te jete femer njehere se sikur kane filluar ti harrojne pak cilesite e kesaj fjale anetaret e seksit femeror
Te te dashuronte
Te ishte e sinqerte
Te ishte e bukur
Te ishte e mire ne seks
Te ishte me shkolle (e diplomuar)
Te ishte nga nje familje e mire
apo Thjeshte nje vajze si te ishte fati yt
te jete femer njehere se sikur kane filluar ti harrojne pak cilesite e kesaj fjale anetaret e seksit femeror
...Ne pyetjen e mitjukut...QFARE PREFERONI NGA I DASHURI YT...Vet preferoj te pik nga QIELLIIIiiiiiii....iiii....ii....
![]()
.... ( Pershendetje te perzemerta per hapsin ekesaj teme....Mitjuk
"Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"
--------------------------------------------------------------------------------
...Ne pyetjen e mitjukut...QFARE PREFERONI NGA I DASHURI YT ...Vet preferoj te pik nga QIELLIIIiiiiiii....iiii....ii.... .... ( Pershendetje te perzemerta per hapsin ekesaj teme....Mitjuk
__________________xixe xixellonja
pershendetje
takisha imagjinuar se do ta deshirojshe qe i dashuri yt te te pikte nga qielli do ta kisha vendosur dhe ate ne sondazh
hahaha![]()
moj naqe ta uroj nga zemra te te plotesohet deshira e jotedhe ta uroj me shpirt
respekte nga mitjuk
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
E Dua Te Kulluar ,sic Jam Edhe Veteeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Po Kur Te Them Te Kulluar ,te Mos I Ket Mbet Pike Gjeje E Keqe ...
Kete Preferoj Une Dhe Pikkkkkkkkk
A bene keshtu, ëëëëëëë..., nje pyetje si"
-Ku mund te gjej paketin komplet?!
se keto gjera nuk merren ndaras,
Dashuri pa sinqeritet?!! ncuk
E shemtuar dhe te dashurohesh ka veshtiresi ketu!
Te jete nga familje e "keqe" apo e "mire", nuk di... preferohet te jete edhe nga familje e mire, po ska gje nese eshte vet e mire.
He, e mire ne seks c'eshte kjo ?
Shkolla eshe shkolle nje gje shume e pelqyeshme,
Fati, ky hedhe poshte gjithe cka kam thene deri ketu.
Ju uroj me te mirin fat te gjitheve ne kete pike, ky eshte portiku i lumturise...
Sa me shume fat
![]()
Aeneas Dardanus
Lavdi, pasthirrme fosilesh, germadhash e rrenojash vershelluese. -Eja pas meje!...
Partnerja ideale per mua do te ishteeeee.....s'ka rendesi bukuria....as gjatesia
biles do te doja te ishte e gjate mundesisht 1.20 cm.....dhe me koke te madhe dhe te sheshte nga siper.Ju do te pyesni perse?!Po sepse ne kete menyre kudo qe te ishim,qofte duke ecur rruges qofte ne ballkon,do te mund te vendosja mbi te
goten e rakise dhe filxhanin e kafese dhe ne te njejten kohe mund te bisedonim me njeri tjetrin e te thurnim plane per te ardhmen...![]()
une e du te dashuren me lek
shkurt me ken bose
plus e du me me pas syte e bukur buzet e bukra
dhe gjoksin e bukur sepse per keto tre gjera cmendem pas nje femre
po pse mar burr se je milioner ti,e dashke dhe te dashuren miljonere?Postuar më parë nga goldian
ka don mej cu mar burr tan ata lek?lumi ajo vajz qe te qet ty ne kurth!se qef tash ban me ty!miljoner maaaaaaaaa!
ahahahahahahha sa modeste njona me nje citim dy gjera vuri ne dukjePostuar më parë nga alnosa
te pershendes![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Po ajo e fundit sikur i anullon te tjerat. Se me fat kuptohet qe te jete i perkryer per ty ne te gjitha drejtimet, apo jo?
So the **** whaaaat??!!
Krijoni Kontakt