Close

Rezultati i Sondazhit: Cka preferon nga e dashura apo i dashuri yt

Votues
31. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Te te dashuronte

9 29.03%
  • Te ishte e sinqerte

4 12.90%
  • Te ishte e bukur

2 6.45%
  • Te ishte e mire ne seks

2 6.45%
  • Te ishte me shkolle (e diplomuar)

1 3.23%
  • Te ishte nga nje familje e mire

3 9.68%
  • apo Thjeshte nje vajze si te ishte fati yt

10 32.26%
Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 88
    i/e regjistruar Maska e mitjuk
    Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Angjelini
    Hajt ishalla kam fat te mire
    Angjelini
    ty te uroj nji shpi pushke ta marresh mos te mujs me e lujt fort bishtin sa anej knej hahahahahahahaha shaka e imja kjo
    Angjelini te uroj vertet fat e lumturi puthje dhe ngrohetesi njesha mir per ty ,
    Sa bukur eshte kur ne shpirt ke gjithmone ngrohtesi. FaLeMiNdErIt.

Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    Angjelini fat te gjithve ju uroj

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Citim Postuar më parë nga mitjuk
    Angjelini
    ty te uroj nji shpi pushke ta marresh mos te mujs me e lujt fort bishtin sa anej knej hahahahahahahaha shaka e imja kjo
    Angjelini te uroj vertet fat e lumturi puthje dhe ngrohetesi njesha mir per ty ,

Mitjuk une per muse e du mar jo me vra! pasatj edhe nqs eshte shpi pushke sja la mar ja marr pushken se pushke ajo pushke une bahet nami pasatajh hahahaaha

Made_In_Gallata Maska e Angjelini
    Anëtarësuar
    02-03-2006
    Vendndodhja
    Tu Gjujt
    Postime
    473
    Angjelini fat te gjithve ju uroj

Flm dhe gjithashtu

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404
    Po te kishe nje te dashur cka do te pelqeje te kishte AJO apo AI
    ...pa pa paaaaa, e po pyetje te veshtir na paska qitur ky djal...te them te drejten vet do ti preferoja gati te gjitha..., por do tia kisha shtuar dhe shum gjera te tjera qe i preferoj vet ...me mir nuk po e vazhdoj se do te jet nji list e madhe.
    ...por si me kryesore, dhe per tia filluar listes do te ishte te preferimi i par, te jet nji njeri shum i mir...i sinqert ...te jet i shendosh mos te pij as duhan as pije alkoholike ...mos te jet shovenist...dhe shum te tjera qe do preferoja...
    ...por ne ket tem votova per Dashurin, qe te di te Dashuroj , te Doj dhe vetem te Doj...mendoj qe eshte shum e rendesishme dashuria e vertet, kur ta dashurosh, ta duash dike met vertet ateher dashuria i ka te gjitha, dhe ato gjera qe i preferojmi dhe qe duam ti ket i dashuri apo e dashura.
    ...sepse Dashuria eshte mbi te gjitha dhe e para...me kryesorja, po mos te kishte Dashuri nuk do te ishte as sinqeriteti, as respeti, nderime...etj..etj...

FAT DHE SUKSESE PER TE GJITH NE DASHURI, TE VERTET DHE TE SINQERT.
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

i/e regjistruar Maska e Renegata
    Anëtarësuar
    05-01-2006
    Vendndodhja
    perbri me ke
    Postime
    296
    Te me dashuronte???Kjo eshte shume e bukur dhe them se u ndodh te gjitheve ose shumices ne lidhje,por ce do qe nuk zgjat me te njejten force te fillimit sido qe te jete.Po une votova per familjen e mire,sepse mendoj se dhe ai si trashegim do kete plot e plot cilesira te mira si pshE QENIT BESNIK.

Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    ...pa pa paaaaa, e po pyetje te veshtir na paska qitur ky djal...te them te drejten vet do ti preferoja gati te gjitha..., por do tia kisha shtuar dhe shum gjera te tjera qe i preferoj vet ...me mir nuk po e vazhdoj se do te jet nji list e madhe.
    ...por si me kryesore, dhe per tia filluar listes do te ishte te preferimi i par, te jet nji njeri shum i mir...i sinqert ...te jet i shendosh mos te pij as duhan as pije alkoholike ...mos te jet shovenist...dhe shum te tjera qe do preferoja...
    ...por ne ket tem votova per Dashurin, qe te di te Dashuroj , te Doj dhe vetem te Doj...mendoj qe eshte shum e rendesishme dashuria e vertet, kur ta dashurosh, ta duash dike met vertet ateher dashuria i ka te gjitha, dhe ato gjera qe i preferojmi dhe qe duam ti ket i dashuri apo e dashura.
    ...sepse Dashuria eshte mbi te gjitha dhe e para...me kryesorja, po mos te kishte Dashuri nuk do te ishte as sinqeriteti, as respeti, nderime...etj..etj...
    FAT DHE SUKSESE PER TE GJITH NE DASHURI, TE VERTET DHE TE SINQERT.

