Close
Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 20
    musliman krenar Maska e Shiu
    Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Mua me duket se me FJALE pershkruhen PROBLEMET.
    Nga fjalet e tua i nxjerr konkludimet e tua, nuk mund te imagjinoj cka ke MENDUAR por cka ke THENE gjegjesisht SHKRUAR.
    Prandaj, ose shprehu qarte ose nese nuk ke aftesi te shprehesh, eshte me mire te mos flasesh.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Kjo eshte tipike. Ti kapesh per nje fjale "shkruajtur" apo "shkruar"!Dmth me shume te paska rendesi gramatika se sa tema!Kur shof te tjeret qe shkruajne at qe te pelqen ty dhe bejne shume me shume s eune gabime ne shkrim, nuk te pengojne!
    Tipike kur nuk don te flasesh per probleme athere don te me gjejsh gabime gramatikore!
    Nuk e di ndoshta e ke babain hoxhallare ne Tetove dhe je prk per ate qe kam folur per prifterinjet dhe oxhallaret por mos u ofendo se nuk jane te gjith te njejte.Nese don te diskutojme cestje fetare Ok, ne se jo mos u merr me gramatike se nuk jemi ne ndonje gazete.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Hoxhallaret e jo oxhallaret.
    Nuk jam nga Tetova por nga Kosova, njejte sikurse ti.
    The greatest obstacle to discovery is not ignorance - it is the illusion of knowledge.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Po ketu nuk eshte forumi i gjuhes.
    Une ate e bera gabim "llapsus" por ti me tere ate shkolle qe ke thue "njejete sikurse ti"! Po mos duhet "njejte sikurse edhe ti"?
    Une nuk jam nga Kosova e as ti nuk je, por ket nuk dua ta diskutoj ketu se nuk eshte vendi. Sikurse te kishe korigjuar gabimet e te gjithvet sikur ato te miat kishe verejtur se nga Kosova shkruajne shume gj ne vend te Xh dhe q ne vend te ē.
    Vertet kam shume shoke kosovarė dhe skemi kurrfare problemesh, keta qe une i njof ma se shumti jane te fese muslimane por nuk kam verejte se jane fundamentalist. Ne nuk bejme lufte e as qe e kemi ndermend.Ti nese je nga Kosova ateher nuk je i kombesise shqiptare mu per kete qe e ceka.(ē,q-xh.gj).
    Shendet!

Ps
    Lej ato private, fol pakez per temat si per shembull shkaqet qe bota gjindet ne kete gjendje sot, etj.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga iliria e para : 19-05-2003 mė 16:14

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    (ē,q-xh.gj) loooooooooooooooooooool!

Fol ti per shkaqet qe bota gjindet ne kete gjendje si nismetare e temes, por mos harro se pari ta shikosh gjendjen tende te mjere intelektuale e pastaj ate te botes.

Lexoje prezentimin tim, do te shohesh prej nga jam.

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    4,907
    Student, shpesh nuk pajtohem me ty, por kesaj here po.

Kombi mbi te gjitha

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    E po, une moti po pres nga Iliria e para te filloje te shkruaje tema seriozisht, por asgje s'del nga ajo. C'te bej? Ajo vec di te vjelle helm e vrer kunder muslimaneve gjersa as emrat e atyre shteteve s'i ka permendur. E cfare kemi ne shqiptaret muslimane te bejme me historine e shteteve arabe une nuk di, kjo duhet te dije. Ne fakt, as qe din gje, vetem po flet kot.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 19-05-2003 mė 16:40

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    "por me arme nė dorė ka luftuar pėr idealin e Skėnderbeut pėr ēlirimin e trojeve shqiptare"

Ideali i Kastriotit nuk ishte qe te kishte hoxhallare dhe kulture te azise ne trojet e tij. Po te kishte mbijetuar ideali i tij, nuk e di nese do te dinim se c'do te thote fjala hoxhe sot. Fjala hoxhe dhe Skernderbe ne te njejten fjali si njerez te te njejtit ideal eshte qesharake duke patur parasysh historine.

Le te most e kthejme heroizmin e popullit Kosovar ne heroizem te hoxhallareve ju lutem.

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Student,

Kastrioti dhe hoxha per "ideale te njejta" eshte absurde duke patur parasysh historine. Shpjegova mesiper se perse jane absurde apo jo?

Persa i perket asaj pjeses se dyte, duhet te kuptohet se detyra e hoxhes eshte tek feja e tij ne radhe te pare dhe jo tek "trojet shqiptare" sic mundoheni ta paraqitni ju. Nese ishte i zjarrte ne lufte, ai ishte sepse e shikonte ate si nje lufte fetare ne mes kristjanizmit dhe muslimanizmit dhe jo si nje lufte ne mes Shqiptareve dhe serbeve. Po te ishin hoxhallaret aq "patriote" sic mundoheni ti tregoni ata ketu, atehere historia do te ishte e mbushur me hoxhallare patriote qe luftuan kundra sundimit turk apo jo? Te kthesh idealin fetar te nje klerikut, i cili perdor si gjuhe te zgjedhur te lutjes gjuhen arabe, ne ideal te shqiptarizmi, ajo eshte me se absurde.

p.s. Shpresoj te mos keni ardhur ketu me shpresen se te gjithe duhet te jene dakord 100% te kohes me ato qe shkruani. Ajo fjalia e fundit me sharjet personale te ben te mendosh nje gje te tille.

Anėtarėsuar
    20-02-2003
    Postime
    1,040
    Postuar mė parė nga Iliri88

Persa i perket asaj pjeses se dyte, duhet te kuptohet se detyra e hoxhes eshte tek feja e tij ne radhe te pare dhe jo tek "trojet shqiptare" sic mundoheni ta paraqitni ju. Nese ishte i zjarrte ne lufte, ai ishte sepse e shikonte ate si nje lufte fetare ne mes kristjanizmit dhe muslimanizmit dhe jo si nje lufte ne mes Shqiptareve dhe serbeve.
    Iliri88,

mos fol nga hamendja kur nuk i njeh faktet e luftes ne Kosove.

Lufta ne Kosove nuk ka qene lufte fetare por clirimtare.

Shkau nuk eshte shikuar si i krishtere por si OKUPATOR. E fakti qe okupatoret kane qene te krishtere le te te beje te mendosh pse pikerisht "shtetet e krishtere" si Mali i Zi, Serbia, Maqedonia dhe Greqia i kane copetuar dhe mundohen edhe me tej t'i copetojne trojet shqiptare duke kryer masakra dhe shkaterrime ne mase me metoda monstruoze qe sigurisht nuk jane frymezuar nga Bibla, i cili eshte liber i shenjte dhe predikon paqe midis njerezve.

Ata qe kane luftuar per te cliruar Kosoven, kane luftuar per clirimin nga okupatori e nuk kane bere lufte fetare kunder krishterizmit sepse po te ishte lufte fetare atehere do t'i vritshin edhe shqiptaret katolike, dic qe nuk ka ndodhur fare, por bashke kane qene ne frontin e luftes pa dallim feje.

Pra, ata qe kane luftuar per clirimin e Kosoves, bashke me ta edhe hoxhallaret, kane luftuar per clirim te atdheut nga te huajt, te njejten gje qe kane bere edhe heronjt tjere kombetare, te medhenj e te vegjel.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shiu : 29-05-2003 mė 14:47

Faqja 2 prej 2 FillimFillim 12

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •