Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134

Red face A mundet ndokush me ma gjet........

Hej ju lutem a ka mundsi me ma gjet ndokush lojen metal slug 1 ose 2 ose 3 se kam shikuar me dite te tera por nuk kam mundur ta gjej , nese ndokush mund te gjej le ta poston se shum e kam ne qejf kete loje . Mundsisht me qen full version . Me respekt Arianiti

Ego? Superego? Maska e Harakiri
    Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    "Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"

i/e regjistruar Maska e arianit_real
    Anėtarėsuar
    07-08-2006
    Postime
    134

Red face metal slug

hej hakiri qat metal slug , 1 , 2 i downloadova por spo di ku me i qel ata spo bajn a mundesh me ma qit psh setupin ose .exe une spo di ku me i hap keta .bin ne qofte se mundesh mem ndihmu prap . Faleminderit per mirekuptim

Citim Postuar mė parė nga arianit_real
    hej hakiri qat metal slug , 1 , 2 i downloadova por spo di ku me i qel ata spo bajn a mundesh me ma qit psh setupin ose .exe une spo di ku me i hap keta .bin ne qofte se mundesh mem ndihmu prap . Faleminderit per mirekuptim
    Nese lojen e ke shkarkuar per playstation 1 Ose ps 2 (metalslug 4 me sa di une) atehere nuk ka asnje file .exe .duhet ta djegesh ne disk lojen dhe pastaj ta luash me konsolen ps1.

Citim Postuar mė parė nga Harakiri
    O bjordi po ndonje metal slug per pc a mund te gjesh?

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Ah une kisha mendimin se e kishit parasysh qe keto lojera luhen ne emulatore. Mire pra e fillojme nga fillimi...

Emulator - program qe imiton konsole/platforme lojerash (si psh. Sega Genesis, Super Nintendo, NeoGeo, PSX etj.)

Rom - imazh i djegur nga nje loje e percaktuar (si psh. Metal Slug)

Bios - file qe kerkohet nga disa emulatore ne menyre qe te funksionojne

Pra qe te luash Metal Slug 1/2/3 do te te duhet se pari nje emulator. Une sugjeroj WinKawaks (500kb). Mund te shkarkohet duke klikuar ketu.

"Unzip" file dhe hap dosjen winkawaks156 (ose c'faredo versioni te jete). Me pas hap dosjen roms. Lere kete dosje te hapur sepse mbas pak do kopjosh disa files ne te.

Me pas do te duhet te shkarkosh bios (200kb). Mund te shkarkohet ketu.

Mos "unzip" kete file dhe kopjoje ne dosjen roms.

Me pas duhet te shkarkosh lojera. Meqe ti ke shkarkuar Metal Slug 1 dhe 2, kopjo keto 2 zip files (mos i unzip) gjithashtu ne dosjen roms. Tani shko tek dosja winkawaks156 edhe njehere. Hap programin WinKawaks.exe. Shko ne File->Load Game. Ne anen e djathte te dritares do shohesh tre mundesi: All, Only Available, Only Missing. Kliko Only Available. Kliko Scan for new. Sigurohu qe kutite Show Neogeo Games, Show CPS2 games, Show CPS1 games jane te klikuara. Sigurohu qe kutia Hide Redundant Games nuk eshte e klikuar.

Normalisht emrat e lojerave qe ti ke shkarkuar duhet te shfaqen ne liste. Kliko 2 here tek titulli i lojes qe te filloje. Neqoftese do te ndryshosh butonat qe perdoren gjate lojes shko tek Game (mbasi te kete filluar loja) -> Redefine Keys Player 1...dhe ndrysho butonat. Shtyp Alt dhe Enter qe loja te hapet ne te gjithe ekranin. Per mundesi te tjera grafikesh hidhi nje sy opsioneve nen kategorine Video.

If i ruled the world... Maska e GinoTheGodFather
    Anėtarėsuar
    01-02-2004
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    311
    Nje menyre tjeter per te luajtur ato lojrat e lartepermendura eshte te shkarkosh mame32 ose neoragexp. Te dyja keto jane si ato lojrat me "cetona" dhe kane ne brendesi shume lojra.
    GinoTheGodFather

O harakiri ajo adresa www.romnation.net ishte shume e mire por un nuk munda te shkakoj asnje loje per sepse faqja kerkonte te aktivizoja cookies. Une i aktivizova ato dreq cookies por prap e njejta gje. A ke ndonje adrese tjeter si kjo ?!?!?

Anėtarėsuar
    07-10-2004
    Postime
    638
    Une nuk kam patur ndonjehere problem te tille me ate website. Ndoshta ky problem ndodh kur perpiqesh te regjistrohesh (nuk ka nevoje te resjistrohesh te shkarkosh roms)? Ose ndoshta ka ndonje problem me Internet Explorer. Une perdor Mozilla Firefox. Provoje njehere ndoshta ta zgjidh problemin. Nqs jo une mbaj mend websites me roms Planetemu dhe Poweremu po nuk e di a jane aq te mira sa c'kane qene njehere e nje kohe.

Edhe une mozillan perdor por prap e njejta gje! E provova edhe me ie por e njejta gje. Po i provoj njehere ato adresat! Ej mund te me besh nje nder a mund te ma dergosh me e-mail rom per mame 32 Metal slug 2 , ate qe eshte 17 mb .

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. ndime kush mundet
    Nga Soft_LundrO nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-05-2009, 05:34
  2. kush mundet me ma gjet Romanin "ra berati" te bilal xhaferi
    Nga 100% MERENGUES nė forumin Gjuha shqipe
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-02-2009, 18:06
  3. Zhvillimet politike post-Rugova nė LDK
    Nga EveryWare nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 07-07-2006, 12:39

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •