Loja ishte Mortyr 2
gjeni kete
![]()
Loja ishte Mortyr 2
gjeni kete
![]()
Kingdom Hearts. Apapa ca muzike fantastike ka kur perballohesh me Sephiroth. Kjo tjetra gati me ka mbushur mendjen te blej nje Xbox360:
PS Gerdi ka dale Devil May Cry 3: Special Edition per PC nqs je interesuar. Une do e shkarkoj sepse eshte e pamundur ta mbaroj ne PS2 nje mision qe te detyron te mundesh te gjithe bosat njeri pas tjetrit, keshtu qe shpresoj te shkarkoj ndonje trainer per versionin PC![]()
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
per lojen sia kam iden kush ishte me then te drejten Devil May Cry e morra gati 2-3 muaj perpara per PC dhe ate pjese qe duhet ti kaloje te gjith bosat se kaloja dot normalisht kshuqe e kalova me trainer, me shume me acaroi pjesa qe duhet te kerceje mbi kuba
Loja ishte Lost Planet: Extreme Condition per Xbox360. Kjo loja tjeter eshte per PC. Kete pikturen e mora sot kur po luaja. FPS "old school" (nuk ka puzzles e budallalleqe te tilla, vetem vrasje) pavaresisht se eshte relativisht e re.
Sa per DMC3 s'me pelqeu fare se si e kishin kthyer per PC. As ishin munduar fare (nuk kishte as opsion "Exit", pervect alt+f4). E fshiva mbas 10 minutash.
"Kto pershembull i kput ai neni per pervetsimin e burrave t'martum"
kjo fig. e fundit me duket esht Quick
Femra ne Sex:
Akmerikanka: o yes o yes
Gjermanja: ja gut ja gut
Shqiptarja: "mos i trego kerkujt"
Postuar mė parė nga Harakiri
Ka shum kohe qe ka dale , un ta sygjeroj sepse kenaqsia e kesaj loje eshte kur luan me [ VIRGIL ] vetem per kte e kam luajtur se ja kam nxjer fundin pale sa here.
DasHuRia PerBeheT NgA dY PjeSe NdJeNjaT DhE PreKjA
un se kam luajtur versionin per PS2 kshuqe isha mir me ate. Per lojen me duket se kam par nje trailer per ate po tani sme vjen ne mendje emri te shof po e gjeta prap ate trailerin :PPostuar mė parė nga Harakiri
Krijoni Kontakt