TE JET I SINQERT(te me doje per ate qe jam,jo per ate qe kam,sic ndodh zakonisht )TE JET i DIPLLOMUAR.
Te te dashuronte
Te ishte e sinqerte
Te ishte e bukur
Te ishte e mire ne seks
Te ishte me shkolle (e diplomuar)
Te ishte nga nje familje e mire
apo Thjeshte nje vajze si te ishte fati yt
TE JET I SINQERT(te me doje per ate qe jam,jo per ate qe kam,sic ndodh zakonisht )TE JET i DIPLLOMUAR.
Ndryshuar për herë të fundit nga bebushja : 05-11-2006 më 05:34
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
Postuar më parë nga bebushja
te me doje per ate qe jam edhe jo te me doje po qe se jam me diplome apo jo !!!
diploma nuk vlen po nuk qendroj ne mes dashuria edhe ne kohet me te veshtira !!!
YoUr DrEaM Is YoUr DeStInY...
hmmmmmm SaS nje mendim dhash mo( ai qe dua i ka te dyja keto qe permenda lartPostuar më parë nga SaS
)
![]()
Asgje nuk e tradheton me teper karakterin e nje njeriu se sa gjerat me te cilat ai tallet.
po te mos ishte i diplomuar nuk do e doje ti ?????atehere qenka kot kjo dashuri per mendimin tim bebushia !!!
hmmmmmmm TI E QUAN KOTE EEEEEEEEE? OK EC PYET ATE SE E QUAN DASHURIN TONEPostuar më parë nga SaS
![]()
Postuar më parë nga bebushja
une nuk pyes njeri !!! vetem se e di qe dashuria eshte pa kushte !!! kete e di shume mire !!! edhe ti ke vene nje kusht qe nuk eshte ne dashuri !!!
Seicili ka kushtet e veta ne dashuri SaSPostuar më parë nga SaS
![]()
S`eshte aq e pamundur te kesh, qe e ke shkruajtur ti po te kishe...Postuar më parë nga mitjuk
Un pelqej seriozitetin ( aty ku duhet ), bukurine dhe sinqeritetin.
If you tell a big enough lie and tell it frequently enough, it will be believed.
edhe une pajtohem me kete mendim sidomos tek sinqeriteti i-e personit mirpo do kishte qen me mire qe, ai termi I DIPLLOMUAR te zevendesohej me te shkolluar dhe i DITUR.Postuar më parë nga bebushja
ja si spjegohet kjo pune sinqeriteti te vyn pothuajse ne qdo apekt te jetes sidomos ne dashuri ,ai ose ajo mund te thot tere jeten se te dua , mirpo nese nuk eshet i sinqert ai te genjen po e rrethoj kete me kete: said I love you,but I lied-te thosha te doja ,por genjeja
tani tek shkollimi edhe ky eshet nje faktor me rendesi sepse nese nuk eshet i shkolluar mund te paraqes problem gjithmon ,sepse njeriu i pa shkolluar nuk mund ta kuptoj neriun eshkolluar,sepse nuk ka kapacitet te te kuptoj.pastaj ndikon ky faktor qe nje dashuri te funksionoj me mire sepse jan dy te shkolluar dhe me leht kuptohen .dhe normal nese doni ta shikoni te ardhmen kjo funksionon akoma me mire ,zgjidhet edhe nje problem problemi social dhe ekonomik,mos harro se ndodh shpesh qe keta dy faktor jan evident per te mos funksionuar nje familje eshendosh.
sepse dashuria nuk eshet vetem nje puthje apo nje akt intim.por eshet vete jeta ecila e motivon njeriun ta vazhdoj jeten.
normal ky mendim ishte per ata qe dojn te ken nje dashuri pozitive dhe qe evlersojn ashtu . e jo per ata qe thojn pasha dashurin e nuk rrespektojn ashtu,por vetem e miagjinojn nga epshet e tyre te perkoshme deh momentale
Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 06-11-2006 më 02:57
Kodi PHP:
Cka preferon nga e dashura apo i dashuri yt
![]()
Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.
Krijoni Kontakt