kjo eshte nje pergjigje e bukur por deri kur do te zgjase dashuria ??? sikur te ishte deri ne vdekje,
    aaahhhhhhaa sa bukur do te ishte,...por eshte dicka e parealizueshme te kete nje jete-gjatesi te tille

RESPEKTE
    Ndryshuar për herë të fundit nga bunny : 20-06-2006 më 18:28

Mbi te gjitha Dashuria Maska e xixe xixellonja
    Anëtarësuar
    13-02-2006
    Vendndodhja
    Amerik - Miami
    Postime
    404

Mirdita

kjo eshte nje pergjigje e bukur por deri kur do te zgjase dashuria ??? sikur te ishte deri ne vdekje,
    aaahhhhhhaa sa bukur do te ishte,...por eshte dicka e parealizueshme te kete nje jete-gjatesi te tille

RESPEKTE

...Dashuria e vertet eshte e pa vdekshme...
    nji njeri po ti kishte te gjitha e mos te kishte dashuri se eshte gje. keshtu thot shen Pali ne letrat e tij MBI DASHURIN col.13 1-13 ...

GJAT RINIS MENDOJM QE DUAJM, DASHUROJM, POR VETEM KUR TE BEHEMI TE MOSHUAR NE SHOQERI TE TJETRIT, E KUPTOJMI QE FORC KA DASHURIA. (thot filozofi BORAEAUX)...dhe kejo eshte e vertet...dhe vet ju kam lakmi kur ti shof te moshuarit qe respetohen dhe duhen porsi ne vetet e para te marteses, por per fat te keq nji pjes e madhe e te martuarve jeten e lumtur siq po shifet e bejn vetem ne dy ose tri vite te para kur ti shof keto gjera me paralizojn, ma humbin deshiren per martes ...se sa per tri vite ti kaloj te mira ne dashur dhe ne martes, dhe ti kaloj te tjerat ne piklime ma mir me duket qe eshte te mos martohemi, por tia lejm Fatit dhe Dashuris...
    "Dashuria e vertetë dhe e sinqertë nuk shuhët kurrë"

Anëtarësuar
    19-05-2005
    Vendndodhja
    Monaco
    Postime
    900
    ...Dashuria e vertet eshte e pa vdekshme...nji njeri po ti kishte te gjitha e mos te kishte dashuri se eshte gje. keshtu thot shen Pali ne letrat e tij MBI DASHURIN col.13 1-13 ...

GJAT RINIS MENDOJM QE DUAJM, DASHUROJM, POR VETEM KUR TE BEHEMI TE MOSHUAR NE SHOQERI TE TJETRIT, E KUPTOJMI QE FORC KA DASHURIA. (thot filozofi BORAEAUX)...dhe kejo eshte e vertet...dhe vet ju kam lakmi kur ti shof te moshuarit qe respetohen dhe duhen porsi ne vetet e para te marteses, por per fat te keq nji pjes e madhe e te martuarve jeten e lumtur siq po shifet e bejn vetem ne dy ose tri vite te para kur ti shof keto gjera me paralizojn, ma humbin deshiren per martes ...se sa per tri vite ti kaloj te mira ne dashur dhe ne martes, dhe ti kaloj te tjerat ne piklime ma mir me duket qe eshte te mos martohemi, por tia lejm Fatit dhe Dashuris...
    Kur nje cift jane ne ___DASHURI___ flet djali e ndigjon vajza,
    Kur ___FEJOHEN___ flet vajza e ndigjon djali,
    Kur ___MARTOHEN___ flasin te dy e ndigjon e gjith lagja ( fillojne grindjet)

Pra kjo eshte ahahahhahahaDASHURIA

Respekte XIXE XIXELLONJE
    Ndryshuar për herë të fundit nga mitjuk : 19-06-2006 më 16:57

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Para se te shkruaj pashe votimet me siper dhe dua te them qe te gjitha qe ishin parashtruar aty i preferoj tek nje vajza pasi te gjitha se bashku perbejne nje vajze te kompletuar dhe me vlera,me sakte eshte idealja

Por njeriu ose une te pakten nuk mund ta di se c'do me sjelle jeta ne te ardhmen.
    Shpresoj qe te perputhem me te

Lindi

Faqja 2 prej 9 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Çfarë do të bënit nqs se i/e dashuri/a ju gënjen?
    Nga ShocK në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 120
    Postimi i Fundit: 21-03-2024, 03:39
  2. Kur i dashuri/a është e zemëruar me ju
    Nga Dito në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 67
    Postimi i Fundit: 07-09-2006, 06:13
  3. Sa Mbeshtetje Gjeni Ke i/e Dashuri/a Juaj...?
    Nga __SwEeT_GirL__ në forumin Në kërkim të romancës
    Përgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 25-11-2005, 17:48
  4. Tenisi - Kush nga ju e preferon?
    Nga DeuS në forumin Sporti nëpër botë
    Përgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 10-09-2005, 11:59
  5. Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 02-08-2004, 21:53

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •