zihen, ofendojne, e nxjerin dufe kunder njeri-tjetrit, debate nga me skandalozet, Bibla nuk eshte fjala e zotit, islami-terrorrist, shqiptaret-turq e lloj lloj temash te tilla.
Perse njerezit nuk meren me hedhjen e ideve te pasterta, secili sipas besimit qe ka, te shkruajn se cfar thot zoti per familjen, shoqerine, edukimin, shkollimin, lutjet, faljet qe bejne. Perse patjeter duhet vene perballe Bibla dhe Kurani e te lindin debate qe se kuptoj se si mund te kthehen ne grindje.
Shpresmir, qe te dy jemi moderator te bota shpirterore ti te Kristianet edhe une te Islamet, qe te dy kemi besime te kunderta. Le te na bashkoj Shqiptarizmi dhe te respektojme njeri tjetrin ashtu sic kan ber te paret tane. Te meremi me ate cfar thash me larte, dhe ne asnje menyre mos te lejojme me debate te tilla ne forumet te cilat jemi zoter vete.
---------------------------------------------------------------------------------
Se zoti vet e tha me goje
Kombe do te shuhen permbi dhe
Shqiperia do te roje!
per te, per te, luftojme ne
Krijoni Kontakt