Close
Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 33

Tema: une dhe ajo

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga Julius
    Mos i thuaj gje fare lepurush. Mundesisht zhduku nga qarkullimi per ndonje jave, dergoji ndonje mesazh pikant, po e mori per keq thoji qe ke ngaterruar numrin. Do ia dergoje nje goce tjeter (gjoja). Cmende nje cike, keto ngordhin t'i cmendesh pak.

Jo jo kjo nuk funksionon te te gjitha femrat , mos harro ka dhe nga ato qe jane indeferente n'kulm (si puna ime psh lol ). So me kete "mundesi" ti i push way me shume ... duhet te studiosh tipin e femres ne rradhe te pare... pastaj vepro.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anėtarėsuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    O Pink dakort me ty. Kjo pune eshte si nje loje per dy vete. Duhet te krijoje background tjetri per te luajtur. Keshtu i jep pak kolorit. Pastaj nga sa thote lepurushi ajo e merr ne tel e provokon etj, dmth ka interes. Nese ky nuk e humbet toruan si Xhaferi simiten del i fituar. Nese vete e i thote drejt e ne sy, do te thote game over. Lepurush Be cool. E mos fol dokrra jo nuk duroj dot e budalleqe. Ky eshte test, test, test. Po e kalove "do te ta japi", se keto ngordhin kur mendojne se japin. lol
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    16-06-2006
    Postime
    5
    flm Julius do ta provoj nje here se vetem indiferentin nuk i kam berete shikojme ku do dalim sepse qe do eshte e sigurte se e shpreh por jo te mua. ej PINK po ti aq indiferente je mi? flm edhe ty

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Dukesh qe nga ato qe shkruan e nga nicku qe je cik soft... Lol. Femrat duan burrrrree ne krahe, jo lepulusha per te luajtur. Te ka pare qe je si femer e t'i ka dhene duart, s'do mend kjo pune.

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    Mos i thuaj gje fare lepurush. Mundesisht zhduku nga qarkullimi per ndonje jave, dergoji ndonje mesazh pikant, po e mori per keq thoji qe ke ngaterruar numrin. Do ia dergoje nje goce tjeter (gjoja). Cmende nje cike, keto ngordhin t'i cmendesh pak.

O lepri e ka mire julius ec se funksionon kjo gje se nje rast identik kam dhe une po bej pak indiferentin dhe po me ecen qe cfare nuk i kam bere asaj mer kur vjen puna kam aritur dhe e kam ofenduar rende dhe prap indiferizmi po ben te sajen

vdesin gocat kur ben indiferentin ta garntoj + qe e paske identik si ky muabeti im dhe mos u merzit se une kam nja 5 muaj qe i rrij nga mbrapa kesaj dhe nuk e vras mendjen fare

hajde ishalla te ecen ca te them une ose kap ndonje tjeter mer se nuk mbaruan gocat

KuCoVaR Maska e Olimp
    Anėtarėsuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    ca jeni ju keshtu mer ti FLORIRI dhe Kuqalashja ne vend ta ndihmoni me ndonje keshille e vini ne pesimizem papapapapap oooooooooooooo lepri degjo shokun ti se nga muabeti im ndryshon vetem se une e kam pas dite pa shi dhe ka qene ditlindja ime thjesht e propozova dhe pike nuk e prava mendjen bej indiferentin dhe po nuk deshi vrja mer burr se ka goca plot veri emrin ne liste dhe vazhdo rradhen ok lepri hajde ciao

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    13-05-2006
    Postime
    42
    Deri sa ajo te therret ne tel.,nenkupton se ndjen diqka per ju.
    Mire kane thene diskutuesit paraprak,largoju pak nga ajo ,do ta pashe se si do te te vie pas.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-06-2003
    Postime
    1,550
    o lepri he mer e rregullove muhabetin prap me gocen apo jo?

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Se mor vesh lepurushi1 ose nuk te kuptoj me sakte,sepse nga c'ke thene ti nuk le vend te te japesh nje keshille ose sygjerim.

Lindi

ne krahet e zemres time Maska e LOTI_NE_SY
    Anėtarėsuar
    24-04-2006
    Vendndodhja
    brenda ne shtepi edukoj dy arushet e mij us
    Postime
    105
    [QUOTE=Kuqalashja]Dukesh qe nga ato qe shkruan e nga nicku qe je cik soft... Lol. Femrat duan burrrrree ne krahe, jo lepulusha per te luajtur. Te ka pare qe je si femer e t'i ka dhene duart, s'do mend kjo pune.
    [/QUOTE

hahahahahahaa cme ke shkrir ne gas moj e uruar ...ke then nje fjal te madhe tanii vajzat duante jesh burr jo lepurushi .....esht e vertetet ...po ky lepurushi besoj se e ben terkuz hiqe dhe mos e keputlol ....po ty ajo mbase ste do more vellacko mos ju vardis se po te te donte nuk te provokon ....mos u trego mendje leht tregohu pak me i qart pse si dhe qysh mbase te japim ndonje mendim....

shendet vella se vajza ka ty shtysh me kemb prandaj mos u leqendis se do gjesh nje tjeter me mis lool shaka

Faqja 2 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •