CARPE DIEM tha latini..
ehhh
Ska gje zemra ime kenaqesia ime lal.
Edhe te lutem Brari nese ste vjen keq shpjegoje pak kuptimin e asaj fraze qe ke thene lal se kete gjuhen me kode nuk e kuptoi une.
Me respekt Angel
Angel mos mi zbardh dhembet shum ti mua
me ata dhemb ok se te shqyva te ha ne dhemb ene ti thyej thonjt
kuck ehehehe cka kie me djalin qe i thu ashu
verr derr ne interviste goc e keqe.
Jeten e vlereson kur ke ndjere vdekjen fare afer. Atehere e kupton vleren e jetes dhe mundohesh te shikosh vetem anet pozitive te saj. Bile edhe atehere kur ajo te ka ardhur ne maje te hundes.
Osi
Osvald
Eshte e vertet per pjesen derrmuese te njerezeve ta vleresojne me shume jeten atehere kur e ndiejn qe po mbaron.
Por ama ka edhe perjashtime ka edhe nga ato raste kur njeriu i eshte afruar shume vdekjes or sic thote populli "e kam pa vdekjen me sy" edhe perseri ka nje opinion negativ per jeten qe jetojme sot ose per jeten qe ka patur ai/ajo.
Ka nga ato njerez qe me shume e vuajne jeten me shume e vleresojne dhe duan vdekjen.
Mbase te kesh frike nga vdekja eshte normale per te gjithe por kur vertet ke tejkaluar ate fazen qe ke pa vdekjen me sy, te them te drejten nuk te duket dhe aq e keqe vdekja.
Une personalisht e kam tejkaluar ate ose e kam pare vdekjen me sy para 4 vjetesh, jam mbytur ne liqen dhe kur une kam arritur me trurin ta pranoi qe ky eshte perfundimi im, sadoqe kisha gjithe ate kohe nen uje sadoqe skisha mar fryme jam ndier teper e lire e qete dhe per here te pare ne jeten time kam arritur nje paqe mendore dhe shpirterore ne te njeten kohe dhe cdo gje me eshte dukur teper e bukur dicka madheshtore po me terhiqte dhe une po shkoja drejt saj, te them te drejten kur me kan nxjer nga uji edhe sot ka raste qe e mallkoi ate person se me shpetoi ne momentin kur skisha nevoi per ndihme ne momentin kur e kisha pranuar perfundimin dhe isha teper e lumtur.
Dmth une gati gati desh ndryshova bote por ajo sme ka bere ta vleresoi jeten me shume sepse tashme skam frike nga vdekja.
Ne jeten normale asnjehere nuk kam arritur ta ndiej ate paqe mendore dhe shpirterore ne te njeten kohe, por perseri jeten kam deshire ta jetoi sado e veshtire sepse per mua eshte nje test njeriu shume mire kenaqet me te miren gjithmone por ama nese se shijon te keqen asnjehere nuk arrin ta vleresoi te miren.
Cdo beteje e fituar eshte nje njohuri e duhur dhe nje kenaqesi e pakufishme.
Me respekt Angel
Bravo ANGEL 4 u ......
Kesaj i thuhet jete e jetuar........
ke humb fare .......
suksese kudo ......bye je nice......
see u!
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
Faleminderit Letersia edhe ti je shume nice lal
por ama te lutem mos i lej ato rjeshtat me pika se me ben te dyshosh.
veji ca fjale lal.
te kam xhan
XXXX Angel
Ato ka jeta se nuk kambaruar lol.....
se po te vej vetem nje pike gjithcka mbaron......
Jetoje edhe jeten time po e deshe ......
have a good time ....
Dyshimi eshte kulmi i jetes ....me shume se enigma apo misteri.....
Te rrosh apo mos te rroshkj eshte ceshtja ......bye....
Prį, mallkue njaj bir Shqyptari,
Qi ketė gjuhė tė Perendķs,
Trashigim, qi na la i Pari,
Trashigim s'i a lźn ai fmķs;
Edhč atij i u thaftė, po, goja,
Qi e perbuzė ketė gjuhė hyjnore;
Qi n'gjuhė t'huej, kśr s'āsht nevoja,
Flet e t'veten lźn mbas dore.
AT Gjergj Fishta
jeta eshte e bukur kur di ta jetosh
**Gezimi , lumturia, deshperimi dhe loti im varet nga ti.
Krijoni Kontakt